Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η απάντηση του Ν. Βασιλάκη για τα έργα του Ι. Μπαρδάνη


« ..Στη δική σας δημοτική περίοδο δεν εκπονήθηκε και δεν εγκρίθηκε καμιά νέα μελέτη μεγάλου έργου και καμιά νέα χρηματοδότηση μεγάλου έργου

….συνεχίσατε τα χρηματοδοτημένα και δημοπρατημένα έργα ή δημοπρατήσατε όσα δεν είχε προλάβει να δημοπρατήσει ο Τζουάννης.

Τι άλλο μπορούσατε να κάνετε…»

Σημ. Θα παρακαλούσαμε τις θέσεις των θεσμικών παραγόντων να μας τις αποστέλλουν στη διεύθυνση του Blog και όχι στα σχόλια που μπορεί επικοινωνιακά να υποβαθμιστούν


Η απάντηση του Ν. Βασιλάκη


κ. Δήμαρχε,


η απάντηση σας δεν έχει καμιά σχέση με το περιεχόμενο της ερώτησης μου (ανάρτηση 5-2-2010, 1:29 π.μ.), όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει ο οιοσδήποτε.


Όμως επιβεβαιώνεται ότι, τα τρία χρόνια δεν υπήρξε ποτέ απόφαση του Δ.Σ., για το προγραμματισμό και ιεράρχηση έργων και δράσεων στο Δήμο μας.


Έτσι, όπως και ο ίδιος αναφέρετε στο κείμενο σας, έχετε αναθέσει την εκπόνηση μελετών, στο τομέα ύδρευση–αποχέτευση για 8 έργα, κόστους 4.454.200, ενώ η μοναδική πίστωση που υπάρχει είναι 1.247.000.


Ποια έργα τελικά θα γίνουν από τα 8.


Το ίδιο και στο τομέα διάθεση λυμάτων υγρών αποβλήτων, που δεν έχετε εξασφαλίσει πίστωση για τα έργα, αλλά λέτε ότι δήθεν θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.



Και στο τομέα οδοποιίας τα ίδια. Ότι μελέτες έχουν εκπονηθεί και για τους 3 δρόμους έγιναν από την προηγούμενη δημοτική αρχή.


Αναθέσατε τις συμπληρωματικές μελέτες αλλά δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και εγκριθεί. Πολύ μακρύς ο δρόμος για ωρίμανση των μελετών και ένταξη οποιουδήποτε έργου στο ΕΣΠΑ. Το Δ΄ΚΠΣ (ΕΣΠΑ) για τα χωριά του δήμου Δρυμαλίας, με το ρυθμό που πάτε χάνεται.


Όλα τα έργα που αναφέρετε στη παράγραφο Α), είναι έργα των προηγούμενων δημοτικών περιόδων. Οι μελέτες εκπονήθηκαν, εγκρίθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν τα έργα, πριν αναλάβετε εσείς το Δήμο.


Στη δική σας την περίοδο και επειδή άλλαξε η δημοτική αρχή, απλώς συνεχίσατε τα χρηματοδοτημένα και δημοπρατημένα έργα ή δημοπρατήσατε όσα δεν είχε προλάβει να δημοπρατήσει ο Τζουάννης.


Τι άλλο μπορούσατε να κάνετε, να τα σταματήσετε.


Στη δική σας δημοτική περίοδο δεν εκπονήθηκε και δεν εγκρίθηκε καμιά νέα μελέτη μεγάλου έργου και καμιά νέα χρηματοδότηση μεγάλου έργου, Αν αμφισβητείτε τα παραπάνω,

Ερώτηση:

α. Έχετε αποφασίσει και αν ναι πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για την ιεράρχηση και ένταξη των έργων στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ ή στο ΕΣΠΑ, έστω και με ελάχιστες ελπίδες να προλάβετε χρηματοδοτήσεις πριν λήξει η δημοτική σας περίοδος

β. Για τα έργα που αναφέρετε ότι υλοποιήθηκαν στη δημοτική σας περίοδο, μπορείτε να δώσετε για κάθε έργο την ημερομηνία έγκρισης των μελετών, την οριστική ένταξη στο πρόγραμμα και το ποσό χρηματοδότησης την περίοδο από 1-1-2007 μέχρι σήμερα.

Νικόλας Βασιλάκηςπρ. Δήμαρχος

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ
Μιας και μιλάμε για τα …μεγάλα έργα των νυν η των τέως Δημαρχών θα παρακαλούσα τους διατελέσαντες αξιότιμους Δημάρχους Δρυμαλίας να απαντήσουν 1) με τι ποσό είχε προϋπολογιστεί και με τι ποσό τελικά έκλισε αν έκλισε ο λογαριασμός του έργου .

Ανώνυμος είπε...

Σε λάθος δρόμο οδηγεί το διάλογο το μπλογκ σας. Υποτίθεται οτι άνοιξε ένας τέτοιος διάλογος εκτός δημοτικού συμβουλίου, για τη μικρή ιστορία ενός μίζερου Δήμου που δε θα υπάρχει στο τέλος του χρόνου.
12 χρόνια, 3 Δήμαρχοι, μια θητεία ο καθένας και οι 2 απ΄αυτούς θα πάνε κατά τα φαινόμενα στον ενιαίο Δήμο. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία και το βήμα για να προβληθούν, ειδικά ο Νικόλας και να βγάλλουν απωθημένα. Για το κατάντημα της Δρυμαλιάς είναι συνυπεύθυνοι. Αν ήταν πετυχημένος ο Βασιλάκης δε θα τον άλλαζε το ΠΑΣΟΚ με μια θητεία. Για το νέο Δήμο και τη Δρυμαλιά μέσα σε αυτόν είναι το ζήτημα. Και εκεί οι ελλιπείς θέσεις τους, που γράφτηκαν αλλού, χωρούν πολλή κουβέντα...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ..ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ. ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ (ΟΠΩΣ Η1Ν1)ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ BLOG.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΝΗΜΗΣ-ΚΡΙΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιος Νικολας Βασιλακης(οπως Η1Ν1)προσβαλει τσι χοιροι και τσι εξωλοθρευει. Αφήνει οτι καθαρο υπαρχει οπως ερχεται η Καθαρη Δευτερα μετα τις Αποκριες.
Μπραβο ιε Νικολα.

Ανώνυμος είπε...

Και ο ιός Η1Ν1 από τσοι χοίροι ξεκίνησε αλλά σκότωσε κόσμο...
Ο νέος ιός είναι ακόμη πιο επικίνδυνος γι' αυτό προσοχή.
Ευτυχώς αυτός δε χρειάζεται εμβόλιο, μόνο αποφυγή ενός συγκεκριμένου προσώπου....
Εύκολο αφού έτσι κι αλλιώς δεν έιναι και ο πιο επιθυμητός...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ POYRKY ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ;


Μιας και μιλάμε για τα …μεγάλα έργα των νυν η των τέως Δημαρχών θα παρακαλούσα τους διατελέσαντες αξιότιμους Δημάρχους Δρυμαλίας να απαντήσουν 1) με τι ποσό είχε προϋπολογιστεί και με τι ποσό τελικά έκλισε αν έκλισε ο λογαριασμός του έργου .

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ;


Μιας και μιλάμε για τα …μεγάλα έργα των νυν η των τέως Δημαρχών θα παρακαλούσα τους διατελέσαντες αξιότιμους Δημάρχους Δρυμαλίας να απαντήσουν 1) με τι ποσό είχε προϋπολογιστεί και με τι ποσό τελικά έκλισε αν έκλισε ο λογαριασμός του έργου . ΑΘΛΟΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΩΤΙΟΥ Η ΜΑΡΙΝΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΙΦΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ.

Φιλοτίτης είπε...

Αχ μωρέ χωριανέ τρία χρόνια έχετε το Μπαρδάνη στην εξουσία του δήμου και ζητάτε από το Τζουάννη και το Βασιλάκη να σας δώσει πόσο στοίχισε το αθλοθέατρο. Τόσα χρόνια τι έκανε ο αψηλός και δεν τα έψαξε να τα βρεί. Παένεται δα στο Μπαρδάνη και κείνος θα σας δώσει ότι ψάχνετε, γιατί τα χαρτιά όλα είναι εκεί. Περιμένουμε να βρείτε τις παρανομίες και να τις πείτε και σε μας. Πρόσεχε μόνο μη πας και πάλι κλαίοντας στο Ανωμερίτη για να σε σώσει.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ.ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ .ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΛΥΠΟΘΥΜΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ .ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε πινόκιο με τη μεγάλη όσφρηση δεν ικατάλαβες ακόμα ότι ικόντεβγε να λιοθυμίσεις από τη μπόχα τσι πολιτικής σαπίλας που κουβαλάς απάνω σου εδώ και τόσα χρόνια τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΝΟΚΙΟ.ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

QUIZ;ΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΘΕΝΑ,ΕΝΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;
Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ-ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ -666

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΕ ΧΕ!

Ανώνυμος είπε...

alla tipota gia thn tampakera !poli dynatos o thorybos tis siopis!