Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΑΜΠΡΑΜ: Η παραμεθόριος περιοχή του Μπαρδάνη


Η περιοχή του Αμπράμ, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου και ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή, με δυο ξενοδοχεία και μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, φαίνεται πως δεν υπάρχει στο χάρτη του Δήμου Δρυμαλίας.


Το χωματόδρομο (500 μέτρα !) μέχρι την παραλία τον κατασκεύασαν και τον συντηρούν μόνοι τους οι κάτοικοι.


Την παραλία και το ρέμα τα καθαρίζουν επίσης μόνοι τους.


Κι όμως η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, χωρίς την παραμικρή συμβολή του Δήμου, συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη του Νησιού και της Ελλάδας γενικότερα και φυσικά στα έσοδα του Δήμου.


Η έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής και η ανικανότητα της δημοτικής αρχής έχουν καταστήσει
την περιοχή του Αμπράμ μια ιδιότυπη παραμεθόριο και εγκαταλειμμένη περιοχή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΑΝΑΞΙΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΊ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΤΖΟΥΑΝΗΣ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λες; Άσφαλτος ίσον αναπτυξη; Δε βλέπεις που ο καθένας χτίζει όπου και όπως θέλει;
Ο καμένος ο Μπαρδάνης είναι ο εύκολος στόχος εσένα και της παρέας σου αλλά αυτή είναι η αναλυτική σας ικανότητα. Δεν μπορείτε να δείτε τι γίνεται στη Νάξο, πως διαμορφώνονται τα πράγματα, ποιοι ιστορικά φταίνε και τι πρέπει να γίνει.
Ζητάω πολλά; Ναι, πολλά απ' αυτούς που έχουν τα βλέμματα και τη σκέψη στο χτες, που ζουν με τα ιδεολογήματα του παρελθόντος τους και αλληθωρίζουν μόνιμα.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκολλάτε ρε "ΔΕΞΙΟΙ" και "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" από τις επιβιωτικές παρατάξεις σας. Τώρα είναι ο Μπαρδάνης Δήμαρχος και φταίει για τα 2 χρόνια που του αναλογούν! "Χθες" έφταιγε ο Τζουάνης, ο Βασιλάκης κ.λ.π.. Αύριο θα είναι υπεύθυνος ο αυριανός Δήμαρχος ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Πόση μαλακία δέρνει τον κόσμο πια; Σας πιάνει "κρίση δικαιοσύνης" και "αποκατάσταση της ιστορίας".ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Ο Μπαρδάνης φταίει γιατί αυτή την τετραετία είναι ο "υπεύθυνος" αυτός που ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ (Είτε τον "Δεξιό" είτε τους "Ψευτοσοσιαλιστές") ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Μιλάμε για ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. Αντί να αναρωτιέστε λοιπόν, ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο δεν κοιτάτε καλύτερα ποιος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της όλης υπόθεσης και την πληρώνει; Με την ψήφο σας δεν πρέπει απλώς να δικάζετε και να ψηφίζετε τον πιο "αθώο". Με την ψήφο πρέπει να ψηφίζετε αυτόν που ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Και στην περίπτωση της Νάξου από τον Μπαρδάνη μέχρι τον Μανωλά ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η μόνη τους έννοια είναι αν θα βγούνε στις εκλογές. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα ακόμα στη Νάξο υραπουρίζεις?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τ΄Αμπράμ τόβαλες για να υποστηρίξεις την Κάθριν; Ξέρω εγώ τι μουσίτσα είσαι.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει όντος πρόβλημα, το οποίο δεν ειναι ατομικό αλλά συλλογικό,κύριοι.
κ εξηγώ, θα έπρεπε ο εκάστοτε Δημαρχος να γνωρίζει που εχει χωματοδρομο κ πόσες λάμπες χρειάζονται? που τα έχετε δει αυτά?
εκτος κ αν κάποιοι πίσω απο το πρόσχημα του ανώνυμου εκτοξέυουν λάσπη κατά παντων.
που είναι το τοπικό συμβούλιο κομιακής και που είναι η εκπρωσωποι των δημοτών.?

φιλε, α-νάξιε, με το να κρίνεις τους παντες χωρις να προτεινεις (εξου κ το όνομα μάλλον ανάξιος) δεν κερδίζεις τπτ, παρά μόνο να περνάς τον χρόνο σου αρθρογραφωντας...

Νίκος Κ.