Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ίσως αλλάξει τελείως το τοπίο.

Ο Περιφερειάρχης Χαρ. Κόκκινος εμφανίζεται να θέλει να διεκδικήσει τη Νομαρχία Κυκλάδων, παίρνοντας το χρίσμα της ΝΔ και δίνοντας τη μάχη σε ένα δύσκολο για το κόμμα του νομό.

Ο νυν Νομάρχης Δημ. Μπάιλας δεν έχει εκδηλώσει ακόμα την πρόθεσή του, αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν με την άποψη ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Ο Έπαρχος Νάξου έχει αποφασίσει να αποσυρθεί και ο νέος Έπαρχος(στην ουσία ο πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου) θα αναδειχθεί ανάλογα και με τις ψήφους του συνδυασμού σε νομαρχιακό επίπεδο και τις προσωπικούς του ψήφους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάζαρος εξαρτάται από το Μπάιλα.
Καλού κακού ας τον υπολογίζετε στο σενάριο για το Δήμο Νάξου. Ρόλος τριτοτέταρος βέβαια, αλλά θα πουλήσει ακριβά τα κουκιά του.
Ο Λάζαρος έχει τον τρόπο πάντα να επιπλέει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης Κορρές, Έπαρχος Νάξου, με 4 τετραετίες, πρέπει να είναι ο μακροβιότερος σε όλη την Ελλάδα. Αν βγει Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ, τότε θα γίνει μάχη για την πρωτιά στο Επαρχείο. Ο Φλώριος Μπαρδάνης, που δε χωνεύει το Θεόφιλο, θα δώσει τα πάντα για να γίνει Έπαρχος. Αν όμως βγει πρώτη η ΝΔ στις Κυκλάδες, τότε σημειώστε ένα όνομα: Αλέκος Μυλωνάς, που είναι τώρα ναμαρχιακός(επαρχιακός) σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ. ΟΛΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Στα τελευταία ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο Α. Χωριανόπουλος ή όποιος του γράφει το κείμενο κάνει επίθεση στο ΚΚΕ και στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κορωνίδας για την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το βοθρο του Απόλλωνα. Γλύφει το Μπαρδάνη, που δε πρέπει λέει να τα βάζουμε μαζί του γιατί είναι "θεσμός". Το πρόσωπο είναι...θεσμος. Στο φινάλε θα μας πει οτι θεσμος είναι και ο ίδιος και ο Λάζαρος και ο φίτσουλας και όλη η εξουσία και πρέπει να το βουλώσουμε γιατί η κριτική βλαπτει τον Απόλλωνα. Μωρέ μπράβο δημοκρατια. Γλύψιμο στην οποιαδηποτε εξουσια, σταχτη στα ματια των ντοπιων, θόλωμα των νερών και πίστη στο...ρεπορταζ του Ζερβού. Αυτή είναι η κατάντια του τυπου της Ναξου. Γι΄αυτό διαβάζετε τα blog και γράφετε ελεύθερα την άποψή σας, χωρίς να χαρίζεστε σε κανένα "ΘΕΣΜΟ".

Ανώνυμος είπε...

Άκου...θεσμικό πρόσωπο...ο Μπαρδάνης. Θα μας κουφάνεις πρόεδρε. Πρόσωπο που εκπροσωπεί ένα θεσμό, οπως ο δήμος,ναι. Και αν δεν τον εκπροσωπεί σωστα, δε θα κριθεί;
Λάθος κατάλαβες τη λειτουργία της δημοκρατίας. Τα πρόσωπα ταυτίζονται με θεσμούς σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια μας, και καλά ο Νταμπάκης, αλλά οι άλλοι: γαμπρός, έπαρχος κ.λ. Θα πείτε η εξουσία είναι γλυκιά, λεφτουδάκια έχει, γιατί όλοι αυτοί πληρώνονται 3-3,5 χιλιαρικάκια επαρχοι, Αντινομάρχες), τι θα κάνουν μερικοί απ' αυτούς αν μείνουν στην απέξω;