Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Οι συνδαιτυμόνες του … «μυστικού δείπνου»

… που τελικά μόνο προβολείς δεν είχε!
Νάξος ανταπόκριση:

«Γερμανός Καπίρης πολιτευτής ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες και πρωτοκλασάτο μέλος της ομάδας Γρυλλάκη.

Δημοτικοί σύμβουλοι Βενιέρη: Λεγάκης Στάθης, Καπίρης Κώστας (μηχανικός)

Υποψήφιοι που ήταν με τον Βενιέρη: Τοτόμης Πρωτονοτάριος (που αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον έχει ανακοινώσει ο Μαργαρίτης υποψήφιό του)

Μαμουζέλος Γιάννης: Ήταν υποψήφιος του Βενιέρη στις προηγούμενες εκλογές μετά ήταν στην ομάδα ενεργών πολιτών από την οποία αποχώρησε αλλά ταυτίζεται απόλυτα με την ιδεολογία της. Του αρέσει πάρα πολύ ο Δημητροκάλης και του κάνει για αρχηγός επίσης. θαυμάζει τον Γερμανό Καπίρη αλλά και το Γρυλλάκη και τρέφει ιδιαίτερη όμως συμπάθεια στο Μανώλη Μαργαρίτη ο οποίος μάλιστα πριν λίγες μέρες τον είχε ανακοινώσει μεταξύ των στενών του συνεργατών!!!! (Χωρίς πλάκα όλα αυτά τα είπε ο ίδιος σε συνέντευξη την προηγούμενη Δευτέρα)

Φρατζέσκος Στέφανος: Μέχρι πριν λίγες μέρες πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Νάξου(ο οποίος ήταν και στην εκδήλωση της ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γρυλλάκη)

Γιάννης Λεγάκης


Ανδριανή Ξενάκη: Ήταν υποψήφια στο συνδυασμό Βενιέρη και η
Όλγα Τρέμη της Νάξου ….η κ.Ρούλα Μπράουν.

Οι πληροφορίες μας για το επιδόρπιο δεν είναι διασταυρωμένες …»

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαμουζέλος θεός! Γιάννη σε αγαπάμε, κατέβα σε 2-3 ψηφοδέλτια (μη σου πω να φτιάξεις και δικό σου) ταυτόχρονα και τρέλανέ μας όλους!

Ανώνυμος είπε...

Ολγα Τρεμη η Κα Μπραουν? Απο πότε? Μηπως εννοειτε οτι και οι δυο εκαναν "ανανεωση" προσωπου? Σαφως της Κας Τρεμη ειχε μεγαλυτερη επιτυχια...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΠΟΥ@ΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ..ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΘΑ..ΨΗΦΙΣΩ ΜΑΡΑΚΗ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ) ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ? ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΆ;
ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ. ΓΙΑΤΙ? ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Δε σοβαρευομαστε να βγάλουμε Δήμαρχο το Μανώλη να τελειώνουμε .. Καλό παιδί είναι , δουλευταράς , κ ήπιος ! Με συνέπεια τόσα χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι εκ των ουκ ανευ !

ο εξολοθρεφτης είπε...

αυτοι οι λεγακηδες οι καπιρηδες που στο διαολο εμφανιζοντε συνεχεια και κανουν μονιμως τη ζημια τους???ρε αντε να πατε σπιτια σας αφου το μονο που κανετε στα δημοτικα συμβουλεια ειναι μονιμως κακο.ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΙ,ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΙ,ΚΑΠΙΡΙΔΕΣ,ΛΕΓΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΑΔΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ,ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ,ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ,ΔΙΑΣΠΑΣΤΩΝ,ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΩΡΤΑΣΟΥΝ ΦΤΥΣΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 10 ΚΑΙ 52 ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ'ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΑΝΕ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ-ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΡΑΚΗ Η' ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Η΄ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΤΑΝΕ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ-ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΩΝ-΄΄ΨΗΦΙΖΩ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝ΄΄.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

giannaki arage esi pou tha pas otan xasei o babas sou...Mallon sto sxoleio gia na matheis epitelous orthografia.politike tis dekaras.