Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Όταν ξυπνήσουν από τον «ύπνο του δικαίου» …

… εκεί στα ορεινά,
τότε θα καταλάβουν πόσο «ανώδυνη»
ήταν η κατοχή το 1940!


Τότε θα καταλάβουν ότι οι … «πεδινοί» δεν αστειεύονται …

Ο θεωρητικά και πρακτικά ανύπαρκτος Δήμαρχος Γιάννης Μπαρδάνης άφησε ένα ευλογημένο, παραγωγικό και σχετικά παρθένο τόπο στη μοίρα του. Τώρα στο απόβραδο της θητείας του αρκείται στη μονότονη δήλωση:

“…Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, και όποιος έχει στοιχεία για οτιδήποτε να τα πάει στον εισαγγελέα …”

Σήμερα είχαμε εξελίξεις
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και π. αντιδήμαρχος Δρυμαλίας Μανώλης Δέτσης φιλοξενήθηκε το πρωί στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων.
Όπως είπε, οι διαφωνίες με τη σημερινή δημοτική αρχή ξεκίνησαν από την αρχή της θητείας της και κορυφώθηκαν την περίοδο 2009-2010 όταν ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου.
Κατήγγειλε τη δημοτική αρχή ότι εξαιτίας τοπικιστικών συγκρούσεων έχασε χρηματοδοτήσεις και δεν εκτελέστηκαν σημαντικά έργα στα χωριά. Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές σε κάποιον από τους συνδυασμούς που θα δημιουργηθούν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ!!!
ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ!
ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ!!!
ΜΑΡΑΚΗ ΒΙΑΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Ο ΔΕΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΌΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΌΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΜΕΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΙΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΒΛΗΣΊΔΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΤΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟς ΤΟΥ. ΦΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ)ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΟΥΑΝΗΣ...
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να σέται ο γάιδαρος σέται το σαμάρι, το ίδιο ισχύει και με τον τέως αντιδήμαρχο. Σαν δε ντρεπόμαστε λιγάκι.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι στο Δήμο Δρυμαλίας οι άρχοντες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Κοντεύει να τελειώσει και ο Ιούνιος και ακόμη προσπαθούν οι υποτιθέμενες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να κάνουν μελέτες για κανένα έργο στα ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. Ο Δήμαρχος άραγε δεν προβληματίζεται καθόλου; Τόσα λεφτα από την ΣΑΤΑ των χωριών ανεκμετάλευτη. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; Και δικά σας να ήταν τα λεφτά αυτά κάτι θα τα κάνατε...κάπου θα τα αξιοποιούσατε.ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ. Κάνετε κάτι έστω την δωδεκάτη ώρα, έστω για εσάς όχι για τον τόπο.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ............

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ. "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" ΧΑΧΑ...

Ανώνυμος είπε...

στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί