Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πότε επιτέλους;

Στη συνέχεια του διαλόγου που ζήτησε ο Δήμαρχος Ι. Μπαρδάνης και αφού πέρασε 10 ήμερο (13 Φεβρ. 10:00 ), χωρίς να έχει απαντήσει στην ερώτηση μου, υποβάλλω την επόμενη επίκαιρη ερώτηση μου.

Στο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006), άρθρο 159 ¨Κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού¨, αναφέρονται:

Παράγραφος 1. Η δημαρχιακή επιτροπή συντάσσει το σχέδιο του προϋπολογισμού και το υποβάλλει στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση έως το τέλος Οκτωβρίου κάθε έτους.

Παράγραφος 2. Αν το σχέδιο του προϋπολογισμού δεν υποβληθεί και δεν συγκληθεί το Δ.Σ. μέχρι τέλος Νοεμβρίου, συνέρχεται αυτοδίκαια τη πρώτη Κυριακή Δεκεμβρίου.

Παράγραφος 3. Αν και πάλι το Δ.Σ. δεν συνέλθει μέχρι τότε, συνέρχεται αυτοδίκαια τη δεύτερη Κυριακή Δεκεμβρίου.

Παράγραφος 4. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τα ανωτέρω, οι υπαίτιοι υπέχουν αστική και πειθαρχική ευθύνη, για σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

Ερωτάστε κ. Δήμαρχε: Πότε επιτέλους θα υποβληθεί το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2010, για συζήτηση και ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο;

Νικόλας Βασιλάκης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

το μπλογκ φταιει που εχει γινει πινακας ανακοινωσεων του Βασιλακη. Χωρις βεβαια να ξερουν οι διαχειριστες κατι απ' αυτα που γραφει για να τον ελεγξουν.
Κανενας Δημος δεν τηρει αυτες τις προθεσμιες για πολλους λογους. Ο ιδιος τις τηρησε οταν ηταν δημαρχος;
Αλλα γιατι τωρα ασχολειται με ενα δημο στα τελευταια του; Για να χτυπησει το Μπαρδανη και τη νεα κατασταση που παει να γινει με το νεο, ενιαιο Δημο. Εκει ο Βασιλακης εχει παρει θεση: Ανανέωση με Β. Κοκκοτα! Κατάντια δηλαδη.
Για το Leader και επι της ουσιας, ο λαλιστατος Βασιλακης δε βγαζει αχνα. Κορόιδο ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε βήμα ο Βασιλάκης και προσπαθεί να δείξει σε όσους δεν τον ξέρουν ότι ενδιαφέρεται για το δήμο.
Τόσα χρόνια αυτός τι έκανε;
Όποιος δεν ξέρει ας ρωτήσει στο Φιλώτι για τα εκτρώματα του.
Νομίζει ότι έχει πάρει άφεση αμαρτιών;
Είχε την ευκαιρία ενός προγράμματος όπως το Leader, που θα μπορούσε να κάνει θαύματα και το χρησιμοποίησε μόνο προς όφελος του. Και πόσα άλλα....
Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για σένα Νικόλα δεν ξεχνάμε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΛΥΨΕ Τ.... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ, ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛεοσ πια Νικόλα.
ΕΛΕΟΣ....
Οτι και να λες, δεν πείθεις.

Φιλοτίτης είπε...

Αυτός δε σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους θα σεβαστεί. 'Ομως ο άλλος του Δήμου ο Αντωνάκης "ο λαλίστατος" τουλάχιστο δε καταλαβαίνει ότι δεν τον παίρνει να μηλά, ας πει στο αφεντικό του Δήμου που ζήτησε διάλογο να απαντά στις ερωτήσεις του Νικόλα. Και μετά σου λένε ότι θέλουν διάλογο. Διάλογο ανώνυμων καταγγελιών και με κουκούλα. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα μάγκας ο Βασιλάκης. Γιατί δεν κάνει προσφυγή στην Περιφέρεια αφού ο Μπαρδάνης δεν τήρησε τις προθεσμίες του Κώδικα για την κατάρτιση, ψήφιση και δημοσίευση του δημοτικού προϋπολογισμού; Η Περιφέρεια μπορεί να θέσει το Δήμαρχο σε αργία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό του προηγούμενου είναι πολύ έξυπνο. Δηλαδή όποιος εντοπίζει παρανομίες και δίνει τα στοιχεία θα πρέπει να κάνει μηνύσεις ή προσφυγές. Απλά φίλε πρέπει να απαντήσει και να διαψεύσει με στοιχεία ο ερωτόμενος. Δηλαδή αν δεν κάνει προσφυγή ο κ. Βασιλάκης σημαίνει ότι αυτά που αναφέρει δεν ισχύουν. Τώρα κατάλαβες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ?Η ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ Δ..... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΕΙΝΟΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΒΛΗΣΣΙΔΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.