Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πάει και ο κουτσοφλέβαρος…


*** καταστροφικό χαρακτηρίζει τον «Καλλικράτη» ο Μανώλης Γλέζος και υποστηρίζει τη διοικητική αυτονομία της Απειράνθου…
*** οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» της Νάξου στηρίζουν τις ελπίδες τους στον Μανώλη Μανωλά για το νέο τομέα της ευθύνης του, γιατί – όπως λένε – έχει δείξει συνέπεια, αγωνιστικότητα, ικανότητα και αποτελεσματικότητα …
*** αν αποφάσιζε – λένε - να κατέβει για Δήμαρχος Νάξου η κόρη του Χωματά, θα άλλαζε πολύ το πολιτικό τοπίο στο νησί…
*** τουλάχιστον – λέμε - κι εμείς, αποκλείστηκε ο βάζελος στο basket. Κάτι είναι κι αυτό …

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί οι Απεραθίτες πως την έχουν δει τη δουλειά; Με ποιά λογική θέλουν να μείνουν και πάλι εκτός Διοικητικών διαρθρώσεων;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ να γίνουν Κοινότητα, εφόσον το επιθυμούν, όμως να δω πως θα τα 'βγάζουν πέρα',εκτός εάν συνεχίζουν να πωλούν και να εκμεταλλεύονται το όνομα ή να χρησιμοποιούν και τον ίδιο τον Μανόλη Γλέζο, οπότε ντάξει.......("φράγματα", μουσεία, ιδιαίτερη μεταχείρηση καιεπιχορηγήσεις όταν ένα φεγγάρι ήταν πρόεδρος σταπεράθου κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι θα χάσει η Χώρα και την Πορτάρα, μιας κι είναι Απεραθίτικη αρχαιότητα προσωρινά μεταφερθείσα στη Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ένα μένος με τους Απεραθίτες.
Μπόρει και να τους ζηλεύεται επειδή είναι άνθρωποι απλοί,των γραμμάτων και των τεχνών.Μια μέρα θα μιλάει η ιστορία γι' αυτό το χωριό.

Ένας προοδευτικός Κωμιακίτης

Ανώνυμος είπε...

O M. ΓΛΕΖΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Χρόνια πριν ξεκίνησε αυτός ο αιώνιος και ακούραστος έφηβος να κάνει και αυτόν τον αγώνα, που τώρα με την κρίση είναι πάλι επίκαιρος. Και ας αντιμετωπίζουν κάποιοι ντόπιοι τον Γλέζο ζηλότυπα, τοπικιστικά, μίζερα, κομματικά και όχι σαν ναξιώτικη, ελληνικη και διεθνή ιστορική, πολιτική και κοινωνική προσωπικότητα μεγάλου βεληνεκούς.
Για τις γερμανικές αποζημιώσεις είπε χθες στον FLASH:
«Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται αυτά τα λεφτά να συμψηφιστούν με το έλλειμμα το δημοσιονομικό. Δεν ξεκινάμε καθόλου από ένα κίνητρο εκδίκησης και απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι δεν πιάνουμε σήμερα από το λαιμό τη Γερμανία να της πούμε «πλήρωσέ τα αμέσως». Αλλά τι λέμε; Οι εταιρίες οι γερμανικές που αναλαμβάνουν να κατασκευάζουν έργα στην Ελλάδα να πληρώνονται από το γερμανικό δημόσιο έναντι του χρέους τους. Και παιδιά που θέλουν να μορφωθούν στη Γερμανία να έρχονται εδώ στη Γερμανία και να σπουδάζουν με βάση τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία προς την Ελλάδα. Αν ήταν από εκδίκηση δε θα θέλαμε να βλέπαμε καθόλου τους Γερμανούς, θέλουμε όμως η Γερμανία να καταλάβει, οι γερμανοί πολίτες και να τα πούμε καθαρά. Εμείς οι Έλληνες δε βγάλαμε Χίτλερ, από τη Γερμανία βγήκε ο Χίτλερ. Πρέπει να καταλάβουν τα δικά τους λάθη και το μεγαλύτερο λάθος τους ήταν ότι βγάλανε έναν Χίτλερ. Επειδή μιλάνε για λάθη δικά μας σήμερα. Εμείς οπωσδήποτε κάναμε λάθη στην Ελλάδα αλλά δεν μπορούν οι Γερμανοί να βγαίνουν και να μιλάνε με αυτόν τον τρόπο.»

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ Η ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ? ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ!ΕΧΑΘΗ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΣ. ΟΥΦ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;