Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μαράκης: ΕΓΩ και οι … άλλοι!

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων ο δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

Για την υποψηφιότητά του: Προχωράει κανονικά και θεωρεί δεδομένο ότι θα πάρει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Χαρακτήρισε μάλιστα «υποκριτές» αυτούς οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και το παίζουν δήθεν ανεξάρτητοι στις δημοτικές εκλογές.


Για το Θανάση Γρυλλακη: Επιβεβαίωσε ότι γίνονται διεργασίες για συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μαράκης ξεκαθάρισε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι εκείνος και δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί κάτι διαφορετικό. Προέβλεψε πάντως ότι στο τέλος, θα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για την θητεία του: Την χαρακτήρισε απόλυτα ικανοποιητική, τονίζοντας ότι επί των ημερών του εκπονήθηκαν πληθώρα μελετών που θα μετουσιωθούν σε έργα την επόμενη τετραετία.

Για το λιμάνι: Είπε ότι ολοκληρώνεται η προσπάθεια δημοπράτησης της μελέτης που προβλέπει την εκτέλεση έργων βελτίωσης στον υπάρχοντα λιμένα. Πρόσθεσε επίσης, ότι ο μεγάλος στόχος είναι η χωροθέτηση νέου μεγαλύτερου λιμανιού σε άλλο σημείο του νησιού.

Για τον ΧΥΤΑ: Υποστήριξε ότι υπάρχει μια συλλογική ευθύνη όλων όσων διοικούν (Δήμοι-Νομαρχία) αλλά και της τοπικής κοινωνίας για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρουσιάζεται. Ο κ. Μαράκης εξέφρασε την ελπίδα του για μελλοντική κατασκευή Κέντρου Διαχείρισης Αποβλήτων στη Νάξο.

Για τις Μικρές Κυκλάδες: Είπε ότι θα ωφεληθούν από τον Καλλικράτη, σημειώνοντας ότι κάθε νησί θα έχει δικό του προϋπολογισμό, αλλά και αντιδήμαρχο που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στα δημοτικά συμβούλια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΔΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτη, μπέρδεψες το κόμμα με την ομάδα... για ξαναδέστο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΑΝΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΩ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΚΑΠΙΡΗ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ?
ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΡΗΣ ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΣΕΡΓΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 6 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ''' ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ' ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ'ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ''' ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΡΓΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΩΡΕ;ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ 'ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΄΄ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ [ΧΩΡΙΚΟΥΣ] ΠΟΙΟ ΑΜΩΡΦΟΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Kύρια τσιμεντοστρώσεις ορισμένων δρόμων για ....ιερό σκοπό.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΙΜΕΝΣ;,ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΙΕΜΕΝΣ;,ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΙΕΜΕΝΣ;,ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΙΕΜΕΝΣ;,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΙΕΜΕΝΣ;

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ Νάξου είχε χωριστές συναντήσεις με τους Μαράκη και Γρυλάκη, τι έγινε θα μάθουμε . Λένε πως τα βρήκανε και σύντομα ανακοινώνουν συνεργασία. Κρίμα Θανάση και νομίζαμε ότι θα πας κόντρα στο κατεστημένο.