Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Δημόσια διαβούλευση για το καταστατικό της ΟΝΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, στη Συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου 2010, αποφάσισε την έναρξη του διαλόγου για την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού της, με στόχο την επικαιροποίηση και τη λειτουργικότητα τους, αλλά κυρίως, ( μετά από τον πλατύ διάλογο και την απαίτηση πολλών συλλόγων) , των διατάξεων περί της εκπροσώπησης όλων των Συλλόγων – μελών της, στο Διοικητικό Συμβούλιο της.

Ηδη, γι΄ αυτόν το σκοπό, έχει συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας για την συγκέντρωση, την επεξεργασία και την κωδικοποηίση των προτάσεων και την υποβολή συγκεκριμένου σχεδίου στο Διοικητικό Συμβούλιο μας, το οποίο θα καταθέσει την τελική πρόταση στην καταστατική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που θα συγκαλέσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια αυτού του διαλόγου, καλούμε και τον Σύλλογο σας ή τον φορέα σας, αλλά και κάθε μέλος του που το επιθυμεί, να καταθέσει τις προτάσεις του εγγράφως έως το τέλος Απριλίου του 2010, αλλά και να τις αναπτύξει και προφορικώς στις ειδικές συνεδριάσεις της ομάδας εργασίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Επειδή όλοι επιζητούμε μια Ομοσπονδία δυνατή, μαζική, αντιπροσωπευτική και πρωτοπόρα, βασιζόμαστε στην συνεργασία και τις προτάσεις σας που θα διασφαλίσουν το παρόν και το μέλλον της, τη λειτουργικότητα της και την δημοκρατική εκπροσώπηση των Συλλόγων – μελών της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ
Ο Γεν. Γραμματέας
ΘΑΛΗΣ ΣΚΥΛΑΚΗΣ

Το καταστατικό της ΟΝΑΣ ΕΔΩ


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΝΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ "ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ". ΚΑΤΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΕΞΩ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε κάντε καμμιά πρόταση γαι το καταστατικο και αφήστε το Βερνίκο τώρα. Αυτός ασχολείται με το Κόκοτα προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΪΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο καταστατικό, πού θα το βρούμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΪΤΟΥ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνος του είναι ο Βερνίκος ή είναι κι άλλοι ; Γιατίδεν μας λες και τους άλλους ρε ξερόλα; Και εν πάση περιπτώση τις αλλαγές στα καταστατικά τις αποφασίζουν οι Γενικές Συνελεύσεις και όχι μεμονομένα πρόσωπα. Επί της ουσίας έχεις κάτι να πεις ή απλώς κάνεις σπέκουλα και ρίχνεις λάσπη επί δικαίων και αδίκων;

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από την ανακοίνωση που έχετε αναρτήσει : ¨Ηδη, γι΄ αυτόν το σκοπό, έχει συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας για την συγκέντρωση, την επεξεργασία και την κωδικοποηίση των προτάσεων και την υποβολή συγκεκριμένου σχεδίου στο Διοικητικό Συμβούλιο μας, το οποίο θα καταθέσει την τελική πρόταση στην καταστατική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που θα συγκαλέσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους.¨ Αν διαβάζω καλά υπάρχει επιτροπή που θα συγκεντρώσει τις προτάσεις και το Συμβούλιο θα πάρει την απόφαση για την πρόταση που θα κατεβάσει στη Γενική Συνέλευση η οποία είναι αρμόδια για την αλλαγή του καταστατικού. Αρα δεν υπάρχει ένας μεμονομένος άνθρωπος για την τροποποίηση. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε. Θα ήταν καλό ο φίλος των 11.07 άν γνωρίζει κάτι άλλο από αυτά που λένε οι ανακοινώσεις και αποτελούνκαι τη συνήθη πρακτική σ΄αυτές τις περιπτώσεις να μας το πεί. Αλλιώς ας σταματήσει αυτό τα αλισβερίσι του δήθεν ¨εγώ ο πονηρός ξέρω κάτι που εσεις δεν ξέρετε" γιατί έτσι εξευτελίζεται και η έννοια της ουσιαστικής κριτικής που όλοι θέλουμε να κάνουμε. Μήπως είναι καιρός να μπούμε στα θέματα ουσίας και να κρίνουμε πράξεις θέσεις και αποφάσεις και να μη κάνουμε δίκη προθέσεων που εξυπηρετόύν στην ουσία αυτό που δήθεν οι ίδιοι καταγγέλουμε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε (24 Φεβρουαρίου 2010 10:11 μ.μ.) απλά για να μαθαίνεις, ο Βερνίκος με τον Μαράκη είναι στα μαχαίρια, δεν είναι λοιπόν δυνατό να είναι το δεξί χέρι του Μαϊτού, αφού Μαϊτός + Μαράκης = LFE προς το παρόν βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ .ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ε ΑΝΕΚΔΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μίαν ανάρμοστη επιθετικότητα εναντίον του προέδρου του Συλλόγου Σαγκριωτών. Ο κος Βερνίκος δεν είναι φίλος μου, είναι όμως πάντοτε κόσμιος. Το αν σχολιάζει ή όχι στο facebook ουδόλως με απασχολεί, εκτός μόνον αν είμαι αποδέκτης αυτής της κριτικής, θετικής ή αρνητικής. O,τι έχει να κάνει με το facebook δεν νομίζω να έχει θέση εδώ. Προσωπικές πικρίες και ειρωνιούλες είναι περιττές. Στο κάτω-κάτω ο Κ.Βερνίκος πήρε ψήφους στις εκλογές της ΟΝΑΣ που πολλοί θα ζήλευαν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι πάντως σαν τα μουτρα σου.