Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Το μετέωρο… ΒΗΜΑ της Νάξου


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το ..ΒΗΜΑ των Ψυχάρη και Πρετεντέρη για το μετέωρο βήμα τους. Τώρα απέκτησε και η Νάξος το ΒΗΜΑ της. Εμείς τους ευχηθήκαμε αρχικά και τους ξανά ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Προσοχή όμως.

Επειδή το ΒΗΜΑ γενικώς μπορεί να σημαίνει ένα Βήμα μπροστά αλλά και δυο Βήματα πίσω, αυτό θα εξαρτηθεί από τους εκδότες. Βιάστηκαν να μας σχολιάσουν και όπως φαίνεται εκτός από το μετέωρο Βήμα υπάρχει και η μετέωρη σκέψη…

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς συνταξιοδοτήθηκε ο Σανιδάς, ειδάλλως οι...προοδευτικούληδες του ΒΗΜΑΤΟΣ θα σας έκαναν... αναφορά. Υπάρχει όμως το ΒΗΜΑ του Ψυχάρη που τόσο...συμπαθεί τα blog. A, είναι και ο Δένδιας. Έχουν επομένως ελπίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΗΜΑ των Λαμπράκη-Ψυχάρη πριν από καιρό έγραφε "Παραιτηθείτε κ. Παπανδρέου", άσχετα αν μετά άλλαξε γραμμή, γιατί δεν το έπαιρνε. Το ΒΗΜΑ της Νάξου των Βερνίκου-Λεόντιου-Μανωλά-Σέργη-Φουτάκογλου πήγε να παίξει τον ίδιο ρόλο του δούρειου ίππου κατά του Μαράκη-όλη η Νάξος το ξέρει-και την πάτησε. Δεν είναι ο ρόλος των εφημερίδων αυτός.
Σωστές πληροφορίες έχετε. Τους ξεσκεπάσατε.

Ανώνυμος είπε...

Sorry, ποια είναι τα ανυπόστατα σχόλια που δημοσιεύτηκαν εδώ; Εγώ διαβάζω τακτικά τον α-νάξιο και θ'ελω να ξέρω. Μπορούν να μου πουν οι ναξιώτες ΒΗΜΑ-τοδότες; Έτσι για να φυλάγομαι, μέρες πανδημίας που είναι.

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι από αυτή την πεντάδα του Βήματος της Νάξου είναι πολύ ανεπαρκείς. Έτσι εξηγείται οτι ο Βρούτσης οργιάζει, χωρίς σοβαρή αντιπολιτευτική αντιπαράθεση-εδώ ευθύνεται και ο Ρήγας- και οι Καξιακοί Καιροί τους έχουν πάρει παραμάζωμα.
Εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ-έτσι δείχνει η ταυτότητα των προσώπων- και δεν υπάρχουν θέσεις ΠΑΣΟΚ για τα τοπικά προβλήματα!

Ανώνυμος είπε...

Μα όπως σωστά λέτε είναι μια ομάδα προσώπων που στόχο έχουν τις δημοτικές εκλογές κσι τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Στο ΒΗΜΑ της Νάξου των Βερνίκου-Λεόντιου-Μανωλά-Σέργη-Φουτάκογλου κουμάντο κάνει η κόρη του Λεοντιου η Μαρίνα από την γνωστή ιστορία με τον Καστελάνος στο Δήμο Νάξου και ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Βασιλάκης

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη επαλήθευση του δημοσιεύματός σας σας ήλθε. Ο Βασιλάκης, στο ΒΗΜΑ Νάξου που κυκλοφορεί, δηλώνει οτι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Δρυμαλίας. Δε μας λέει ΤΟ ΒΗΜΑ αν συμφωνεί.
Ζωή στα κατσικομούλαρά μας.

Ανώνυμος είπε...

