Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: άλλος… Σέργει το χoρό!!!

Στο Δήμο Νάξου υπάρχουν παράπονα και αμφισβητήσεις και μεταξύ των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμαρχο Ν. Μαράκη, τον οποίο στηρίζει ο βουλευτής Παν. Ρήγας.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος αν και φιλοδοξίες έχει και ο Μανώλης Σέργης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας «Βήμα της Νάξου». Η εφημερίδα αυτή εκφράζει το χώρο του ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει να παρέμβει στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις και με την ανάδειξη ή υποστήριξη προσώπων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα τοπικά πολιτικά πράγματα.

Αμφισβήτηση του Μαράκη υπάρχει και από τον τέως Δήμαρχο Β. Κόκκοτα, ο οποίος παρά την ηλικία του θα δεχόταν να επανακάμψει στην τοπική δημοτική σκηνή, αν υπήρχε ΕΝΑΣ Δήμος στο νησί(Ο Μαράκης ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κόκκοτα).

Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, το τραύμα της διάσπασης των υποψηφιοτήτων στις εκλογές του 2006 συνόδευε όλη τη θητεία του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Ν. Βενιέρης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εκλεκτός του πρώην βουλευτή Ι. Χωματά, επιθυμεί να είναι υποψήφιος ξανά, ενώ τελευταία ο συνδυασμός του αντιμετωπίζει προβλήματα συνοχής.

Ο Δ. Φραγκίσκος, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης(«αντάρτης» της Ν.Δ.) συνέπλευσε σε πολλά θέματα με το Δήμαρχο και δεν αποκλείεται να συμπλεύσει, άμεσα ή έμμεσα μαζί του και στις εκλογές του επόμενου έτους.

Στο χώρο της Ν.Δ. εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ένας νέος «παίκτης», ο νομαρχιακός σύμβουλος Μαν. Μαργαρίτης, που πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει το…φάρμακο για την ανάταξη τοπικά της ΝΔ και τη διεκδίκηση του Δήμου που αποτελεί απόρθητο φρούριο του ΠΑΣΟΚ.

Τα κόμματα της Αριστεράς θα έχουν δικούς τους υποψηφίους(δεν αποκλείεται να είναι ο Γιάν. Μαργαρίτης για το ΚΚΕ
και ο Λευτ. Βερύκκοκος για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο λέγεται ότι θα συνεργαστούν οι Οικολόγοι).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάζαρος Θεόφιλος ππού κολλάει σε αυτά τα σχήματα; Γιατί δεν πιστεύω οτι θα την... κάνει από το κουρμπέτι.

Ανώνυμος είπε...

O kaluteros apo olous kata tin tapinh mou gnwmi einai o Μαν. Μαργαρίτης.TELOS

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανωλης Σεργης δεν ειναι δημοτικοσ συμβουλος.
η ...εφημεριδα που εκδιδεται δεν αντιπροσωπευει τον χωρο του ΠΑΣΟΚ ασχετα αν λενε οτι ειναι.
Τωρα οτι ενδιαφερεται για την θεση του δημαρχου αυτο ειανι πραγματι για γελια και μαλιστα πολλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια ετερόκλητη πολιτικά και κοινωνικά ομάδα που επιδιώκει να προωθήσει τα συμφεροντά της (πολιτικές φιλοδοξίες, επαγγελματικές κ.α.). Προβάλλουν τον Ανωμερίτη απο την εφημερίδα τους μάλλον ως κομματικό άλλοθι, για να μην πολυφαίνεται ότι αποτελούν ομάδα, αλλά ότι εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ. Πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο που εκδηλώνουν ήδη την οργή τους για τα παιχνίδια αυτά και αναμένεται σύντομα να αντιδράσουν.

Ανώνυμος είπε...

Για γέλια είναι οι φιλοδοξίες του γραμματέα της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο; Φαντάσου πόσο μονιασμένοι είσαστε και τι κομματικά μέλη έχουν. Όλοι για γέλια είσαστε και θέλετε και κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Πρόγραμμα δεν έχετε, κάτι καινούριο δε λέτε, δε διαφέρετε από τη ΝΔ. Αυτό είναι το θέμα και όχι τα πρόσωπα.

Ανώνυμος είπε...

Γιά σκεφτείτε φίλοι μου που φτασαμε μετα απο τόσους αγώνες και θυσίες να ερθουν απο το πουθενά ασχετοι να θελουν να γίνουν Δήμαρχοι και Βουλευτές. Που ήταν τόσα χρόνια και τι θέση είχαν παρει στίς τελευταίες Δημοτικές εκλογές? ΣΕΡΓΗΔΕΣ ΚΑΠΙΡΗΔΕΣ ΚΟΚΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ......

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΝΑΞΟΥΛΑ, ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΙ... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΟΥ...