Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Μυστικός δείπνος" σε ... Café

Μυστικός δείπνος στο café bar του π. προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νάξου Γιάννη Δημητροκάλλη πραγματοποιήθηκε, στον οποίον συμμετείχαν εκτός από τον ίδιο, δημοτικοί σύμβουλοι του Νίκου Βενιέρη, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και άνθρωποι οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι θα θέσουν υποψηφιότητα με το Μανώλη Μαργαρίτη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις στα δημοτικά της Νάξου...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΟΚΚΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΕΚ ΤΟΝ ΕΣΩ (ΔΗΜΟ)

Ανώνυμος είπε...

Έχει μπαρ ο Δημητροκάλλης και δεν το ξέρω; Αν είναι δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω τις προθέσεις του εφημεριδοπώλη που τον ανέσυρε γιατί είναι κολλητός του. Οι υπόλοιποι όμως (Γερμανός Καπίρης, Μαμουζέλος, Τοτόμης, Ανδρ. Ξενάκη) που έχουν τεθεί δημοσίως υπέρ άλλων υποψηφίων, τι μεθοδεύουν στο πρόσωπο του κ. "κουπονάκια";
Από την άλλη, η μεγαλοδημοσιογράφος (σε ηλικία)από πού ορμώμενη διατείνεται από το σταθμό της ότι είναι ο ενδεχόμενος σωτήρας μας;
Ο κ. "όπου και να σε πιάσω λερώνομαι" δεν αξίζει συζήτησης. Οι υπόλοιποι της παρέας που έχουν συνηθίσει να δουλεύουν στο παρασκήνιο, αφού στο προσκήνιο δεν πρωταγωνίστησαν ποτέ, θα δουν από τον κόσμο την έξοδο του θεάτρου και τις εκλογές από την πλατεία...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κι αυτοί οι ευλογημένοι δεν μπορούσαν να συνεδριάσουν κάπου πιό απόμερα;
"Ξέρεις να κλέψεις;" ΝΑΙ
"Ξέρεις να κρυφτείς;" ΟΧΙ
"Ε, τότε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ να κλέψεις"

Ανώνυμος είπε...

Βρε νοοτροπία από τους παραλιακούς. Μαζεύοντε στα Μπαράκια και αποφασίζουν για τη τύχη της Νάξου και των πολιτών της ερήμην των πολιτών της και ιδιαλιτερα των πολιτών της άλλης Νάξου. Μα φαίνεται ότι αυτούς δεν τους υπολογίζουν για πολίτες αυτού του νησιού. Και από κοντά η αβανταδόρησα δημοσιογράφος R.Br., που φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της, ώστε να διαμορφώνει και τα δημοτικά μας πράγματα. Τρομάρα τους υπάρχουν και οι πολίτες της άλλης Νάξου και θα το δείξουμ και στη πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΛΑ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ STAR; ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ;ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ Ο Κ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘ(ΠΡΩΗΝ)ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΟΙ ΓΛΥΝΑΔΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ! Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (ΠΑΡΟΣ,ΜΥΚΟΝΟΣ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ). Η ΝΑΞΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ.Τ.Λ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΑΞΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ! Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (ΠΑΡΟΣ,ΜΥΚΟΝΟΣ,ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ). Η ΝΑΞΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ.Τ.Λ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο μυστικό δείπνο ο Ιούδας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και είδαμε όλοι το αποτέλεσμα... Στον "μυστικό δείπνο της Νάξου" τον ρόλο του Ιούδα τον πήρε άξια ο Μαμουζελος, σαν γνωστός προδότης - αποστάτης που είναι... Μένει μονό να μάθουμε ΠΟΙΟΝ θα προδώσει και με ποιο τρόπο θα καταλήξει ο "προδότης". θα μιμηθεί τον Ιούδα και θα βρεθεί "κρεμασμένος στην συκιά ή θα τιμωρηθεί απο τους Ναξιώτες με γιαούρτωμα μέχρι να "θανάτου"?

Και τι ακριβώς εξυπηρετούσε η παρουσία της Κας Μπράουν στον μυστικό δείπνο στον Δημητροκαλη? Μήπως στο να ΜΗΝ παραμείνει και τοσο μυστικος?

Υ.Γ. Απαιτούμε να μάθουμε τον πλαστικό χειρουργό της Κας Μπράουν... Καταπληκτικό το λίφτινγκ που έκανε... Σαράντα χρόνια νεότερη φαίνεται... Σχεδόν σαν σαραντάρα!

Ανώνυμος είπε...

ΙΟΥΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ! ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΡΕΕΙΤΕΡ ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΟΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ [ΜΑΡΓΑΡΗΤΗΣ ΓΡΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ]ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Eυσεβείς πόθοι.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΕΡΩΤΙΑΡΗΣ ΟΧΟΝΤΡΟΣ ΜΗΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Ε??? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια παρέα μορφωμένων ανθρώπων έκατσε να πιει κρασάκι και να δοκιμάσει τους μεζέδες του μαγαζιού που κτηριακά ανήκει στον Δημητροκάλλη και συζήτησαν για τα πολιτικά και εσείς το έχετε κάνει κυπριακό ζητημα. Πολιτικη συζήτηση έκαναν και ο καθένας ελεγε την αποψη του. Το σίγουρο είναι οτι καλυτερη διαφήμιση για το μαγαζί δεν θα μπορούσε να γίνει μιας και οι μεζεδες αποδείχτηκαν καταπληκτικοι.

Ανώνυμος είπε...

Για το αποπάνω σχόλιο:
είναι σίγουρα το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό! "Μια ομάδα μορφωμένων αθρώπων" καταπληκτικό, ανεπανάληπτο!!! Ποιος έχασε τη μόρφωση για να τη βρούν αυτοί; Ή μήπως ένα πτυχίο εξασφαλίζει τη μόρφωση; Όλοι αυτοί δεν είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε πολιτική συζήτηση ούτε με τον πιο απομακρυσμένο βοσκό του Ζα, ο οποίος έχει μπέσα, ηθική και κοινωνική ευαισθησία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

προς τον 12/6 4:19
Αν η Ρ.Μπράουν που συνοδευεί ως δημοσιογράφος τον Προεδρο της Δημοκρατίας επι μονίμου βάσεως στο εξωτερικό, αν ο γιατρός ο Καπίρης που ψηφίστηκε απο όλη την Νάξο και σε λίγο θα είναι Βουλευτής, αν ο γυναικόλογος ο Πρωτονοταριος, αν ο Γ.Δημητροκάλλης που έχει γράψει 8 βιβλία των οποίων τα 5 ειναι σχετικά με το πολίτευμα, αν ο Καπίρης ο Κώστας ο αρχιτέκτονας που έχει σημαδέψει την Νάξο με την αρχιτεκτονική του, αν ο Γ. Μαμουζέλος και δεν ξέρω ποιοι άλλοι ήταν δεν έχουν μόρφωση και πολιτική παιδεία εσύ είσαι σοφός που τους κρίνεις;Αν κρίνω απο τους βοσκούς του Ζα που αναφέρεσαι να χαίρεσαι που ξερείς να διαβάζεις και ας μην καταλαβαίνεις τι λενε..
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Η Νάξος έχει αναγκη απο ανθρώπους που μπορούν να την βοηθήσουν και οχι απο υβριστές..