Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ψάχνουν υποψήφιους συμβούλους με το … τουφέκι!


Ξεμείνανε και από γυναίκες!


«καταζητούνται» τουλάχιστον 150 (!!!) για να καλύψουν τις ανάγκες των … ψηφοδελτίων.

Νάξος ανταπόκριση

Πολύ συζητήθηκε χτες το όνομα του Γιάννη Δημητροκάλλη για το ενιαίο ψηφοδέλτιο …

Ενώ ο Παναγιώτης Ρήγας επιμένει ότι ΠΑΣΟΚ = Μαράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΖΕΥΣ και στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων ο Γερμανός Καπίρης εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπο του Θανάση Γρυλλάκη για το Δήμο Νάξου. Επίσης είπε, ότι δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο νυν δήμαρχο Νίκο Μαράκη. Κάνοντας και την απαιτούμενη κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, υποστήριξε ότι στην τετραετία που ολοκληρώνεται δεν υπήρξε έργο, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: "όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, είναι για γέλια". Φειδωλός ήταν για το θέμα της ανάληψης βουλευτικών καθηκόντων, καθώς σε περίπτωση που ο Παναγιώτης Ρήγας είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, θα πάρει τη θέση του στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Επίσης, προανήγγειλε την έλευση έξι με επτά γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για το Νοσοκομείο Νάξου.

Ενιαίο ψηφοδέλτιο για το Δήμο Νάξου πρότεινε μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων ο Γιάννης Μαμουζέλος. Πάντως, σε περίπτωση πάντως που δεν επιτευχθεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα, ο κ. Μαμουζέλος διευκρίνισε ότι το πιθανότερο είναι να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Μανώλη Μαργαρίτη, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπορευτεί με το Θανάση Γρυλλάκη.

Πρόταση συγκεκριμένου προσώπου ώστε να τεθεί επικεφαλής στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του Δήμου Νάξου, αναμένεται να καταθέσει η ομάδα των Ενεργών Πολιτών το προσεχές διάστημα, όπως έκανε γνωστό το Μανώλης Λυκουρόπουλος.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ?
ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΕΞΩ ΔΕΞΙΑ ΕΔΡΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχημένος Καπίρης? Δηλαδή πως να χαρακτηρίσουμε το Μαράκη? Ικανό? Επιτυχημένο? Έλεοςςςς!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι η γενικότερη κρίση της πολιτικής και όχι απλά της αυτοδιοίκησης. Οι αποφάσεις που μετρούν λαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό πλέον αλλού, και οι περισσότεροι ικανοί αναζητούν νέες διεξόδους, εκτός πολιτικής, τοπικής ή εθνικής.

Ανώνυμος είπε...

H Απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - "Πολιτικό Πλαίσιο των Εκλογών για την Αυτοδιοίκηση του 2010" λέει(http://is.pasok.gr/ypopsifioi/doc2.php?PHPSESSID=7bd45ad053ea419c0bd1c48b8d09e9c3):

"Είναι συνεπώς κρίσιμο, όχι μόνο για λόγους καταγραφής πολιτικών συσχετισμών, αλλά και για τη διασφάλιση της πορείας της χώρας και της ομαλής εφαρμογής του προγράμματος που έχουμε για την ανασυγκρότηση της, να κερδίσουμε τη μάχη σε κάθε Περιφέρεια και σε κάθε Δήμο"

Επομένως, χρίσμα θα δοθεί παντού. Ο Θανάσης Γρυλλάκης θα κάνει αίτηση στο ΠΑΣΟΚ για στήριξη; Αν όχι, πως μπορεί ο εν δυνάμει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γερμανός Καπίρης να υποστηρίζει μία λύση τελείως εκτός οποιασδήποτε κομματικής διαδικασίας.

Λύση υπάρχει και είναι να ακολουθηθεί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ (http://is.pasok.gr/ypopsifioi/) και από τον κ. Γρυλλάκη με προαπαιτούμενο βέβαια ότι θα δεχθεί το όποιο αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΔΕΥΤΕΡΑ/ΤΕΤΑΡΤΗ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2006.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΡΗΓΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ 2 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ; ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΕΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ! ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΡΟΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΥΧΑΙΟ ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΙΡΗ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε, πλάκωσαν οι ...Γολιαθ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΑΛΑΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΓΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ. ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΑΜΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΑΚΙΑ... ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ... ΠΛΑΦ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρυλλάκης ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου πριν από μέρες ότι ο συνδιασμός του είναι αδέσμευτος και δεν διεκδικεί κοματικό χρήσμα. Πως είναι δυνατό να υποβάλλει αίτηση στο ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Η τοπική κοινωνία και κανένας άλλος θα επιλέξει τον επόμενο δήμαρχο. Όλα τα άλλα είναι κουροφέξαλα. Και να φανταστείτε ότι οι σημερινοί φανατικοί υποστηρικτές της κομματικής πειθαρχίας ήταν οι συνοδιπόροι του Μπαρδάνη, ήταν αυτοί που τον έβγαλαν δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγαν και ξέθαψαν το φάντασμα του Δημητροκάλη; Αυτά τα ρετάλια της πολιτικής που έφεραν στο προσκήνιο παλιές πληγές που ακούν σ' αυτό το όνομα, καλύτερα να το ξαναθάψουν γιατί στο τέλος δεν θα βρίσκουμε σάλιο να τους φτήνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ -ΕΦΑΓΕ. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΙΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΩΤΑ ΞΕΧΡΕΩΘΗΚΕ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΧΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΝΑΧΟΥ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΑΧΙ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΑΛΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΠΛΙΑΧΧΧ!