Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ: Γιάννης κερνά και… Βρούτσης πίνει!!

Στο Δήμο Δρυμαλίας τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, όπως φαίνεται, εντός των ημερών, τουλάχιστον με την έκφραση των προθέσεων των υποψηφίων, ανεξάρτητα από τα επίσημα τελικά κομματικά χρίσματα.

Ο Δήμαρχος Γιάν. Μπαρδάνης φλέγεται να είναι ξανά υποψήφιος, αλλά παράλληλα υποστηρίζει ότι δεν θα κατέβει αν δεν έχει την υποστήριξη του Φιλωτιού, δηλαδή αν δηλώσει άλλος Φιλωτίτης ως υποψήφιος Δήμαρχος με τη ΝΔ.

Και αυτό δεν το λέει τυχαία.

Ο Φιλωτίτης διευθυντής της ΔΟΥ Νάξου Ιάκωβος Βρούτσης, ξάδελφος του βουλευτή, εκφράζει την επιθυμία να είναι υποψήφιος και σύντομα θα δημοσιοποιήσει έμπρακτα την απόφασή του.

(Ο Έφορος Βρούτσης επρόσκειτο στο ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2004-το ΠΑΣΟΚ εξάλλου τον είχε τοποθετήσει στην Εφορία Νάξου, μεταθέτοντάς τον από την Πάρο-και τώρα υπηρετεί το σχέδιο του βουλευτή Βρούτση για την από-χωματοποίηση της τοπικής ΝΔ και τη φιλωτιτοποίηση του Δήμου Δρυμαλίας).

Ο Μπαρδάνης κατηγορείται ακόμη και από στελέχη του κομματικού και δημοτικού χώρου του για αναβλητικότητα, αναποφασιστικότητα, πολιτικαντισμό, αν όχι για δημοτική ανικανότητα.

Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, όλα δείχνουν ότι ο πρώτος δήμαρχος του Δήμου Νικ. Βασιλάκης, που βολιδοσκοπεί διάφορα πρόσωπα για συνεργασία, θα δηλώσει υποψηφιότητα εντός των ημερών, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος και άσπονδος…χωριανός του Απόστ. Ψαρράς θα του απαντήσει αμέσως, πιθανότατα με την υποστήριξη της υποψηφιότητας Βρούτση.

Έτσι το Φιλώτι μετατρέπεται σε καταλύτη των δημοτικών εξελίξεων στη Δρυμαλία.

Κάποιοι προσπάθησαν να παροτρύνουν την Κατερίνα Σιδερή να δηλώσει υποψηφιότητα Δημάρχου αλλά ούτε η ίδια το επιθυμεί ούτε το κλίμα είναι ευνοϊκό.

Το ΚΚΕ θα κατέβει με υποψήφια πάλι την Ευδοκία Ψαρρά,
ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ, που το 2006 συνεργάστηκε με τον Μπαρδάνη.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Μαν. Μανωλά, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Βασιλάκη, γιατί , όπως ισχυρίζεται, αθέτησε την προεκλογική συμφωνία τους το 1998 για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Se parakalw kuria mou/kurie mou Giannhs kerna Giannhs pinei :P ... Asxoleiste polu me ton K.Broutsi tha fternizete o anthrwpos.Relaxxx pigente kamia boltitsa arakste fate kamia pasta

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλάκης είναι χαμένος από χέρι.
Θα τον νικήσει ακόμα και ο Μπαρδάνης. Αν όμως κατέβει τελικά ο ξάδελφος του Βρούτση θα τους πάρει και τα σώβρακα.
Ο Γιάννης είναι πολύ αγαπητός στο Φιλώτι και στις Δημοτικές μετράει αυτό.
Για να τον τρομάξουνε πρέπει να πάνε οι Απεραθίτες και όλοι οι άλλοι μαζί.
Να ενωθούνε οι Απεραθίτες γίνεται; δε γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλάκης ήτανε αποτυχημένος, γι' αυτό βάλανε το Τζουάννη το 200ο. Τώρα τι έγινε; Δεν έχουνε πάγκο; Αν ξανακατέβει πάντως ο Νικόλας θα κάνει πάρτι η ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το Φιλώτι είναι μεγάλο χωριό, αλλά δε μετρά και η ικανότητα των ανθρώπων; Η ορεινή Νάξος μια ζωή στην απέξω είναι.
Ο Μανωλάς λίγος είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η Κατερίνα αξίζει

Ανώνυμος είπε...

