Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Η παράδοση ένοιωσε καλύτερα στον τόπο της…


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταμπάκης του κράταγε ομπρέλα να μην τον κάψει ο ήλιος;

Ανώνυμος είπε...

Τη Θεολογίτη γιατί τη μετάθεσε ο Νομάρχης από τη Μύκονο; επειδή έκανε αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους στους μαγαζάτορες;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Α-ΝΑΞΙΕ ΠΩΣ ΕΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η Θεολογίτου είναι ...Νομαρχιακή σύμβουλος του Μπάιλα και προϊστάμενός της ως υπαλλήλου της δ/νσης υγιεινής της Νομαρχίας είναι ο Αντινομάρχης κ.Λάζαρος Θεόφιλος. Αυτοί έχουν τόση σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Μήπως εχεις ακούσει τίποτε για το τρομερό σκάνδαλο στην Κοινωνική Πρόνοια της Νομαρχίας Κυκλάδων πριν χρόνια; Η τότε προϊσταμένη καταχράστηκε τα επιδόματα των απόρων και είναι άγνωστο αν ποτέ τιμωρήθηκε.
Αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αυτό που λένε "ρεύμα νίκης", παρά την απίστευτη κατηφόρα της κυβέρνησης Καραμανλή, οφείλεται σε τέτοιες καταστάσεις σαν αυτή με τη Θεολογίτη. Διαμαρτυρήθηκαν οι επιχειρηματίες της Μυκόνου για τους αυστηρούς ελέγχους των υπαλλήλων του τμήματος υγιεινής και ο Νομάρχης τους έδιωξε απ' τη Μυκονο. Αυτό πρέπει να το μάθει ο Γ. Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, είστε όμως λίγο εκτός θέματος.
Κάνω πρόταση στους διαχειριστές να έχουν μία μονιμη στήλη, χωρίς θέμα, μόνο για να ξεχαρμανιάζουν οι Πασοκονεοδημοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΩΝ 1:44 ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΑΣΟΚΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρκεί που δεν είναι δεξιοί στο μυαλό.
Το τι ψηφίζει ο καθένας λίγο με ενδιαφέρει.