Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Άρχισαν τα όργανα…


«….Οι Ευρωεκλογές για την Ελλάδα μας φέτος είναι και γιορτή, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από την υπογραφή της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την έναρξη της ευρωπαϊκής μας πορείας….»
«…Η Νέα Δημοκρατία παραμένει διαχρονικά ο πιο αξιόπιστος εγγυητής της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας. Σφράγισε την ιστορική πορεία της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια περισσότερο από κάθε άλλη πολιτική δύναμη, όντας πραγματικά πρωτοπόρα στην εξέλιξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, του οράματός μας για μια ισχυρή Ευρώπη και του κοινού μέλλοντος για όλους τους Ευρωπαίους….»

Σας προσκαλώ στην προγραμματισμένη Κεντρική μου Ομιλία… κλπ

Οι άλλοι κ. Γιάννη μας, σε λιβανίζουν από συμφέρον.
Εμείς που πραγματικά σε συμπαθούμε και ανιδιοτελώς, απλά σου λέμε… κόψε κάτι, μην ξανοίγεσαι τόσο διότι όπως ξέρεις εδώ είναι Μπαλκάνια και έρχονται δύσκολες μέρες…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία μόνο απορία έχω στα λεγόμενα του κ.Βρούτση.
Λέει ότι η χώρα μας είναι πρωτοπόρα στην εξέλιξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Τι εννοεί ο ποιητής , γιατί και η Πετρούλα κάθε μέρα… ολοκληρώνει…

Ανώνυμος είπε...

Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, άσχετε, είναι η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εσένα το μυαλό σου πάει στη...σεξουαλική ολοκλήρωση, στο πρόβλημά σου. Αλλά εσύ δεν έλεγες κάποτε ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ; Τι να περιμένει κανείς από σένα;

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρώπη θα υπάρξει και θα προχωρήσει, αν όλοι οι λαοί της - κι όχι μόνο οι Έλληνες - ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα: Στην Πολιτική Ολοκλήρωση.

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρώπη είναι ένα οικονομικοπολιτικό συνονθύλευμα και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στα εξ ων συνετέθη …
Θα παραμείνουν για την τιμή των όπλων μόνο τα προσχήματα
Όταν λειτουργήσει πάλι σε μεγάλο βαθμό η πολιτική αυτονομία των ευρωπαϊκών κρατών , τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνους που έχουν κάνει επιστήμη τη λαμογιά.
Δηλαδή για μας…