Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

και στα δικά σας Δρυμαλίτες…


Μπήκε σε εφαρμογή η νέα ιστοσελίδα www.e-naxos.eu του Δήμου Νάξου μέσα από την οποία οι Πολίτες και οι Επιχειρήσεις του Νησιού μπορούν να λαμβάνουν Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Ειδικότερα θα μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά αιτήματα, παράπονα και καταγγελίες, να καταθέτουν αιτήσεις πιστοποιητικών Δημοτολογίου, να ενημερώνονται για τις αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, να πληρώνουν το Δημοτικό Φόρο, τα πρόστιμα Κ.Ο.Κ, τα Τέλη Ύδρευσης, και τις οφειλές Χρηματικού Καταλόγου μέσω του Διαδικτύου και να ενημερώνονται για την κατάσταση των πληρωμών τους….

Ο Δήμος Δρυμαλίας απέχει από την τεχνολογία,
όσο ο Δήμαρχός τους
από την πολιτική και την πραγματικότητα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΖΟΥΑΝΗΣ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ;
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε κουλάρισε λίγο.
Τον Βασιλάκη και το Τζουάνη τους έφαγε η μαρμάγκα και αν χρειαστεί θα τους ξαναφάει. Πάνε αυτοί, είναι καμένα χαρτιά. Πληρωθήκανε κατά τα έργα τους.
Τώρα είναι ο Μπαρδάνης.
Τώρα η τεχνολογία κάνει πάρτι.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή. Και επειδή το δείγμα γραφής που αφήνει δεν χρειάζεται γραφολόγο, το πράγμα φωνάζει από μακριά.
Μας θεωρεί πρόβατα και το παίζει τσοπάνος.
Έλα μου όμως που ο γεροτράγος δεν χαμπαριάζει από …μπαρδανέματα (?)….
Θέλω να γίνεις ακόμα πιο ένθερμος υποστηρικτής του για να χάσετε πολλοί μαζί.
Μετά θα έρθει η σειρά του καινούριου.
Θα κριθεί και αυτός κατά τα έργα του. Εδώ άμα χρειαστεί και γυναίκα αλλάζουμε, το δήμαρχο θα λυπηθούμε μήπως και χάσει την κουτάλα?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οτι ε΄χει μεινει πίσω ο δήμος με την τεχνολογία, αλλα ας πάρουν κανενα μηχανικο να κανει κανα έργο, γιατι ο δήμος ειναι 2 στην περιφέρεια σε έργα, αναξιε, και να σχεδιασουν κανένα δρομο και ας έρθει η επαφη με την τεχνολογία αργότερα...