Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

εκδήλωση - συζήτηση στο στέκι της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας Νάξου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας είναι ο γνωστός "θεωρητικός" του ΕΛΑ; Ο "επαναστάτης" του Παλαιού Ψυχικού; Αυτός που είχε "σοβαρό πρόβλημα υγείας";
Οι πραγματικοί αγωνιστές σύντροφοι παλεύουν για το μεροκάματο, δεν βάζουν στρακαστρούκες καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία, και δυστυχώς για αυτούς, δεν κάνουν ταξιδάκια αναψυχής το καταχείμωνο στα κυκλαδονήσια. Ο Χρήστος Τσιγαρίδας είναι τυχερός άνθρωπος που ζει στην καπιταλιστική Ελλάδα. Στους σοσιαλιστικούς-επαναστατικούς παραδείσους, του Στάλιν, του Μάο, του Πολ Ποτ, κλπ., μετά τον απαραίτητο κρατικό-σωφρονισμό, το μόνο που θα είχε απομείνει από τον εν λόγω κύριο θα ήταν ένας σωρός από ξασπρισμένα κόκαλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις αντιλήψεις του Χρήστου Τσιγαρίδα δεν μπορεί να του αμφισβητήσει την συμμετοχή του στο κίνημα σε δύσκολες μάλιστα εποχές, πράγμα που του κόστισε τις γνωστές διώξεις, φυλάκιση και δίκες.
Σχετικά με τα υπονοούμενα για την υγεία του, φαίνεται έλλειψη πληροφόρησης του από πάνω σχολιαστή και μαζί και μεγάλη εμπάθεια.
Για να γίνουν σαφείς οι διάφοροι υπαινιγμοί και να μπορεί να γίνει σοβαρός διάλογος και όχι κουτσομπολίστικες κουβέντες καφενείου (έστω διαδικτυακού), καλό θα ήταν να μας πει ο προηγούμενος από ποια θέση μιλάει.
Η συμμετοχή του αγωνιστή Τσιγαρίδα στην εκδήλωση δεν συνιστά ταξιδάκι αναψυχής, μάλλον κάποιος τάχει μπερδέψει στο μυαλό του.
Η εκδήλωση έχει στόχο την συσπείρωση και την κινητοποίηση εκείνων που πλήττονται από τη νέα ολοκληρωτική επίθεση του καπιταλισμού ενάντια στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και φιλοδοξούμε να είναι μια ελάχιστη συμβολή στην ριζοσπατικοποίησή τους. Ο Χρήστος Τσιγαρίδας μάλιστα συμμετέχει με τον λόγο του και στο βίντεο "Οι λαχειοπώλες του Ουρανού" όπως και άλλοι αγωνιστές.
Ανώνυμε σχολιαστή μπορείς να έρθεις εκεί και να εκθέσεις τις απόψεις σου.
Κάποιοι από την Αυτόνομη Πρωτοβουλία

Ανώνυμος είπε...

Aν θελετε καθιστε εσεις να ζυμωνεστε με τα φασιστακια ενθεν και κειθεν εδω που τους μαζεψατε.

Αυτόνομη Πρωτοβουλία Νάξου είπε...

Να πούμε ότι η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6.00μμ. Το βίντεο διαρκεί 90 λεπτά.