Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Άλλος γ….και άλλος πληρώνει


Από χθες το βράδυ όλοι μετράμε ποιος τελικά πληρώνει.
Ιδού η απάντηση.

Δυο ζευγάρια έπαιζαν μπιρίμπα ένα απόγευμα.Του Νίκου του έπεσαν κατά λάθος κάποια χαρτιά στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει.

Έσκυψε κάτω από το τραπέζι να τα μαζέψει και με έκπληξη είδεανοιχτά τα πόδια της Ρένας, γυναίκας του Γιώργου που δεν φορούσεεσώρουχο. Απόλαυσε το θέαμα και ταραγμένος σήκωσε το κεφάλι.Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να πάρει αναψυκτικά, ακολούθησε και ηΡένα και τον ρώτησε "είδες τίποτε που σου άρεσε όταν έσκυψες;
" Έκπληκτος από το θράσος της ο Νίκος, της απάντησε ότι όντως είδε και του άρεσε πολύ. Η Ρένα τότε απάντησε "ωραία, αν θέλεις να το απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 ευρώ." Χρειάστηκε ένα λεπτό ο Νίκος να συνέλθει, να τουπολογίσει και απάντησε ότι ενδιαφέρεται.
Του είπε ότι ο Γιώργος, ο άντρας της , Παρασκευές δουλεύει απογεύματακαι μπορούσε να πάει στις 2 σπίτι της. Παρασκευή 2 η ώρα έμπαινε στοσπίτι της και αφού πέρασαν ένα παθιασμένο απόγευμα, της έδωσε τα 1000ευρώ και έφυγε.Στις 6 γύρισε ο Γιώργος σπίτι και μπαίνοντας ρωτάει τη γυναίκα του:
"Πέρασε από εδώ ο Νίκος το μεσημέρι;" Πανικόβλητη η Ρένα και ενώ η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απάντησε: "Γιατί; χμ, ναι, πέρασε για λίγα λεπτά το μεσημέρι"."Και σου έδωσε 1000 ευρώ;" ρωτάει ο Γιώργος.

Η Ρένα τρομοκρατημένη πλέον τελείως σκέφτεται ότι από κάπου κάτι έμαθε αλλά βρίσκοντας την ψυχραιμία της απαντά:

"ναι αγάπη μου έφερε όντως χίλια ευρώ" .

Οπότε ο Γιώργος ανακουφισμένος
"το ήξερα ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Ήρθε το πρωίαπό το γραφείο και μου ζήτησε δανεικά 1000 ευρώ και μου είπε ότι θαπερνούσε από το σπίτι το απόγευμα να σου τα αφήσει."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τιτλος ισχύει για το ανέκδοτο, για τη κυβερνηση ή για το δημο μας;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τόσο πολύ σεμνότυφος είσαι; Γιατί έσβησες το γαμώ, ενώ αποκάτω γράφεις οτι γαμήθηκαν τα Πάντα; Βάζεις τρεις τελείες μετα το γάμμα, λες και άμα γράψεις ολογράφως γαμά, δε θα πληρώσει άλλος.