Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με έκπληξη διαβάσαμε ανώνυμα σχόλια στο Διαδυκτιακό τόπο "Α-Νάξιος" ότι ο Απεραθίτικος Σύλλογος θα υποστηρίξει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Νάξου ,συγκεκριμένους Απεραθίτες υποψήφιους Δημοτικούς Σύμβούλους.

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία αυτή ως κατασκευασμένη, ψευδή και κακόβουλη.

Καταγγέλει τους ΄΄κατασκευαστές΄΄ ως κακόβουλους που επιχειρουν να αποδόσουν στο Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου προθέσεις επηρεασμού των Απεραθιτών με προφανή σκοπό την υπονόμευση της συνοχής του Δ.Σ και των μελών του Συλλόγου.

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι πολιτικές αντιλήψεις, οι δραστηριότητες και οι επιδιώξεις που αναπτύσσουν,στο πλαίσιο του Συνταγματικά κατοχειρωμένου Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, όλα τα μέλη του Συλλόγου είναι απόλυτα σεβαστές και το Δ.Σ του Συλλόγου κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους.

Οι επίδοξοι ανώνυμοι υπονομευτές του Συλλόγου μας ματαιοπονούν. Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Συλλόγου εκρφάζεται πάντοτε και μόνο μέσα από τις αποφάσεις του, που λαμβάνονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό του διαδικασίες.

Το Διοικητικο Συμβούλιο


blog: προφανώς καμία σχέση δεν έχουμε με οποιοδήποτε ανώνυμο σχόλιο.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας προκαλείτε κύριοι διαχειριστές με τις αναρτήσεις σας διότι και να θέλουμε ν’ αγιάσουμε μ’ αυτά που διαβάζουμε δε μπορούμε. Είναι original η ανακοίνωση ή μαϊμού;

Σταυριανός Μάνος είπε...

Καλησπέρα,

Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου a-naxios για τη δημιουργία του πιο ενεργού blog της Νάξου το οποίο μας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα στηρίζοντας ταυτόχρονα την ελευθερία του λόγου.Κάποιοι όμως εκμεταλευόμενοι την ανωνυμία, προχωρούν στην ασύδωτη χρήση χαρακτηρισμών και εκφράσων που στόχο έχουν το μηδενισμό δημοκρατικών πεποιθήσεων δημιουργώντας παιχνίδια εντυπώσεων.

Έπειτα,απ' τη δική μου οπτική πλευρά θα ήθελα να τονίσω ότι η πολυπραγμωσύνη του Απεραθίτικου Συλλόγου,γεγονός που γίνεται αντιληπτό από την πολύχρονη προσφορά του,είναι η πιο αποστομοτική απάντηση που θα μπορούσε να δωθεί.Όπως λέμε στ' Απεράθου: ''...Τις καρυδιές πετροβολούνε...''

Ελπίζω να ακολουθήσουν επώνυμα σχόλια για να φανούμε αντάξιοι του πλούσιου πολιτισμού του νησιού μας και αν χρειαστεί να δώθουν απαντήσεις σε ότι ερωτηθεί.

Με σεβασμό,
Σταυριανός Μάνος

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα παρακαλώ, μέσω του blog σας, να ρωτήσω τον Απεραθίτικο Σύλλογο, αλλά και τον κο Σταυριανό, γιατί δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις τους εδώ και όχι στον δικτυακό τόπο του Συλλόγου;

Ανώνυμος είπε...

Στ’ Απεράθου όμως λένε και: “φύλαε τα ρούχα σου…»
Πολλά έχουμε δει.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί κάνει κουμάντο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωά ρε Σύλλογε Απεραθιτών. Τι ευαισθησίες είναι αυτές; Μήπως είχες την ανάγκη να βγεις στην επιφάνεια και τσιμπήσαμε και εμείς σαν τα κορόιδα;

Ανώνυμος είπε...

«βοήθα Θεέ μου, μη φαωθούμε μεταξύ μας»

Ανώνυμος είπε...

