Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Απαντήστε κ. υποψήφιοι Δήμαρχοι..


Επειδή πιστεύουμε θα γίνει και πρέπει να γίνει προεκλογικά, μεγάλη συζήτηση σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και θα ξεδιπλωθούν οι … οικολογικές ευαισθησίες κάθε πικραμένου…

… ρωτάμε ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους Δημάρχους
της Νάξου.


1. Συμφωνείτε με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι «εναλλακτικές λύσεις» στη Νάξο;
2. Θα στηρίξετε την συνέχιση της υπάρχουσας συμφωνίας και του υπάρχοντος σχεδιασμού σχετικά με τη δημιουργία Αιολικών Πάρκων στη Νάξο;
3. Αν ΟΧΙ, τι προτείνετε;

Απαραίτητη διευκρίνηση: Δεν ρωτάμε αν είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, διότι την αυτονόητη απάντηση την ξέρουμε.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Me ton Manola omos san proedro tou Dimotikou Limenikou Tameiou Naxou, ligo apo ksanazestameno fagito kanei. Telika i symvasi gia tis anemogennitries tis koronou einai opos sinithizetai 10% epi ton esodon gia to dimo h 10% ton kerdon opos diadidetai?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α. Π.Ε. ΜΠΡΟΖΟΛΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ Ή ΚΡΑΣΑΚΙ?
Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΟΝΑ Ή ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.
Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΜΑΡΙΩΝΙΤΩΝ) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΑΒΙΑ ΜΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΊΚΑ ΤΟΞΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΙΤΟ. ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ?
ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΣΚΟΠΟΣ Η ΚΟΡΩΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΡΙΜΑΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΡΧ...Α ΚΑΙ ΠΕΡΟΦΑΝΕΙΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ. Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑΞΟ ΘΕΛΕΙ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ).
ΛΙΓΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ Η ΝΑΞΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΜΙΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ .
ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

o manolas ekleise me to maraki gia ayto ton ekane kai proedro, ayth htan h prvth apo tis 11 bombes poy ua akoysete. o marakis ua einai gia polla xronia dimarxos

Ανώνυμος είπε...

AN ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΒΟΜΒΑ, ΗΤΑΝ ΖΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΙΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΣΧΑΣΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ?
ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΕΣ? ΛΕΥΛΟ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΣΑ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΨΑΛΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΜΑΝ-ΜΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε και γίνει και λιμενικό στον Απόλλωνα όπως ήθελε ο Μανωλάς.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που θέσατε στους υποψήφιους δημάρχους πρέπει να το θέσετε και στους ψηφοφόρους

Οτι καταλαβαίνουν οι υποψήφιοι άλλο τόσο καταλαβαίνουν και οι ψηφοφόροι
΄Με αυτούς που κατεβαίνουν, εκλέγονται ή οχι τόσα χρόνια τώρα
Ενα είναι σίγουρο ότι είναι οι ίδοι ανακυκλώσιμοι μονοκύτταροι οργανισμοί .

Αν δεν βγεί στο προσκήνιο κάτι νέο,
αποχή από τώρα,από κάθε συζήτηση κάποιου επιπέδου και αφήστε τις ΑΠΕ και όλα τα σοβαρά για άλλους....