"Αχ Κατερίνα, Αχ βρε τσαχπίνα..."

Ανώνυμος είπε...

Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η διχόνοια των χωριών μας που υποδαυλίζεται από πολλούς για δικούς τους ανίερους σκοπούς. Το Φιλώτι και η Απείρανθος, αλλά και η Κόρωνος και όλα τα άλλα χωριά, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αντίθετα η ορεινή Νάξος συνολικά έχει πολλά να κερδίσει. Οι τελευταίες δημοτικές εκλογές έδειξαν πως οι αρτηριοσκληρωτικές αντιλήψεις άρχισαν να ξεπερνιούνται κι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους Φιλωτίτες.
Ο πλούτος της Δρυμαλίας είναι ΟΛΑ τα χωριά της και κανένα δεν περισσεύει. Έχουμε ανάγκη τον δυναμισμό του Φιλωτιού και των κατοίκων του, την κουλτούρα της Απειράνθου, τη αρχοντιά της Τραγαίας, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ανανέωση, όχι στα κομματικά χρίσματα, να πάνε στα σπίτια τους τα ΚΑΠΗ, αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Με πορδές δε βάφονται αυγά. Με Ναξιομαγειρέματα δεν κερδίζονται εκλογές. Πάρτε το είδηση, ο Βρούτσης θα βγει με τα τσαρούχια και η Σιδερή δε θα μπορεί τότε να τον καπελώνει όπως τον Μπαρδάνη, που τα μάθαινει σαν απατημένος σύζυγος τελευταίος. Ο Βλησίδης του φόρεσε την Κατερίνα που δραστήρια είναι αλλά κάνει του κεφαλιού της και το δημοτικό συμβούλιο τα μαθαίνει κατόπιν εορτής. Έχουν καταργήσει κάθε διαδικασία και έχουν καταντήσει το δήμο, δήμο της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΗΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ . ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ.
ΠΟΙΟΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ; Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Νισάφι βρε παιδιά, το μόνο που πηγαίνει καλά ΄στη Δρυμαλιά είναι ο πολιτιστικός και έχουμε πέσει να τον φάτε!
Μην απογοητεύουμε τη Κατερίνα και την ομάδα της, ό,τι μπορούν κάνουν!
Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε εκτός από το να κρατάμε το φτυάρι;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος επωφελείτε περισσότερο από τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού; η Σιδερή ή ο Δήμαρχος;
Σαν εργάτης δουλεύε και με τους προηγούμενους, το ίδιο κάνει και τώρα.
Έχει αποδείξει την αξία της και ποτέ δε δήλωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.
Αφήστε τη λοιπό στην ησυχία της όλοι εσείς που φοβάστε μη σας πάρει τη θέση...

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα είναι καλή για τα πολιτιστικά του δήμου τυπου Δρυμαλίας. Μέχρι εκεί. Δεν αρκεί; Και ο δήμαρχος που την εμπιστεύεται έχει οφέλη. Δε χάνει.

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα έχει αποδείξει ότι είναι για πολύ περισσότερα!
Εδώ με το τίποτα και έχει καταφέρει να κάνει ο πολιτιστικός τόσες εκδηλώσεις!!!!!
Και το κυριώτερο προσφέρει χωρίς ιδιοτέλεια. Είναι σεμνή χωρίς φιγούρα.....