Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκίνησε νωρίς … από τις σπηλαιώσεις (!) του λιμανιού της Νάξου η σφαγή …

Στην αρχή χαρακτήρισαν την κατάσταση σαν
«απλή ασυνεννοησία»,
σήμερα μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε
ότι βρισκόμαστε σε ένα πόλεμο πολιτικών φατριών…


Το… story

Έγινε αποδεκτό το αίτημα του Προέδρου ΟΛΠ Γιώργου Ανωμερίτη προς το Συμβούλιο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων για σύνταξη καινούργιων μελετών για τα λιμάνια της Νάξου και Άνδρου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Ανωμερίτη είναι απαραίτητη η σύνταξη καινούργιων μελετών για την μελλοντική ένταξη των έργων στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και στο ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΟΛΠ οι εταιρείες που ανέλαβαν υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης των λιμένων, στο πλαίσιο υλοποίησης του χρηματοδοτικού πρωτοκόλλου μεταξύ Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας έχουν την υποχρέωση, χωρίς την πρόσθετη αμοιβή, για την σύνταξη μελετών για πέντε λιμενικά έργα στην χώρα.

Δύο από τα παραπάνω πέντε θα είναι τα λιμάνια Νάξου και Άνδρου, όπου και αναμένεται να μπουν σε ξεκίνημα νέου δρόμου, προκειμένου να υλοποιηθούν μελλοντικά.

Παναγιώτης Ρήγας στον «Μεσόγειος»:

- Είναι θέμα συντονισμού του κυβερνητικού έργου, όμως… αλλά… δεν… θα…

Νίκος Μαράκης:

- Ήδη υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη για την επέκταση του λιμανιού κι αν ξεκινήσει από μηδενική βάση η διαδικασία θα είναι καταστροφή για το νησί… Την ερχόμενη βδομάδα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και υπηρεσιακούς παράγοντες θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον κ. Αμωμερίτη.
Θα προτείνουμε να διατεθούν τα λεφτά ώστε η μελέτη να ασχοληθεί με τη χωροθέτηση του νέου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ λιμανιού της Νάξου…


Γιώργος Ανωμερίτης στο «ΒΗΜΑ της Νάξου»:

- Όπως είναι γνωστό για να ενταχθεί ή δανειοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ένα λιμενικό έργο, πέρα από τις τεχνικές μελέτες, απαιτείται η σύνταξη ειδικής μελέτης από τον Σύμβουλο επιλογής της ΕΤΕΠ και του ΥΠΟΙΑΝ.
Πριν από ένα μήνα μου παραδόθηκαν οι μελέτες για 42 λιμάνια, τα οποία η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αναθέσει στον Σύμβουλο, μεταξύ των οποίων δεν υπήρχε το λιμάνι της Νάξου.

Αυτό θα σήμαινε ότι μέχρι το 2020 κανένα λιμενικό έργο δεν θα μπορούσε να γίνει στη Νάξο.(!!!)- τα θαυμαστικά... δικά μας

Εγώ δεν παρεμβαίνω στο ουσιαστικό τμήμα του έργου (τεχνικά, χρονοπρογραμματικά κ.λ.π.). Εμένα με ενδιαφέρει να διασφαλισθούν πόροι για τις όποιες επιλογές, ώστε όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων, η Νάξος να μη βρεθεί εκτός εθνικού λιμενικού συστήματος.

Είναι αυτονόητο ότι η ανατεθείσα μελέτη μπορεί να υποδείξει διαφορετικό χώρο για εμπορικό λιμένα ή ακόμη να ασχοληθεί και με τα λοιπά λιμενικά έργα του Λιμενικού Ταμείου π.χ. για την Αμοργό ή τη Σχοινούσα».


Επειδή οι μνήμες από τις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές είναι νωπές, ομοίως και οι… ομαδοποιήσεις, κάτι μας λέει ότι από τις σπηλαιώσεις του ετοιμόρροπου προβλήτα, αναδύεται ο πράσινος ανταγωνιστής του κ. Μαράκη…


35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά από καιρό και εν μέσω των φρου-φρου των δήθεν δημοσίων διαβουλεύσεων για τυπικότητες και χρονοδιαγράμματα μη υλοποιημένων έργων, είδατε πίσω από τις γραμμές της επικαιρότητας...

Ανώνυμος είπε...

The script is legit..
Ελεύθερη μετάφραση: “ο ένας θα υπονομεύει τον άλλο και όλοι μαζί το νησί…”

Ανώνυμος είπε...

Αυτά για ας τα βλέπουν εκείνοι που αναζητούν προστάτες και....ευεργέτες

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ.
ΜΟΝΟ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ? ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΧΑ! ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΗΠΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

Μακαρίτης ο Καλλικράτης;Απέρριψαν τη χρηματοδότηση οι κοινοτικοί

Το κλιμάκιο των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που μας βλέπει σαν αποικία, απέρριψε ουσιαστικά το αίτημα του υπουργού Εσωτερικών Ι. Ραγκούση να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση για τη στήριξη του «Καλλικράτη», γεγονός που αποτελεί και το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην αλλαγή του κράτους. Το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι ελεγκτές της Ενωσης είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν διαθέτει το αναγκαίο σχέδιο. «Δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση» είπαν σε έντονο ύφος προς τα στελέχη της κυβέρνησης. «Μπορεί να στηρίξει ως έχει τις πολιτικές σας. Τι δράσεις θέλετε να αναπτύξετε για να στηρίξετε το πρόγραμμα “Καλλικράτης” που δεν μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση όπως έχει σήμερα; Αφού δεν έχετε πάρει συγκεκριμένα μέτρα για την εφαρμογή του Προγράμματος, πώς ζητάτε τώρα αναθεώρησή του";

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μας έκατσε ο Καλλικράτης, και θα λύσουμε τα προβλήματα μας. Α ρε πως μας αρέσει να ρουφάμε ότι μας πουλάνε... Α, ναι τώρα θα κάνει έργο ο Μαράκης. Ο κόκκινος τον έσφιγγε και δεν τον άφηνε. Μάλλον τα έργα τα αφήνει για να μας πει να τον ψηφίσουμε για την επόμενη τετραετία για να τα κάνει. Έχουμε γλαρόσουπα σπεσιαλιτέ δήμαρχε. Κοπιάστε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ Η ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΝΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΟΥΣ Η Ο ΙΔΙΟΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΡΕ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΑΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΠΑΡΔΑΝΗ, ΗΜΕΛΛΟ, ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ,ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΡΗ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η λογική Μαράκη περι μεταδημοτεύσεων συνεχίζεται.Όποιος δεν τον υποστηρίζει τώρα πρέπει να φεύγει και απο το νησί.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ?
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΤΕ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

H ΟΜΑΔΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΓΡΙΓΡΗ?
ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΣΕΡΓΗΣ ΓΑΛΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ....
ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ [ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ] ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΠΟΥΝΗ?ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ?
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ?
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ....... ΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ..... ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ .ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ-Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΡΑΠΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΣΟΓΑΜΠΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΠΟΜΟΝΗΣ ΤΣΑΓΚΛΗΣ ΒΑΛΛΗΣ ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ?
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞh ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΜΟΡΦΕΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ). ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! Α ΡΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ

Ανώνυμος είπε...

και μετά....ξύπνησες....