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι προβάλλουν την επανεκλογή Μαράκη με επιμονή και πείσμα. Μπορεί να συμβεί και θα είναι αποδεκτό αλλά η επανεκλογή Μαράκη ή η εκλογή άλλου ναξιώτη επίσης περιορισμένου βεληνεκούς ως Δημάρχου θα φέρει τη Νάξο ακόμα πίσω.
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο αυριανός Δήμαρχος πρέπει να έχει γνώσεις στη φαρέτρα του και υποστηρίζω ότι όλοι οι ευρισκόμενοι σήμερα στο προσκήνιο μνηστήρες στερούνται και των βασικών προσόντων για να ηγηθούν του ενιαίου Δήμου. Πρέπει να τολμήσουν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου να βγουν έξω από την εσωστρέφεια και με κάθε κόστος (γιατί σίγουρα θα φάνε λάσπη με τη σέσουλα)να διεκδικήσουν το Δήμο από όλους αυτούς τους ανεπαρκείς. Μία παράταξη πλαισιωμένη με ευπρεπείς ναξιώτες μαι ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ νομίζω ότι θα εκτιμηθεί από το εκλογικό σώμα δεόντως. Πρέπει να μπει σε αυτές τις εκλογές τέλος στην παντοκρατορία των συνδικαλι(η)στών.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αντί τις απόψεις των υποψηφίων για τις ΑΠΕ, που έτσι κι αλλιώς δε θα τις πάρουμε αφού ή δεν έχουν ιδέα επί του θέματος ή τους ενδιαφέρει μόνο πόσα ευρώ θα τους φέρουν, να αρχίζει μια συζήτηση για νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να σώσουν το νησί, αν μπορεί κάτι να σωθεί από αυτά που θα αφήσουν τα αρπακτικά της μέχρι τώρα εξουσίας και στους δύο δήμους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόκκοτας ήρθε στο νησί έκανε τις επαφές του και αφού είδε ότι δεν του βγαίνει η παρτίδα ακολουθεί την επικοινωνιακή πολιτική, που ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται. Δίνει συνεντεύξεις σε όλα τα έντυπα, δήθεν παρουσιάζοντας τις θέσεις του αλλά ουσιαστικά μειώνοντας το Μαράκη. Δε χρειάζεται και πολύ κόπο για να το κάνει μια και του δίνει συνέχεια τροφή.
Το πόσο συγκινηθήκαμε από την αγάπη του για τη Νάξο και προ πάντων με το πόσο Ναξιώτης νοιώθει. Απαρνιέται την πατρίδα του για μας. Με το αζημείωτο βέβαια. Η ανταμοιβή του είναι οι ψήφοι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.
ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχουν καμμια σχεση με το θεμα τα σχολια. Αγωνία να αναδειξουμε Δημαρχο και οχι τα προβληματα. Φιλοσοφια γιαννακη....

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... (ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΝΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΙΤΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΟΛΗΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ?
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΟΥΔΙΑ, ΒΟΥΔΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ... ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ... ΛΙΟΝΤΑΡΙ?

Ν. Βασιλάκης, πρ. Δήμαρχος είπε...

Θέλω να είμαι ενημερωμένος για ότι συμβαίνει στη Νάξο και για το λόγο αυτό παρακολουθώ τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και παρεμβαίνω πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ, όταν κρίνω ότι μπορώ να πω κάτι χρήσιμο. Καίτοι δεν έχω δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος ήθελα να συμμετάσχω και σ’ αυτό το διάλογο, σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και να διατυπώσω την όποια άποψη μου. Δυστυχώς μόλις αναρτήθηκε η ερώτηση, αντί να υπάρξουν κάποιες επώνυμες απόψεις επί του θέματος, άρχισαν τα διάφορα ανώνυμα και ανούσια σχόλια, που ευτελίζουν το διάλογο Πως μπορείτε λοιπόν να πείσετε όλοι εσείς οι ανώνυμοι, υποτίθεται σύγχρονοι και νεότεροι, που κρίνετε και κατακρίνετε συλλήβδην όλους εμάς τους παλαιότερους αυτοδιοικητικούς, ότι έχετε σοβαρές απόψεις και θέσεις, πάνω στα τοπικά θέματα. Η παρουσία και δυναμική συμμετοχή των νεότερων είναι όχι μόνον χρήσιμη αλλά καθοριστική για την πορεία του τόπου μας. Όμως για το δήμο Δρυμαλίας που μπορώ να γνωρίζω, άποψη και θέσεις στο Δ.Σ. έχουμε συνήθως οι παλαιότεροι, οι νεώτεροι απλώς σηκώνουν το χέρι. Μπείτε λοιπόν στον αγώνα με επώνυμες και υπεύθυνες θέσεις και όταν πείσετε με το έργο σας και όχι με τα λόγια, να είστε σίγουροι ότι αυτό θα το αναγνωρίσει η κοινωνία. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.

Ανώνυμος είπε...

To deytero sxolio exei mia sygkekrimeni erotisi k. Basilaki. Eseis mporeite na mas tin apantisete?

"Telika i symvasi gia tis anemogennitries tis koronou einai opos sinithizetai 10% epi ton esodon gia to dimo h 10% ton kerdon opos diadidetai?"

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΡΩΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ 10% ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ(ΜΕΤΑ ΤΟ LEADER)ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ.
ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.