την πρώτη 4ετία ο Βασιλάκης την έφαγε ως δήμσρχος στην προσπάθειά του νε μεταφέρει το δημαρχείο στο Φιλώτι. Κατάφερε και το πήγε μέχρι το Κεραμί. τώρα θέλει να ξαναγίνει δημαρχος για το πάει μέχρι τη...στροφή. 4 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ποτε δεν ήταν δήμαρχος, παρέμειν εκοινοτάρχης Φιλωτίου. Τα δε πάνω χωριά τα είχε εκχωρήσει εν λευκώ στον Μανωλά που παρέμεινε κοινοτάρχης ...Κορώνου. Είδατε τι κάνει ακόμη και τώρα ο Μανωλάς; προσπαθεί να πάρει στην Κόρωνο τα λεφτά που μοιράστηκαν δίκαια σε όλα τα χωριά της ορεινής Νάξου. Αν ο δήμος Δρυμαλίας την πρώτη 4ετία δεν προχώρησε φταίνε αυτοί οι δυο: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-ΜΑΝΩΛΑΣ. Και τώρα έβαλαν πλώρη για τα ίδια, ε ΟΧΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, αρκετά τα λαιπώρησαν τα χωριά μας. Ως προς το ΒΗΜΑ της γνωστής ομάδας υπάρχουν πολλα περίεργα και πολλά ερωτήματα. Ιδού ένα.
Τι σχέση έχει με την ομάδα αυτή ο επιχειρηματίας που σέρβιρε στους μαθητές ενός σχολείου από την Ικαρία, που είχε έρθει την άνοιξη φέτος 5νθήμερη
εκδρομή στη Νάξο, ληγμένες μπύρες και αναψυκτικά;

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτουμε πως στον κύριο τίτλο του πρόσφατου "Βήματος" (30/7/09) λείπει ένα ερωτηματικό (;). Ο δαίμων του τυπογραφείου...; Μπα!

Ανώνυμος είπε...

Άρχικά το πρωτοσέλιδο ήταν να γράφει "Τρώμε καλά" αλλά τελικά άλλαξε σε κάτι πιο εύπεπτο... "Πάμε καλά". Τώρα γιατί το χρώμα είναι πορτοκαλί και όχι πράσινο όπως θα ταίριαζε; Α, λένε πως το πορτοκαλί... ανοίγει την όρεξη!

Ανώνυμος είπε...

Ανοίγει την όρεξη και στα ληγμένα!!!!

Ανώνυμος είπε...

μη προβοκάρετε το ΠΑΣΟΚ της Νάξου.

Ανώνυμος είπε...

O M. Σέργης είναι γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου δεν είναι δημοτικός σύμβουλος. Η ανυπόστατη δημοσίευση περι ομάδας που διεκδική το Δήμο Νάξου δημιουργεί πρόβλημα σε ΠΑΣΟΚ και Μαράκη, άρα δεν μπορεί να αποδίδετε σε δημοκρατικούς ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και τόσο...δημοκρατικό να υπονομεύεις ύπουλα το Δήμαρχο του Πασοκ. Το ξέρει και ο ίδιος όπως και πολλοί ναξιώτες. Τώρα που ξεσκεπάστηκαν κάνουν τους...κινέζους.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν θίξει κάποιος τον Μαράκη και το ΠΑΣΟΚ είναι έγκλημα? Έλεος πια με τα κομματικά σας κολλήματα. Απαγκιστρωθείτε και δείτε το χάλι που επικρατεί και τα φαγοπότια...
Οι τοπικοί άρχοντες κρίνονται από τα (όποια) έργα τους και όχι από το κόμμα που εκπροσωπούν. και αν κάποιοι είναι κολλημένοι με όποιο κόμμα, φως φανάρι... τρώνε από αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΩΤΑΚΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΑΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΖΩΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ , ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
Ο Α- ΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗς ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΝΑΞΟΥ ( ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.
ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