Οταν φτάνει ένας σύλλογος σαν τον Απεραθίτικο στο σημείο να απαντάει με κοτζάμου επίσημη ανακοίνωση σε ανώνυμα σχόλια ενός μπλογκ, τότε έχει χάσει τη μπάλα. Σημαίνει δυστυχώς ότι τα μέλη του δ.σ. του δεν μπορούν να διακρίνουν τη βούρτσα από τη ...σαρωνιά!

Το ανώνυμο σχόλιο σ' ένα μπλογκ ισοδυναμεί με έναν ψίθυρο στο καφενείο, μ' ένα κουτσομπολιό στη γειτονιά, με μια κουβέντα στο βρόντο. Και μάλιστα από κάποιους που δεν θα μπουν ποτέ στον κόπο να εξηγήσουν τι εννοούν, ούτε στο διπλανό τους.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, λοιπόν, ήταν ατόπημα. Δείχνει έλλειψη σοβαρότητας.

Σε άλλο θέμα πρέπει να απαντήσει ο σύλλογος. Προς θεού όχι πάλι με επίσημη ανακοίνωση. Ορισμένα επιφανή μέλη του εδώ και καιρό πατρωνάρουν συστηματικά συγκεκριμένο υποψήφιο, πότε για βουλευτή, πότε για δημοτικό σύμβουλο κι αύριο δεν ξέρει κανείς για τι άλλο. Σ' αυτούς πρέπει να βάλει φρένο ο σύλλογος γιατί τον εκθέτουν. Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Διατηρώ όμως μία επιφύλαξη για την γνησιότητα της ανακοίνωσης. Μήπως κάποιος μας κάνει πλάκα;
Εκτός αν ισχύει αυτό που άκουσα πρίν λίγο, πως η ανακοίνωση αυτή είναι ένας τρόπος αποδέσμευσης του συλλόγου, και των επιφανών, όπως τους χαρακτηρίζει ο από επάνω φίλος, μελών του από το άρμα του "διαρκούς" υποψηφίου.

Ανώνυμος είπε...

Ευφάνταστο και φιλόδοξο το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Απεραθίτικου Συλλόγου. Μπράβο. Δύο διαδικαστικές παρατηρήσεις μόνον θα ήθελα να κάνω: 1) γνωρίζουν και συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, και είναι ουκ ολίγοι, τον προγραμματισμό; 2) Οι φορείς του χωριού, δηλαδή ο ΠΟΑΝ και ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, συμμετέχουν στον σχεδιασμό ή απλά ενημερώνονται, αν ενημερώνονται, κατόπιν εορτής και μέσω διαδικτύου; Ας μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος καθώς, ως γνωστόν, ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σταυριανέ συγκεντρώσατε τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών και μάλιστα με τεράστια διαφορά από ανθρώπους που είναι χρόνια στον Απεραθίτικο σύλλογο,είστε αντιπρόεδρος του συλλόγου αλλά η πιο σημαντική ιδιότητα σας στο φορέα είναι που είστε νέος(είμαι λίγο ειρωνικός). Πιστεύετε λοιπόν ότι η αλλαγή που περιμένουμε από τους νέους ανθρώπους σας αντιπροσωπεύει όταν είστε κομμάτι της ανήκουστης απόφασης του συμβουλίου να απαντάτε σε ανώνυμα σχόλια;Επίσης ποιοι δημιουργούν εντυπώσεις(ονόματα);Εσείς ποιον θα στηρίξετε και για ποιους λόγους;Το πασοκ παίζει ρόλο στο το τι θα στηρίξετε στις δημοτικές εκλογές της Νάξου;

Επώνυμα και καυστικά(όπως πάντα)
Γ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Μα βρε πατριώτες, η ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου είναι πραγματική;
Αν είναι έτσι γιατί δεν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου;
Και είναι ομόφωνη;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΣΙΧΑ-
ΘΗΚΑ Ω ΠΕΤΡΟ ΤΟΥ ΝΥΧΑ...

