Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η κατάρα της Μέρκελ …

…. θα μας κυνηγάει παντού.

Ο γνωστός
και μη εξαιρετέος Ότο
με το πλήρωμα που επέλεξε,
φουντάρισαν το …
«πειρατικό»
.


Δεν πειράζει,
θα ξεσπάσουμε

στην Αργεντινή !!!

9 σχόλια:

Φρατζέσκος Φατούρος είπε...

Sirie άστα, έγινε της Κορέας…

Α-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Sirie, με την Αργεντινή θα είναι o αγώνας στημένος από το ΔΝΤ για να χτυπήσουμε τα spreads και τους κερδοσκόπους. Χώρια που και στο ποδόσφαιρο Γερμανός σχεδιάζει την παρουσία μας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ 3ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ; ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ!!ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΟΥΔΕΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΛ; ΟΛΟΙ ΣΕΡΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ. Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΩΤΙΕΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ; ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ; Ε ΡΕ Ψ@ΛΙ@ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ. ΑΝ ΘΕΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ταρζανακος

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Σύντροφοι αναγνώστες και συνδιαχειριστές μόλις γύρισα από γάμο.

Από το … τραπέζι εννοώ!

Περίμενα τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, να βρω σχόλια για το κοντρόλ του Βίντρα στο δεύτερο γκολ, και τις εξόδους του Τζόρβα. ύμνους για τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη, κρητική γιατί δεν πήρε στην αποστολή ο Γερμανός το Ντιόγκο, το Ντουντού και τα άλλα παιδιά…

Αντί να ξυπνήσει η ταπείνωση τα … εθνικοφρονικά σας ένστικτα, αντί να γίνει η ανάσα σας πιο καυτή κι απ’ τον αναμενόμενο καύσωνα, ασχολείστε με τα ίδια και τα ίδια.

Βαστάτε σύντροφοι τις δυνάμεις σας. Έχουμε δρόμο. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

Και ένα τελευταίο.

Λίγο πολύ σε μια γειτονιά ζούμε όλοι. Το ίδιο νησί αγαπάμε … ίσως έχουμε τσουγκρίσει και ένα ποτήρι κρασί ..

Είναι κρίμα να φτάσουμε στο σημείο, κάποτε να μετανιώσουμε γι’ αυτά που λέμε..

Αν πρέπει να σταυρωθεί ο .. Σταυριανός ή αν πρέπει να ρίξουν στην πυρά οι Ιακωβίνοι τον … Ιάκωβο, ας το κάνουν … πολιτισμένα, με πολιτικά κριτήρια…

Κάπου στα σχόλια αναδύεται οσμή και διάθεση ανθρωποφαγίας.

Φτάνει !!!

Αρκεστείτε στην … άβραστη ζούλα.

Αυτή την εγκρίνουμε και αν μας καλέσετε θα την φάμε παρέα …

sirios είπε...

Ωραία … κουφόβραση σήμερα.

Τέτοια ώρα θα έχουν σχολάσει και οι εκκλησίες και αρκετοί θα προορίζεστε για κάποια παραλία.
Σας ζηλεύουμε.

Οι αθλητικοί – πολιτικοί ανταποκριτές μας το ‘χουν ρίξει φαίνεται στο ψάρεμα και δεν έχουμε φρέσκα παραπολιτικά κουτσομπολιά για να … τσιμπήσετε!

Είδατε τι σημαίνει να είσαι Αμερική;

Ισοφαρίζεις από το πουθενά.

Λέτε έτσι εύκολα να παραδοθεί και το ευρώ και σε λίγο καιρό να δούμε την ισοτιμία 1:1 ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε N-Νάξιε, ακόμη σε μία ανάρτηση για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εσύ για τον Ιάκωβο και το Σταυριανό γράφεις...τέτοιο κόλλημα.
Αν νομίζεις ότι θα τσιμπήσουν οι Απεραθίτες να τσακωθούν μεταξύ τους, στοιχηματίζεις λάθος. Διαφήμιση και μάλιστα τζάμπα τους κάνεις.
ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν καταλάβατε φίλοι Απεραθίτες τα απλά μαθήματα πολιτικού σχολιασμού που σας έκαναν οι Α ΝΑΞΙΟΙ, με πολύ τακτ και ευπρέπεια, μήπως και σας συνεφέρουν, δεν θα καταλάβετε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Ν-ΝΑΞΙΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΑΘΙΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ? ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΩΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε η πρόταση του Ν-ΝΑΞΙΟΥ.
Προτείνω τον Αύγουστο να οργανωθεί μια γιορτή για τα Ναξιακά Blogs, να φάμε και να πιούμε παρέα αφού όλοι για την Νάξο μας πονάμε και νοιαζόμαστε.
Τί λέτε?
ΥΓ: Μην ξεχνάτε πως σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Blogging