και το ΒΗΜΑ χτυπάει αυτά τα φαινόμενα; Με ποιο τρόπο; Γιατί δεν απάντησες στο ερώτημα που έκανε κάποιος: Τι σχέση έχει με το ΒΗΜΑ επιχειρηματίας της Χώρας που σέρβιρε σε μαθητές λυκείου της Ικαρίας, που ήρθε πενθήμερη εκδρομή στη Νάξο, μπύρες ληγμένες από το 2007;
Ποια θέση πήρε το ΒΗΜΑ στην περίεργη κατακρεούργηση απ' τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Νομάρχη (Μπάιλας) και Αντινομάρχη (Θεόφιλος) Κυκλάδων της εργατικής και αδιάφθορης υπαλλήλου και Νομαρχιακής συμβούλου Σαοφίας Θεολογίτη, ικανοποιώντας απαίτηση του δημάρχου και των επιχειρηματιών των BAR της Μυκόνου επειδή τους ενοχλούσαν οι έλεγχοι που τους έκανε; Αυτού του είδους τη διαφάνεια και την "καταπολέμηση της διαφθοράς" διακηρύσσει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου;

Ανώνυμος είπε...

και για του λόγου το αληθές, ιδού τι έγρααψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

a-naxie αυτό ανέβασέ το, κάνε το θέμα, αξίζει

Στη Μύκονο φοβούνται τις μαφίες της νύχτας
Ενα χρόνο μετά τον θάνατο του Αυστραλού, το «καθεστώς των μπράβων» παραμένει
Της Λινας Γιανναρου
Ανήμερα την Ημέρα του Πατέρα, στις 16 Ιουνίου, μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα στη Σύρο. Ο Δήμος Μυκόνου και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων τίμησαν τον κ. Ολιβερ Ζάμιτ, τον πατέρα του άτυχου Αυστραλού που πέρυσι έχασε τη ζωή του στη Μύκονο από την οργή ανδρών της ασφάλειας ενός νυχτερινού μαγαζιού. Δυστυχώς, όμως, παρά τα ωραία λόγια, κανένας από τους παρευρισκομένους δεν μπορούσε να καθησυχάσει τον τραγικό πατέρα ότι το «καθεστώς των μπράβων» έχει εκλείψει πια από το νησί.
«Αφού εγκατέστησαν στη Μύκονο τον κόσμο της νύχτας, τώρα δεν μπορούν να τον ελέγξουν», λέει χαρακτηριστικά στην «Κ» ο νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων κ. Ηλίας Αθυμαρίτης. «Στη Μύκονο επικρατεί σήμερα χάος. Οποιοι αντιδράμε, φοβόμαστε όλη αυτή τη μαφία». Φόβους για τη ζωή τους εκφράζουν στην «Κ» και υπάλληλοι αρμόδιοι για ελέγχους στο νησί, που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι. Δεν έχει αλλάξει, λοιπόν, τίποτα στη Μύκονο; Οπως λέει στην «Κ» ο δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας, μετά το τραγικό περιστατικό του περασμένου Αυγούστου ακολούθησαν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ της δημοτικής αρχής και των καταστηματαρχών προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την πάταξη του φαινομένου. «Αποφασίσαμε όλα τα καταστήματα χωρητικότητας άνω των 1.000 ατόμων να προσλαμβάνουν επαγγελματίες security. Τα περισσότερα έχουν ήδη προσλάβει», καταλήγει ο ίδιος.
Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει στην «Κ» μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Εστιάσεως και Διασκέδασης Μυκόνου, μόνο 5-6 από τα μεγάλα κλαμπ του νησιού έχουν συμμορφωθεί με τη νέα αυτή υποχρέωση. «Θα έπρεπε να το έχουν κάνει όλοι, για να μην έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα», λέει χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Κουκάς σημειώνει: «Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να οδηγήσουν σε τραγικά αποτελέσματα. Η δημοτική αστυνομία για παράδειγμα υπολειτουργεί. Δεν προχωράει σε ελέγχους. Το Κέντρο Υγείας Μυκόνου βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση, χωρίς τραυματιοφορείς, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό - αν τύχει κάτι άσχημο δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Επίσης, το πρόβλημα του πάρκινγκ στη Χώρα είναι μεγάλο. Αυτά είναι πράγματα που δημιουργούν εντάσεις. Και οι εντάσεις είναι επικίνδυνες στη Μύκονο». (συνεχίζεται πιο κάτω)

Ανώνυμος είπε...

Το παρασκήνιο μιας παράδοξης μετάθεσης

(συνέχεια απ' το προηγούμενο)
Μια επίμονη φήμη κυκλοφορούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στα στενά της Μυκόνου. Λίγο πριν από το Πάσχα, θέριεψε: «Θα τη φάνε τη Θεολογίτου. Και θα τη φάνε στεγνά». Για όποιον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στις Κυκλάδες, επρόκειτο για αδιανόητο σενάριο. Η εν λόγω νομαρχιακή υπάλληλος, επιφορτισμένη με το βάρος των υγειονομικών ελέγχων στα μπαρ, τα κλαμπ και τα εστιατόρια του νησιού, θεωρούνταν «υπόδειγμα» δημόσιας λειτουργού: άμεμπτη και ακριβοδίκαιη, δεν έβαζε νερό στο κρασί της παρά τις (πολλές) πιέσεις. «Πρέπει να είστε νόμιμοι και να μην εξαρτάστε από κανέναν» ήταν το «μότο» της, που φρόντιζε να υπενθυμίζει συχνά πυκνά στους επιχειρηματίες. Και όμως, με μια ανακοίνωση - βόμβα, ο νομάρχης Κυκλάδων απάλλαξε πριν από λίγο καιρό από τα καθήκοντά της το θεωρούμενο έως τότε «πουλέν» του, τη Σοφία Θεολογίτου, μεταφέροντας τις αρμοδιότητές της στην πιο «ήσυχη» Ερμούπολη της Σύρου.
Για όποιον είχε πιστέψει τις εξαγγελίες ότι «κάτι θα αλλάξει» στη Μύκονο μετά τα τραγικά γεγονότα του περασμένου Αυγούστου και τον θάνατο του νεαρού Αυστραλού, η εξέλιξη υπήρξε πολύ ηχηρό ράπισμα. Γιατί δεν χρειάστηκε παρά μια επιστολή διαμαρτυρίας από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Εστιάσεως και Διασκέδασης Μυκόνου για τους εξαντλητικούς ελέγχους της κ. Θεολογίτου για να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός και να «απενεργοποιηθεί» η ενοχλητική υπάλληλος. «Εγινε κι αυτό», όπως είχε χαρακτηριστικά είπε στην «Κ» παράγων του νησιού. «Η τοπική αυτοδιοίκηση να ακολουθεί αυτό που προστάζουν οι μαγαζάτορες και επισήμως!». (synex;izetai)

Ανώνυμος είπε...

Οι επιχειρηματίες
(συνέχεια)
Στην περιβόητη επιστολή τους, οι επιχειρηματίες της Μυκόνου, μολονότι δεν αρνούνται ότι παραβιάζουν τις υγειονομικές διατάξεις του νόμου, επισημαίνουν ότι αυτό δεν αντιβαίνει στο «πνεύμα» του, δηλαδή την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι παραβάσεις που είχε καταγράψει η έως τότε αρμόδια νομαρχιακή υπάλληλος αφορούσαν ως επί το πλείστον την έλλειψη αδειών από παραλιακές επιχειρήσεις για τη λειτουργία υπαίθριων μπαρ. Οι μαγαζάτορες κατέληγαν στο ότι τα συναρμόδια υπουργεία (ΥΠΕΧΩΔΕ και Υγείας) θα πρέπει να εκδώσουν απόφαση νομοθετικού περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία οι υγειονομικοί έλεγχοι θα είναι αυστηροί μόνο όταν πρόκειται για την προστασία της δημόσιας υγείας. Διαφορετικά -αναφέρουν- «η εμμονή σε αυτού του είδους τους υγειονομικούς ελέγχους θα οδηγήσει σε πλήρη καταστροφή τη Μύκονο, η οποία ήδη δοκιμάζεται από την κρίση του τουρισμού και την παγκόσμια πρωτοφανή οικονομική κρίση».
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας ένωσε μεμιάς τη φωνή του με τους «δοκιμαζόμενους» επιχειρηματίες, ζητώντας την παρέμβαση των υπουργείων Εσωτερικών και Τουριστικής Ανάπτυξης, της περιφέρειας Ν. Αιγαίου και της νομαρχίας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Οπερ και εγένετο. «Πατώντας» πάνω σε μια αποστροφή του λόγου της κ. Θεολογίτου, ότι «καλύτερα να φύγω από τη Μύκονο, να τελειώνουμε», ο νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας ζήτησε να απαλλαγεί η υπάλληλός του από τα καθήκοντά της «όπως έχει και η ίδια ζητήσει». Και η ζωή στη Μύκονο μπήκε πάλι τους κανονικούς της ρυθμούς. Τα open bars των καταστημάτων συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά, τα έγγραφα που η κ. Θεολογίτου είχε ζητήσει ήδη από τον Σεπτέμβριο από τον δήμο να αποσταλούν άμεσα στην πολεοδομία μπήκαν για τα καλά στο συρτάρι και οι έλεγχοι στα καταστήματα διενεργούνται πλέον με... συνοδεία υψηλά ιστάμενων προσώπων. Ο έλεγχος του νησιού επέστρεψε εκεί που ήταν.
Διαφωνούν
«Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο» σημειώνει στην «Κ» ο νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων κ. Ηλίας Αθυμαρίτης. «Τίποτα δεν άλλαξε, παρά τις υποσχέσεις. Η πραγματική «εξουσία» της Μυκόνου κατάφερε να διώξει μία ευσυνείδητη, εργατική υπάλληλο, στην οποία κανείς δεν μπορούσε να προσάψει το οτιδήποτε. Που δεν ενέδιδε σε κανέναν. Και αυτό βέβαια δεν άρεσε. Πρέπει να ξέρετε ότι οι άνθρωποι αυτοί ελέγχουν τα πάντα, όλες τις υπηρεσίες στη Μύκονο, και η Σοφία δεν δεχόταν να μπει μέσα σ' αυτόν τον «κύκλο». Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπάρχει ένας ολόκληρος πληθυσμός στη Μύκονο που έχει σιχαθεί τα πάντα. Αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας».
Ανάμεσα σε αυτούς που βλέπουν κάτι στραβό στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, και πολλοί από τους επιχειρηματίες του νησιού. «Η κ. Θεολογίτου ήταν τίμια» λέει στην «Κ» ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου και μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Εστιάσεως και Διασκέδασης κ. Αντώνης Κουσαθανάς, ο οποίος διαχωρίζει τη θέση του από το Δ.Σ. του Συνδέσμου που υπέγραψε εκείνη την επιστολή. «Η επιστολή δεν προέκυψε έπειτα από γενική συνέλευση, αλλά μόνο από τα μέλη του Δ.Σ.», διευκρινίζει. «Δεν μας εκφράζει όλους». Οσον αφορά το διά ταύτα, ο κ. Κουσαθανάς υποστηρίζει: «Η κ. Θεολογίτου ήταν αυστηρή, όμως με την καλή έννοια. Αυτό φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησε, μαζί και τον δήμαρχο που συντάχθηκε άμεσα μαζί τους. Αυτό που έγινε ήταν αδιανότητο, ο νομάρχης να παύσει μία τέτοια υπάλληλο». (συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

Τα ανοιχτά μπαρ
(συνέχεια)
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Μυκόνου, μιλώντας στην «Κ», δηλώνει απερίφραστα ότι «δεν υπάρχει κανένα κατάστημα χωρίς άδεια στο νησί». Αναφέρει όμως όσον αφορά τις παραβάσεις για τα ανοιχτά μπαρ ότι τα καταστήματα υπόκεινται σε «αναχρονιστικό νόμο» που θα πρέπει να αναθεωρηθεί. «Το έχουμε ζητήσει από τα αρμόδια υπουργεία και μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα γίνει», λέει ο κ. Κουσαθανάς - Μέγας. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Θεολογίτου, ο ίδιος δεν συνδέει την επιστολή των καταστηματαρχών με την απαλλαγή από τα καθήκοντά της.
Το θέμα πάντως παραμένει ανοικτό. Τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων παρενέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου ζητώντας διευκρινίσεις για την απομάκρυνση της κ. Θεολογίτου από τη Μύκονο. Σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη κ. Δημήτρη Μπάιλα, αυτές θα δοθούν κατά το επόμενο νομαρχιακό συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Σ. Θεολογίτου: «Συγκρούομαι με τις αντιλήψεις της συγκάλυψης και της συντήρησης»
«Οσο περνάει από το χέρι μου, παλεύω να μην παίζονται παιχνίδια στις πλάτες κανενός. Είναι προς το συμφέρον των επαγγελματιών να μην μπλέκονται με μίζες, γιατί μόνο έτσι δεν μπορεί κανείς να τους έχει στο χέρι». Σοκαρισμένη ακόμα από τις αιφνίδιες εξελίξεις, η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Σοφία Θεολογίτου, που από το παρασκήνιο βρέθηκε ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα, μίλησε στην «Κ» για τη στάση ζωής της σαν πολιτικό πρόσωπο και σαν νομαρχιακή υπάλληλος, υπεύθυνη για τους υγειονομικούς ελέγχους στη Μύκονο. «Υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον με αλήθεια, ευθύνη και αξιοπρέπεια. Κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια και συγκρούομαι με τις αντιλήψεις της συγκάλυψης, της πελατειακής αντίληψης, της συντήρησης», τονίζει. «Και αυτό, γιατί πιστεύω ότι η πελατειακή αντίληψη υποθάλπει τη διαφθορά, την ανομία, ότι υπονομεύει κάθε έννοια της κοινωνίας αξιών και ότι απογοητεύει τους νομοταγείς πολίτες. Πιστεύω βαθιά στο δικαίωμα κάθε πολίτη για στοιχειώδη αξιοπρέπεια και για ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες, για μια ευνομούμενη πολιτεία, ένα κράτος δικαίου, μια ανθρώπινη κοινωνία δημοκρατίας, ειρήνης, χωρίς βία».
Και καταλήγει: «Ενώνω και εγώ τη φωνή μου με τους Μυκονιάτες και με όλους όσοι αγαπούν τη Μύκονο, για μια Μύκονο που θα την απολαμβάνουν όλοι με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση που έχει ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη φιλοξενία. Για μια Μύκονο της ομορφιάς, της χαράς, της δημιουργίας, στην οποία τα κάθε είδους συμφέροντα και κυκλώματα θα υποτάσσονται στους νόμους και στο δημόσιο συμφέρον». (Καθημερινή)

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει Mε το ΒΗΜΑ επιχειρηματίας της Χώρας που σέρβιρε σε μαθητές λυκείου της Ικαρίας, που ήρθαν πενθήμερη εκδρομή στη Νάξο, μπύρες ληγμένες από το 2007;
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο Α- ΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗς ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΝΑΞΟΥ
ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ;

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει αλήθεια; Μήπως η...δική σου αλήθεια; Χρέος των Μέσων είναι να γράφουν τα πάντα, χωρίς παρωπίδες και όχι να εξυπηρετούν πρόσωπα, κόμματα ή συμφέροντα. Πες μου ΕΝΑ Μέσο της Νάξου που να το κάνει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΓΝΩΣΤΟΣ'' ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΝΙΖΕ Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΥΣΤΗ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΝΑΞΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΔΕΞΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΄΄ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ'' ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Μ. ΣΕΡΓΗ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ,ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΙΖΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ,( ΙΣΧΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ,ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ..ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΞΙΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΗ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

gia tin tampakera omos den les tipota.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά είναι η "Κυκλαδική"; A, και ο "Μεσόγειος" Δεξιός είναι; Χαμπάρι δεν είχα πάρει... Τι λείπει; Σοσιαλιστική φωνή; Γιατί, ποιός είναι σοσιαλιστής στην Ελλάδα; Σοσια-ληστές πολλοί. :-)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ, ΚΑΙ ..ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ..ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ. Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ, ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ Μ.Μ.Ε ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ " ΦΩΝΗ" ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ.
Πρώτον ουδείς διαφωνεί με την έκδοση εφημερίδων . Δεύτερον είναι ψευδές ότι ακούμε και διαβάζουμε μόνο κόκκινο (προφανώς σε αυτή την φάση ο Κόκκινος ενοχλεί ) ακούμε και Ρήγα και Ανωμερίτη και Μαράκη και Δήμεα και Βασιλάκη και τον πολιτευτή γιατρό Κάπιρη και Γιάννη Θεωνά και στελέχη του ΚΚΕ και Μανώλη Γλέζο και Βερίκοκο και πολλούς άλλους «δημοκράτες» Αφού λοιπόν όπως μας λες ξέρεις τα πράγματα από μέσα και καλά και το κυριότερο συμφωνείς με αυτά που γραφεί το ΒΗΜΑ .θα ήθελα να σε ρωτήσω ποτέ στο ΒΗΜΑ των δημοκρατικών στελεχών η του Εξαίρετου Η ΤΟΥ ΄΄ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ'' ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Μ. ΣΕΡΓΗ του ανθρώπου των χαμηλών τόνων που αν το ήθελε θα είχε περισσότερα αξιώματα άλλα ως πασοκος τον ενδιαφέρει το κοινό καλό και όχι η καρέκλα. Επειδή λοιπόν ξέρω ότι κατά βάθος δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που υποστηρίζεις και είσαι υπέρ της ελευθεροτυπίας και θέλεις να δημοσιεύονται όλες τις απόψεις ασχέτως αν με κάποιες διαφωνείς . θα σε ρωτήσω
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΞΙΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ; ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ; όπως κάνει η δεξιά Κυκλαδική και ο Δεξιός "Μεσόγειος" ;
Ξέρω ότι είσαι ντόμπρος και γι΄ αυτό και απαντήσεις;
Επίσης είναι ΛΑΘΟΣ να χρωματίζεις ένα μέσω με οκτώ χρόνια κυκλοφορία

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στη Νάξο ήταν το ΡΑΔΙΟ ΝΑΞΟΣ, του ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε ένας ρ/κός σταθμός της Ν.Δ.Ο σταθμός του Σέργη έγινε πολύ αργότερα και δεν ήταν σταθμός πολιτικός, αλλά μουσικός.

Ανώνυμος είπε...

To ΒΗΜΑ γιατί δημοσίευσε μια δυο φορές τους μετόχους του και μετά σταμάτησε; Είναι αλήθεια ότι κάποιοι απ' αυτούς έχουν ήδη αποχωρήσει;
Είναι μέτοχος επιχειρηματίας μεγάλου bar που πούλησε ληγμένες μπύρες σε μαθητές λυκείου από την Ικαρία;
Τι έχει να πει γι αυτά η ΦΩΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 2.13πμ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 6:52 πμ. ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. Ο ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΑΞΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ. Ο ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ,ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ.ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.Η ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΟΧΙ 50-50. ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΙΟΠΩΡΙΣΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ. ΑΠΟ ΠΕΙΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΜΕ "ΚΟΥΠΩΝΑΤΟΥΣ" ΔΕΞΙΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.Η ΜΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΔΙΝΕΙΣ,Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΒΗΜΑ "ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.. ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ. ΚΑΤΙ ΓΙΑ "μαρινες" Η "μπυρες" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ''ΜΑΣΚΑ''. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ , ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ,ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΑΛΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.(παει και το ΄΄τροκτικο΄΄πολυ κριμα. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε, ΚΑΝΕΝΑΣ τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός δεν έχει άδεια, ούτε οι πανελληνίας εμβέλειας. Τι είναι αυτά που λες. Ούτε φάκελλο δεν έχει υποβάλει ο Σέργης.
Για τις ληγμένες μπύρες μην παίρνεις όρκο, ψάξε το καλύτερα. Τώρα δηλώνεις μη μέτοχος και μη συντακτική επιτροπή του ΒΗΜΑΤΟΣ κλ. άλλα δηλώνεις προηγούμενα φωτογραφίζοντας ο ίδιος τον τον εαυτό σου.
Ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όταν μας κυβερνούσαν οι τύποι που ελέγχουν ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ δεν ίσχυαν ΑΥΤΑ ΠΟΥ τώρα ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ να ΓΕΛΑΜΕ, ΚΑΙ ..ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ;
ΣΗΜΕΡΑ το ανακάλυψαν ότι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
Είναι ότι οι διευθυντάδες δεν λένε καλημέρα μεταξύ τους φταίει το δήθεν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; Δηλαδή το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ενώ οι γιατροί πολιτευτές και διευθυντάδες κάνουν καλά την δουλειά τους;
Τουλάχιστο ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ στην Πάρο στο δημόσιο και όχι όπως κάνουν με τις μικροβιολογικές που σε ΣΤΕΛΝΟΥΝ σε συγκεκριμένο μικροβιολόγο τον Αγγελή.
Σύμφωνοι ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ Μ.Μ.Ε ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ.
δηλαδή το βήμα της Νάξου ξεγυμνώνει ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ;
έλεος φίλε δεν σε αναγνωρίζω

