Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Δεν πάμε Χαβάη…πάμε Νάξο με τα τουριστικά και πολιτικά μπαγκάζια μας.


Η ομάδα του Α-Ναξιος, όπως λίγο πολύ οι περισσότεροι, λέει να κάνει κι αυτή τις βουτιές, τα ψαρέματα και το χαβαλέ της, να την αράξει με τη φραπεδιά και τα βραδάκια να κεράσει και να κεραστεί ρακί στον καφενέ ή στις πολύχρωμες πολυθρόνες.


Δεν έχουμε βέβαια σκοπό να κουβαλούμε στα μπαγκάζια μας και τα PC με τα αρχεία μας, άλλωστε δεν είμαστε επαγγελματίες, απλά ανήσυχοι πολίτες είμαστε.
Επειδή όμως δεν ζούμε και με κοινωνικό αναισθητικό, όλο και κάποιος φίλος μπορεί να μας παρασέρνει με το PC του και να κάνουμε καμιά ανάρτηση.


Στο μισό χρόνο παρουσίας και λειτουργίας ο Α-Νάξιος, με τους 15000 αναγνώστες και τα 32000 χτυπήματα, με τις 592 αναρτήσεις, έδωσε κάποια διέξοδο στις πολιτικές ανησυχίες αλλά και κοινωνικές ανάγκες της ενημέρωσης και κινητοποίησης.


Σαν επίλογο πριν από τις διακοπές, αλλά και στον απολογισμό μας, θέλουμε να υπογραμμίσουμε:


Αν υπάρχει κοινωνική και πολιτική ανάγκη για ανανέωση του πολιτικού μας συστήματος, οι δημοτικές εκλογές αποτελούν το προνομιακό πεδίο για τις τοπικές κοινωνίες να αποδείξουν ότι πράγματι πιστεύουν στην ανανέωση.


Υπάρχουν αρκετοί ικανοί, καταξιωμένοι και με κοινωνική ευαισθησία και δράση συντοπίτες μας, που το κυριότερο, δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ας συμβάλετε κι εσείς στην ανακάλυψη και ανάδειξής τους, σ όποιο κόμμα κι αν ανήκετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Na pate sth Naxo alla na mh valete to kefali sthn ammo opws sth fotografia. Na mh ginete strouthokamhloi, opws polloi. Na grafete synexeia. Sas xreiazomaste.