Ανώνυμος είπε...

ή καλύτερα για τον απο πάνω:

Το συλλογό "σας" εσιχά-
θημα ω Πέτρο του Νυχά!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ;ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

exete xasi ti mpala.ayta sas endiaferoun anti na sas apasxoloun ta sovara provlimata tou nisiou k tou xoriou.sas idame k stis ekloges tou marti k stin eklogi tou ds k stin adrania pou dixnete toso kero tora.to kalokeri pou tha ginete rezili min bgalete pali kamia anakinosi.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ μαθαμε ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Σύλλογος. Την έγραψε ο ΑΝΑΞΙΟΣ για να ανεβάσει την κυκλοφορία του γιατί τον στριμώξαμε τα άλλα μπλόγκια. Αυτό να το καταγγείλει ο σύλλογος και να τη στείλει σε όλους να μαθευτεί σε όλη τη Νάξο.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ανέβασε ο Σταυριανός στο group του Απεραθίτικου συλλόγου στο facebook το άρθρο ενός Απεραθίτη δημοσιογράφου.Μόνο πότε πάνε στη τουαλέτα οι Απεραθίτες δεν έχει ανεβάσει ακομα.Έχει ανεβάσει και το cd της Κονιτοπούλου που έχει γράψει μέσα και τραγούδι.Για τα πνηγύρια είσαι Μάνο.Πολιτικέ μηχανικέ, Πολιτικέ και Στιχουργέ μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μανωλάρα κορόιδο που έχεις μπλέξει;Εμείς στα λέγαμε και τότε αλλά εσύ το βιολί σου.Το χωριό και το χωριό μας έλεγες.Απόλαυσε τώρα τα σχόλια των κακόβουλων συγχωριανών σου και των επίδοξων πολιτευτών που τους εκατσαν στο λαιμό οι ψήφοι και η αγάπη του κόσμου και η σιγουριά που σου δείξανε στις εκλογές του Μάρτη και προσπάθησε να μη δίνεις σημασία.Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ θα είναι η απάντηση σε όλα.Και κάτι άλλο:είστε πολύ γυναικούλες όσοι κρατάτε την ανωνυμία σας.Μάνο μην απαντήσεις σε κανένα και κράτα χαρακτήρα.

Κυνιδαριώτης(Αθηναίος)

Σταυριανός Μάνος είπε...

Απάντηση στο σχόλιο ''10 Ιουνίου 2010 1:17 μ.μ.''

Αν και ειρωνικός(που δεν υπάρχει λόγος να είστε)στο διαδυκτιακό τόπο που συναντιούνται οι απόψεις μας δεν κουβεντιάζουμε για μένα.

Προσωπικά πιστεύω ότι η αλλαγή θα έρθει όταν γεφυρωθεί το χάσμα των γενεών.

Νομίζω ότι η θέση μου ήταν ξεκάθαρη και μπορούν όλοι να καταλάβουν αν ήμουν υπέρ η κατά της ανάρτησης.Για όποιον δεν κατάλαβε μπορει να ανατρέξει στα πρακτικά του συμβουλίου.

Οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια εντυπώσεων.Εσείς ίσως τους γνωρίζετε αν κρίνω απ' τις ερωτήσεις σας(Το πασοκ παίζει ρόλο στο το τι θα στηρίξετε στις δημοτικές εκλογές της Νάξου;).

Όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές θα στηρίξω τον πιο ικανό και άξιο που θα κάνει τα πάντα για την πρόοδο του τόπου.

Σας προτείνω την άλλη φορά να κάνετε επώνυμο σχόλιο και όχι να υπογράψετε ως Γ.Γ. γιατί τελικά μπορεί να είστε κι εσείς ο γνώστός άγνωστος που κρύβεται πίσω απ' την ανωνυμία.Δείχνετε πάντως να με γνωρίζετε προσωπικά...Καλύτερα να τα κουβεντιάσουμε από κοντά τότε.

Βρε παιδιά πολύ ένταση διακρίνω από την πλευρά των ανωνύμων...
Ηρεμήστε λίγο!Το Καλοκαίρι θα διασκεδάζουμε όλοι μαζί στο festval και θα ξεχαστούν όλα.

Με σεβασμό,
Σταυριανός Μάνος

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έβγαζε ανακοίνωση ο Α.Σ.που να διαψεύδει και να καταδικάζει το δημοσίευμα, τότε δεν θα έλεγαν οι περισσότεροι οτι σιωπά,δεν διέψευσε το δημοσίευμα και άλλα πικρόχολα σχόλια;Το σχόλιο αν και ανώνυμο, δημιουργεί εντυπώσεις και θα ήταν περισσότερο κακό αν δεν το διέψευδε.Μήπως προλαβαίνει η ανακοίνωση και άλλα παρόμοια σχόλια δημισιευμένα σε ηλεκτρονικό τύπο,και έντυπο;
Το ότι δεν δημοσιεύθηκε στο site δεν έχει σημασία.Είτε δεν ήθελαν, έιτε δεν είναι τόσο οργανωμένοι οι άνθρωποι και επαγγελματίες.
Ας μήνουν μακριά οι Σύλλογοι μας απο τις κομματικές σκοπιμότητες και την όποια ονοματολογία και ας πάρουν θέση αν πρέπει να εφαρμοστεί ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και αν κάνει καλό στην αυτοδιοίκηση.
Πως θα ωφεληθεί και θα παραμείνει η αυτοδιοίκηση ΑΥΤΟ-διοίκηση;
Αλήθεια γιατί να μην γίνει το Αιγαίο ένας δήμος;Γιατί όχι όλη η Ελλάδα ένας Δήμος;Γιατί όλος ο κόσμος ένας Δήμος με έναν...Πλανητάρχη και να τελειώνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου -ο Γέρος
όχι εουτός ο δωσίλογος- τελειώνοντας μια ομιλία στη Βουλή θυμήθηκε πως του 'χασι λεημένα ότι κάποιος βουλευτής τον είχε καθυβρίσει από το βήμα με σκαιότατους χαρακτηρισμούς.
-Αλήθεια, ποιος τα 'πε όλα αυτά; ρώτησε.
Κι όταν του είπαν το όνομα αρκέστηκε να σχοίάσει:
-Α! Αυτός; Τότε δεν έχει καμμια σημασία.

Κάπως έτσι έπρεπε να απαντήσει κι ο σύλλοος.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο δυνατό μέλος του συλλόγου διαχωρίζει τη θέση του από αυτή τη γελοία απάντηση.Αυτό πρέπει να κρατήσουμε και να ποντάρουμε πάνω του...Τους έβαλε τα γυαλιά ο μικρός στις 21 του Μάρτη στις εκλογές(20% διαφορά από το δεύτερο)τους τα βαλε και τώρα με την επώνυμη απάντηση του.
Θα τρίβουμε τα μάτια μας στο μέλλον με το έργο του.Οι υπόλοιποι κρυφτείτε.

Ανώνυμος είπε...

Σταυριανός Μάνος
Ξεφτέρη Μαρία
Νανούρης Δημήτρης
Πρωτονοτάριος Νίκος(Καθηγητής)
Λυμπέριος

Αυτό θα είναι το επόμενο ΔΣ του Απεαραθίτικου συλλόγου.Οι 5 στους 9 αυτοι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11 Ιουνίου 2010 11:39 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟ;ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ;ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστήθηκα πολύ
που ο σύλλοος καλά κρατεί
(ΧΕ)

Ανώνυμος είπε...

Αν υποστηρίζω το Δ.Σ κατά την αντίληψη σου είμαι "ένοχος¨"
Αν πάλι το κατηγορώ έχεις να πεις για υπονόμευση και θα κάνεις αρνητικά σχόλια,
Τι θες να γράφω για να σου αρέσει;
Να πας να σε δει κάποιος ψυχίατρος θα σου κάνει καλό.