Ανώνυμος είπε...

Αμα κρεμοταν απο τα αρχιδια της κυβερνησης δεν θα ακουγαμε Ρήγα και Ανωμερίτη και Μαράκη και Δήμεα και Βασιλάκη και τον πολιτευτή γιατρό Κάπιρη και Γιάννη Θεωνά και στελέχη του ΚΚΕ και Μανώλη Γλέζο και Βερίκοκο και πολλούς άλλους «δημοκράτες» γι' αυτα κουβεντα τι πει ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ και ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ας βγαλει λοιπον το ΡΟΖ και βαλει πρασινο και ο φωτακογλου να υπογραφει ως φωτακογλου και οχι ως αμπελοσοφιες

Ανώνυμος είπε...

http://www.esr.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/view?section=e5f2cfb3c0aa1e7683571826e98263e5&categ=11031aafd0871e7683571826e98263e5&last_clicked_id=link2

1) ΠΑΙΔΕΣ, ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΞΠΛΟΡΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ Ο ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ.
2) ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
3) ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ"ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΤΖΩΝΑΜΕ ,-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
4) ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΟΥ Η Ν.Δ -ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ-,ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΟΣΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ..ΑΠΛΟ ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ κύριε ΦΩΝΗ που είσαι και μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, τι θέση πήρες για το τεράστιο σκάνδαλο της Νομαρχίας που λέγεται "ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ";

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΤΩΝ 7 Αύγουστος 2009 7:05 μμ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ!! ΚΟΥΦΑΘΗΚΕΣ ΕΤΣΙ; ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΩ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ; ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΩ, ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσαι αυτός που αρχικά φωτογράφισες τον εαυτό σου κακώς το παίζεις παντογνώστης, αν πάλι παίρνεις πίσω τη φωτογραφία σου επειδή στριμώχτηκες κακώς πράττεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ,ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ,ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ,ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΠΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ.ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ. ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΩΣΑ ΠΟΤΕ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM-KAI TV, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ KAI ZEYS TV, 2 XRONIA ΣΤΑΡ FM (ΚΑΠΙΡΗΣ,ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ,ΛΕΓΑΚΗΣ) 3 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟ ΝΑΞΟΣ. ΤΩΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. "Η ΦΩΝΗ"

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτοχαρακτηρίζονται "δημοκράτες" οι ΠΑΣΟΚοι; Το κόμμα κάνει το δημοκράτη, ή δημοκρατική συμπεριφορά του;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε στο ΒΗΜΑ; τα σπάσαν λέει, ο εκδότης και άλλος ένας "μέτοχος" αποχώρησαν;

Ανώνυμος είπε...

Να δείτε που θα βγάλει και ο Μαράκης εφημερίδα για να προβάλλει... το έργο του, χεχε! Τίτλος? χμ... το Β(λ)ήμα της Νάξου αν την αναλάβει ο... γιόκας. Ο "Λόγος" δε βγήκε μια και δεν ηπήρχε... λόγος.