Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Εσείς θα εμβολιαστείτε κ. Καπίρη;


Έκπληκτοι ακούσαμε σήμερα το γιατρό του Νοσοκομείου Νάξου κ. Καπίρη να λέει στο μικρόφωνο του «Μεσόγειος» ότι δε θα εμβολιαστεί για τον ιό της νέας γρίπης, αλλά θα…περιμένει.

Ο κ. Καπίρης δεν είναι όποιος-όποιος. Είναι ο αρμόδιος για τον… ιό και πρόεδρος της σχετικής…πανδημικής επιτροπής.

Παράλληλα κάλεσε τις ευπαθείς ομάδες του ναξιακού πληθυσμού να εμβολιαστούν.(!?)

Σοβαρολογείτε γιατρέ μου; Γιατί δεν μας εξηγείτε το λόγο που εσείς…περιμένετε;
Με ποια αξιοπιστία θα πείσετε ακόμα και τους ευπαθείς;

Ο ιός της…ανευθυνότητας δεν θεραπεύεται ως φαίνεται εύκολα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I am flexed out of shape

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας δικαιώνεται σε καθημερινή βάση εν μέσω χλιδής και εξουσίας. Τον δικαίωσε ο Κ.Λαλιώτης (αλήθεια πού είναι αυτή η ψυχή;). Τον δικαιώνει η Μ.Δαμανάκη διαπραγματευόμενη τον υπουργικό της θώκο. Εξαιρετική επένδυση. Λίγες ημέρες αγώνα τοκίστηκαν σε δεκαετίες ένδοξης καλής ζωής. Κάποιοι που παρέμειναν σχετικά αφανείς, όπως ο Δ.Παπαχρήστος, αποτελούν την μόνη ρομαντική-αγωνιστική ανάμνηση.

Ανώνυμος είπε...

Έκπληκτοι ακούσαμε?

Gia na minis ekpliktos prepei na gini katei pou den to perimenis alla apo orismenous ta perimenoume ola!!!
Distixos den iparxei embolio gia afta

Ανώνυμος είπε...

Λυσάξατε κρυφοδεξιοί με το γιατρό. Πάρτε το χαμπάρι ρε, ο Καπίρης είναι το παρόν και το μέλλον της Νάξου. Εσείς παίξτε με τα μπλόγκ σας (ή με ό,τι άλλο παιχνίδι διαθέτετε). Κρίμα που δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο ούτε θεραπεία, για την βλακεία που σας δέρνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ακριβώς αποπάνω μου δικαιώνει πλήρως όλους αυτούς που δεν ψήφισαν Καπίρη. Το ίδιο και ο γιατρός ειδικά με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του μετά τις εκλογές. Κι ας προσπαθεί ο Βερνίκος και το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ να μας πείσει ακόμα για το αντίθετο . Σαν τη Νέα Δημοκρατία που και σ΄αυτήν δεν φαίνεται να λέει κάτι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα . Και οι δύο περί άλλων .... Κρίμα. Η ήττα θέλει γενναιότητα μεγαλύτερη κι απ΄αυτή της νίκης .