Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΚΡΑΥΓΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΙΑ ΒΡΥΣΗ

• ΧΙΛΙΑ τα προβλήματα στη ΒΡΥΣΗ της γνώσης


Η Χίλια Βρύση είναι ένας απομακρυσμένος οικισμός της Κωμιακής, στη Νάξο.


Τα παιδιά μεταφέρονται στη Χώρα για να παρακολουθήσουν το σχολείο τους.
Ποια μεταχείριση όμως τους επιφυλάσσει η πολιτεία;

Μια μάνα, η Δέσποινα Κορρέ, καταγγέλλει ένα τελευταίο περιστατικό, που έγινε την Παρασκευή και δείχνει την ταλαιπωρία και τα βάσανα των μαθητών και των γονιών τους αλλά και την ανισότητα εκπαιδευτικών ευκαιριών για τις δυσπρόσιτες περιοχές, που έπρεπε να έχουν ειδική μεταχείριση.

Η παιδεία ήταν και είναι ταξική.
Αυτό τονίζεται και από το περιστατικό που καταγγέλλεται, με αποδέκτες τον Προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον Έπαρχο Νάξου, τον Πρόεδρο του τοπικού ΚΤΕΛ και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων.

Το Σάββατο δημοσιεύτηκε σε αυτό το blog από ανώνυμο blogger το εξής σχόλιο:
«Χθες Παρασκευή μαθητές μεταφέρθηκαν και δεν ήταν η πρώτη φορά από τη Χώρα μέχρι τις Εγγαρές με το λεωφορείο και μετά μεταβιβάστηκαν σε Ι.Χ. για να πάνε Χίλια Βρύση και Κάμπο. Και η αποκορύφωση; Δεν χωρούσαν όλα μέσα στο αυτοκίνητο και δύο από αυτά βολεύτηκαν στο πορτ παγκάζ!
Σαν τσουβάλια!
Ο οδηγός και των δύο οχημάτων δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ!
Ελλάς το μεγαλείο σου!».

142 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες , αλλά αυτό που γράφεις,,, Το Σάββατο δημοσιεύτηκε σε αυτό το blog από ανώνυμο blogger το εξής σχόλιο.

Που ακριβώς βρίσκετε στο blog ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι στην ανάρτηση για τη Στέλλα Πρωτονοταρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
Τι μέτρα θα πάρουν οι υπεύθυνοι για να μην ξανασυμβεί αυτό και πολλά ακόμη που μας υποτιμούν ως άτομα;

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχει τώρα το ΠΑΣΟΚ με τον ασυνείδητο αυτόν οδηγό του ΚΤΕΛ, αν φυσικά είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κάνουμε πάντα, το πάμε κομματικά και χάνουμε την ουσία!!!!!!!!!
Η καταγγελία είναι επώνυμη και την έχουν λάβει όλοι οι υπεύθυνοι. Θα το καλύψουν όπως πολλά άλλα ή επιτέλους θα δούμε να γίνεται κάτι σωστό σε τούτο τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε σχολιαρόπουλα, αλλά εκεί που έχουμε φθάσει με το ΚΤΕΛ, στη Νάξο θα πρέπει να είστε και ευχαριστημένα που δεν σας έβαλε και μπαστούρες μέσα στο πορτ παγκάζ.
Για όσους απορούν, τους λέω οτι δεν είναι πολλά χρόνια πίσω που έγιναν τα δύο δημοσίως γνωστά τα παρακάτω περιστατικά:
- Μόλις άρχισε να χιονίζει λίγο στο Σταυρό της Κεραμωτής, ο οδηγός του ΄΄Σχολικού λεωφορίου΄΄ (;;;;; ;;;) κατέβασε τα παιδιά που είχαν προορισμό Κόρωνο, Σκαδό, Κωμιακή, και τα εγκατέλειψε στο δρόμο, και τους είπε να καλέσουν τους γονείς τους να έλθουν να τα πάρουν.
- Σε άλλο περιστατικό ο οδηγός εγκατέλειψε στο Σκαδό ενα Κωμιακίτη περίπου 80 χρονών και του είπε ΄΄εγώ για ένα άτομο δεν πάω Κωμιακή΄΄. Μετά από 1,5-2 ώρες ο γέροντας έφτασε στη Κωμιακή με τά πόδια. Τα παραπάνω περιστατικά έγιναν γνωστά από το ρ/φ σταθμό Μεσόγειος, και έγινε σχετική δημόσια συζήτηση.
Από οτι κατάλαβα τότε, υπεύθυνη για την τήρηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ είναι η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, δηλαδή το Επαρχείο.
Εδωσε τότε κάποιες δημόσιες υποσχέσεις ο Επαρχος, αλλά μάλλον ήταν για τά μάτια. όπως συνήθως δηλαδή.
Μη ξεχνάμε οτι το ΚΤΕΛ έιναι ιδιωτική επιχείρηση, και μέ τέτοιου είδους τοπικούς παράγοντες(Επαρχος κλπ) είναι κράτος εν κράτει.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα διαβάστηκε 2=3 φορές η επιστολή διαμαρτυρίας ολόκληρη από τον ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και αναφέρθηκε περισσότερες φορές το θέμα, επισημαίνοντας ότι ψάχνουν τους υπεύθυνους για να έχουν και την άλλη άποψη, ώστε να σχολιαστεί.
Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ούτε από ΚΤΕΛ, ούτε από Επαρχείο, ούτε από κανέναν άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Η κραυγή του Γονιού κ. Μαντζάκου δεν έπιασε τόπο.
Σιγά μην έπιανε άλλωστε, γιατί απευθύνθηκε σε μα κοινωνία ωχαδερφιστών.
Σχολιαρόπαιδα της ευρύτερης περιοχής της Κωμιακής να έχετε πάντα στο μυαλό σας αυτό που είχε το θάρρος η μάνα σας κα Δ. Κορρέ να καταγγείλει ότι η παιδεία είναι ταξική και ότι θα περπατήσετε και στη βροχή και στο λιοπύρι για τη γνώση.
Να σημειώσετα καλά ότι το μυαλό πάντα είναι ο στόχος και όταν θα έρθουν για παράτες οι διάφοροι επίσημοι (ξέρετε καλά εσείς) γυρίστε τους επιδεικτικά την πλάτη ή προτείνετε τους να παίξετε αλήθεια ή θάρρος, ή ΦΤΟΥ ΣΑΣ & ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ ΜΑΣ, ή ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟ.
Σίγουρα θα διαλέξουν τον γιαουρτοπόλεμο γιατί τον ξέρουν καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δε θα γίνει πάλι. Θα κρυφτούν 2-3 μέρες. Θα ξεχαστεί ξανά το θέμα και τέλος. Θα καταχωρηθεί κι αυτό, μαζί με τόσα άλλα, στα αναπάντητα ερωτήματα του πολίτη.
Φταίμε όμως εμείς περισσότερο, που δε γινόμαστε μια γροθιά να αναγκαστούν να μας λογαριάσουν. Η φωνή αυτής της μάνας, αν δεν ενωθεί και με άλλες φωνές, θα είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ανώνυμος είπε...

Ε΄ναι αλήθεια ότι υπάρχει ασυδοσία στα σχολικά δρομοόγια του ΚΤΕΛ και το Επαρχείο που είναι αρμόδιο για το θέαμ αυτό πάντοτε παίρνει το μέρος των λεωφορειούχων.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ελέγχει η Αστυνομία της Νάξου εάν όλα τα οχήματα/λεωφορεία του ΚΤΕΛ είναι ασφαλισμένα και έχουν περάσει ΚΤΕΟ; Έχουν όλοι οι οδηγοί διπλώματα εν ισχεί;

Αν γίνει πραγματικός έλεγχος και βγουν τα στατιστικά πολλοί θα πέσουν από τα σύνεφα με τα αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

Αν μέχρι αύριο ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ και πρωταγωνιστής του περιστατικού δεν έχει απαντήσει, το ίδιο και ο κ. έπαρχος , πρέπει να αποφασίσουμε εμείς οι γονείς και της Αθήνας να αντιδράσουμε. Το πώς θα σας το πώ αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα απαντήσει κανένα λαμόγιο
γιατί η ανοχή μας τους τρέφει.

Η εκπαιδευτική κοινότητα τι λέει για το γεγονός ????
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών τι λένε ????

Χθές ήταν ο μικρός Πανγιωτάκης, σήμερα τα παιδιά του Πορτπαγκάζ
Αύριο ποιοι έχουν σειρά????

Φθάνει πια
Μια χούφτα ηλίθιοι με τους παρατρεχάμενους τους να ορίζουν τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος ειναι ο προεδρος του ΚΤΕΛ;

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το νόμο στα χέρια σας εκεί κάτω στη Νάξο. Η ασυδοσία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο σε κάθε δραστηριότητα. Οι αρχές είναι διεφθαρμένες. Ποιος να ελέγξει ποιόν. Όλοι είναι ευάλωτοι επειδή έχουν κάνει τις κομπίνες τους και κανείς δεν μπορεί να ελέγξει κανένα. Όταν έχεις πλουτίσει παράνομα υπηρετώντας το Δημόσιο πως να ελέγξεις τα λεωφορεία, την οικοδόμηση, τις επιχορηγήσεις, τους βοσκούς, τους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους, την κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων και τελικά πως να εφαρμόσεις το νόμο. Αν μου συνέβαινε Δέσποινα να μετεφερόταν το παιδί μου σε πορτ-μπαγκάζ θα τιμωρούσα τον οδηγό νύκτα και σκληρά. Οι καταγγελίες πλέον είναι μόνο για να γίνεται κουβέντα στο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως διάβασα σε άλλο blog o κος Ιάκωβος Κορρές.

Αυτό βοηθάει?? Ξέρεις κάτι για το βιογραφικό του αφού είναι δημόσιο πρόσωπο και καθορίζει την ψυχολογία των παιδιών μας????

O ΦΛΩΡΙΟΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΝΤΖΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαστε μαζί σας.

Δέσποινα είμαστε μαζί σου.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Κανένας συμβιβασμός με τα λαμόγια.
Κανένας διάλογος με τους ανήθικους.

Μέρα μεσημέρι και σκληρά,Θα επικοινωνήσουμε το θέμα όπου μπορούμε, blogs, ειδησειογραφικά πρακτορεία, εκπαιδευτική κοινότητα Βρυξέλες (κάποιοι επιδοτούνται για σχολικές μεταφορές).
Δίνε ενημέρωση μέσα από τα blogs.

FRAXIOSNAXOS είπε...

Εγώ προτείνω να γίνει μια παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εισαγγελία Νάξου με διάφορα τοπικά προϊόντα όπως αυγά, άγουρες σάπιες ντομάτες και σακούλες με γιαούρτι.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον σχολιαστή που έγραψε ότι η ανοχή μας τους τρέφει, αλλά θα διαφωνήσω με εκείνους που «ανέξοδα» προτρέπουν να πάρουμε, νύχτα ή και μεσημέρι, το νόμο στα χέρια μας.
Τότε θα χάσουμε το δίκιο μας.
Επειδή γνωρίζω και τον κ. Ματζάκο και την κ. Κορρέ, είμαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσουν τα θέματα στην τύχη τους. Πρέπει και θα τα κυνηγήσουν πολύ περισσότερο από εμάς που τους συμβουλεύουμε εκ του ασφαλούς.
Τέλος νομίζω ότι όσο υπάρχουν ανεύθυνοι, ασυνείδητοι και «κολλημένοι» «ΦΛΩΡΙΟΙ», όπως ο λίγο παραπάνω τέτοια φαινόμενα θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν.
Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μας κρατούν ενήμερους για την εξέλιξη του θέματος που τόσο μας εξέπληξε, μας πρόσβαλε και μας προβλημάτισε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΡΕ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕΣ Κ. Α-ΝΑΞΙΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΡΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

κάποιος να μας πει, η κ. Κορρέ ίσως, αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. εκείνο που είναι αλήθεια είναι ότι το κακό με το ΚΤΕΛ Νάξου έχει Παραγίνει και γι αυτό φταίει η Νομαρχία που έχει την ευθύνη ελέγχου και της αασφάλειας των αυτοκινήτων. Έχουν αφήσει το ΚΤΕλ ασύδοτο σε όλες τις δραστηριότητές του. Τους έδωσαν πριν χρόνια την άδεια να αντικαταστήσουν τα λεωφορεία τους με μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα να μην χωρούν στα γεφύρια και οι ίδιοι γκρέμισαν τα στηθαία. Έχετε προσέξει πως είναι το γεφύρι στις Εγγαρες; Δεν το φτιάχνουν γιατί δεν χωράνε τα λεωφορεία να παιρνούν. Πότε θα πάρουν μέτρα; Όταν θα πάει κάτω κανένα αυτόκίνητο. Δυστυχώς η Νομαρχία και το Επαρχείο τους ανέχονται για να μην πω πιο βαρειά κουβέντα. Και ξέρετε τι λεφτά εισπράττουν από το κράτος για τη μεταφορά των μαθητών; Ξέρετε ότι τον χειμώνα κάνουν μόνο τα σχολικά δρομολόγια στα χωριά και με αυτά εξυπηρετούν παράνομα και τους κατοίκους; Αυτό δεν επιτρέπεται κι όμως το Επαρχείο σιωπά. Πέρυσι με το χιονιά ο λεωφορειούχος παράτησε τα παιδιά της ορεινής Νάξου ξέρετε πού; Στον Σταυρό της Κεραμώτης, ο αθεόφοβος.
Τι του έκαναν; ΤΠΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

AFISCΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΝΑΞΙΟ"-ΠΙΘΑΝΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ- ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG KAI TI ΕΙΔΑ;
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ
-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ.
ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο αν αφήσουμε μια μάνα να αγωνιστεί μόνη της για το μέλλον όλων των παιδιών μας.
Όλοι πρέπει να ενεργοποιηθούμε και μάλιστα άμεσα!
Αν το αφήσουμε έτσι θα ξεχαστεί όπως τόσα άλλα...

http://naxios.blogspot.com είπε...

Αγαπητέ και φίλε ανώνυμε σου ζητώ ταπεινά συγνώμη που όχι μόνο έβαλα τη επιστολή άλλα και για 24 ώρες δεν έκανα άλλη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να δω αν θα πάρουν θέση ο τοπικός τύπος, η ΟΝΑΣ, ο Σύλλογος Κορωνίδας, ένας Σύλλογος που υπήρχε στα Ακρωτήρια,το Επαρχείο, ο Δήμος, ο Έπαρχος, οι βουλευτές κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Το καρτέλ των λεωφορειούχων είναι στεγανό, κάτι σαν μασονική στοά.
Δύσκολα ανοίγουν στόματα και εύκολα κουκουλώνονται καταστάσεις.
Έχουν και το Επαρχείο που τους βάζει πλάτη και αλωνίζουν ασύδοτα. Θα λουφάξουν προσωρινά για να ξεχαστεί το θέμα και μετά θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
Το περιστατικό με το τσουβάλιασμα των μαθητών είναι σύνηθες, όπως και το αντίστοιχο των επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η διατήρηση του θέματος στην επικαιρότητα εξαρτάται και από εσας που διαθέτετε τη δύναμη του επικοινωνιακού μέσου. Αναδείξτε το και διαδώστε το.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΈΜΑ πρέπει να φθάσει και στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι. Μόνον με σφαλιάρες σε όποιον παρανομεί θα βελτιωθεί η κατάσταση. Όλοι τους σε Νομαρχία, Επαρχείο, Δήμο, Πολεοδομία, ΔΕΗ, ΟΤΕ και λοιπούς συγγενείς έχουν παρανομήσει σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν πλουτίζοντας με τα λεφτά μας που έχουν αδυναμία να ελέγξουν όσους παρανομούν ανοικτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Ιάκωβος Κορρές θεωρεί ότι με αυτά που είπε στην "Κυκλαδική" μας έπεισε;
Το ότι το αυτοκίνητο του είναι "στέσιον" και έχει πίσω τζάμια δικαιολογείται να βάλει παιδιά πίσω;
Ή που του ζήτησαν τα παιδιά να μπουν πίσω, δηλαδή αν του ζητούσαν να μπουν στη σχάρα θα τους έκανε το χατήρι;
Κρίμα που δεν είχε κι άλλα παιδιά να "κουβαλήσει" αφού είχε μείνει, όπως είπε, πολύ χώρος ακόμη πίσω...
Σα δε ντρέπεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ;

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΤΕΛ δεν έκανε "φάουλ" όπως λέει ο Έπαρχος με το περιστατικό αυτό. Μάλλον για άλλη μια φορά μας έβαλε γκολ!

Ανώνυμος είπε...

και τι εννοεί δηλαδή ο Έπαρχος με το "έκανε φάουλ το ΚΤΕΛ", τι είναι τα παιδιά μας, μπάλα του φουτ-μπωλ να τα κλωτσούν; Ο κ. Έπαρχος θα κάνει να σταματήσει, έστω τώρα που φεύγει να προστατεύει τους επιχειρηματίες του ΚΤΕΛ και να διατάξει έλεγχο σε σχεση με τη μεταφορά των μαθητών: Εκτός αν σκοπεύει να πάει για περιφερειάρχης ή αντιπεριφερειάρχης και λογαριάζει τα ψηφάκια των λωφορειούχων.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι το Ι.Χ. του Ιακ. Κορρέ είναι στέσιον, όντως δεν απαλύνει το γεγονός.
Αυτά που είπε στην Κυκλάδική σήμερα είναι όλα ψέματα. Ψέμα ότι χάλασε το λεωφορείο, αφού με το ίδιο έκανε το επόμενο δρομολόγιο την επόμενη ώρα (ξαναχάλασε φαίνεται στις Εγγαρές ξανά, αφού και τα επόμενα παιδιά με το ΙΧ τα πήγε). Ψέμα ότι σκόπευε να καλέσει ταξί. Πριν φτάσουν στις Εγγαρές το κανόνιζε. Ψέμα ότι ήταν μόνο τα έξι παιδιά. Είχε και επιβάτη στο μπροστινό κάθισμα. Τα τέσσερα στο πίσω κάθισμα (των δύο θέσεων) και τα υπόλοιπα χύμα΄πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο έπαρχος στη συνέντευξή του στο ΖΕΥΣ, καταδίκασε βέβαια το γεγονός (και τι άλλο νάκανε), είπε ότι έχουν δίκιο οι γονείς, έχουν τις αγωνίες τους, ότι πολλά πράγματα στο ΚΤΕΛ δεν έχουν καλώς. Στο τέλος όμως έκανε τα πάντα να τους γλυκάνει. Ότι έχουν κι αυτοί προβλήματα, ότι πολλές φορέςέχουνε οι κάτοικοι παράλογες απαιτήσεις και τα τοιαύτα. Άυτό το συνηθίζει. Σας λέει τίποτα μήπως αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλιμπέρτης που ρωτάτε ποιος είναι, πρέπει να είναι ο Μάνος του Αλιμπερτογιάννη, στον Κάμπο. Έχει δυο μικρά στο Δημοτικό και ένα στο Λύκειο που πηγαινοέρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν παίρνει θέση ο Αλιμπέρτης; Του αρέσει αυτό που γίνεται και τον χρησιμοποιεί ο Ι. Κορρές για να καλύψει τα λάθη του.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι όλοι τους ΠΑΣΟΚ????


Τέτοιες υπερπαραγωγές μόνο αυτοί κάνουν. !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ.ΒΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΕΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝ. ΣΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

σημερα το πρωι βγηκε ο δημαρχος της ναξου ζωντανα στην εκπομπη της τσαπανιδου στην νετ κ καλυψε πληρως τον προεδρο του κτελ....

οποτε μπορουμε να αναφωνησουμε ολοι μαζι....τετοιοι που ειμαστε τετοιους θελουμε !!!!

Αμ, δεν φταιει κανενας αλλος....

Ανώνυμος είπε...

file poli tragika ta les ta pragmata ...egw ton xerw ton anthropo kai einai apo tous kaliterous...katarxas eimouna ekei kai mas rotise an thelame na boume sto i.x kai oloi thelame kai to propagaz den itan kleisto, eixeis epafi me ton odigo...kai o idios o odigos pire tilefono tous gwneis ton paidiwn pou ekatsan sto propagaz kai eipan ...

then exw tipota allo na pw.

Ανώνυμος είπε...

οι οδιγοι του κτελ ηταν κ ειναι παντα υπεφθηνοι κ αξιοπηστοι.Βγαζουν περα τα δρομολογια τους κατω απο αντιξοες συνθηκες.κ ξερω πολυ καλα οτιτα λεωφορεια ειναι πληρως εξοπλησμενα κ πληρουν τις προδιαγραφες ΚΤΕΟ τα οποια περνανε με αυστηρο ελεγχο καθε χρονο.Επισης υπαρχει ελεγχος απ την αστηνομια κ απ την διευθηνση της Συρου κ αυτο φαινεται καθημερινα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕ???????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΦΕΣ.ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΛΙΓΟ!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ,ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ!ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

sumfono kai go me to filo parapano sto oti o K. Iakwvos Korres einai apo tous kaluterous!!! den 8a evaze pote paidia mesa se ena koino port pagaz opos hthele na provalei h kuria, oute pote tha antimetopize ta paidia san 'sakia me patates' opos hthele episis na mas provalei h kuria, den einai tuxeo oti ta perissotera paidia tou nhsiou (an oxi ola) exoun apsogh sxesh mazi tou oute einai tuxeo to oti edo kai polla xronia einai o proedros tou ktel naxou, h kuria mallon anazhtouse ligh dhmosiothta kai merika protoselida...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ!!ΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!ΣΗΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΗΚΟΦΑΝΤΗΤΕ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΤΟ ΚΤΕΛ!!

Ανώνυμος είπε...

εγω νομιζω οτι αυτη η κυρια και οση συμφωνουν μαζι τησ οτι κατι προσωπικο εχουν αν οχι με τον προεδρο τοτε με το κτελ και βρηκαν την ευκαιρια να βγαλουν το δηλητηριο τους νομιζοντας οτι κατι θα κερδισουν!!!αλλα τελικα κατα την αποψη μου νομιζω οτι εχουν γινει ρεζιλι γιατι οι κατηγοριεσ τους δεν εχουν απηχησει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΙΑΚΩΒΟ ΚΟΡΡΕ Κ ΓΕΝΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

otan dhmiourgounte problhmata o pio swstos tropos gia thn epilhsh tous einai o dialogos kai oxi ta kanalia oi stathmoi!!!ayta einai tsoutsoudika pragmata!!!!thelete kai politismo sth Naxo!!!!
etsi tha pame mprosta??????
alla mallon s auth thn kyria h lexh politismos einai agnwsth!!
den thn pianei to rantar oute o doruforos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ??????????????????
ΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Η 'ΚΥΡΙΑ' ΜΕ ΤΟ Κ. ΙΑΚΩΒΟ ΚΟΡΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη ρε παιδια η κυρια απο που ειπαμε οτι καταγετε... απο το παρισι????????? Μηπως οταν μπαινουν η ιδια και τα παιδια της μεσα στα λεοφορεια σας να στρωνετε και ενα κοκκινο χαλι????????????????

Ανώνυμος είπε...

λοιπον, οσοι λετε για το κτελ οτι ειναι καλο κ αλλα τετοια μαλλον δεν θα εχετε ακουσει αυτα που κανουν οι οδηγοι του ( δεν λεω για τον προεδρο, αλλα για τους οδηγους)....να ρωτησω λοιπον γιατι αυτοι οι αψογοι επαγγελματιες δεν πανε το κανονικο τους δρομολογιο; γιατι δεν πανε μεχρι την κωμιακη κ κατεβαζουν τους επιβατες στο σκαδο και πανε στον απολλωνα απο τη μεση ; το κανονικο δρομολογιο ειναι πρωτα κωμιακη κ μετα απολλωνα...ή κανω λαθος; για απαντηστε εσεις που λετε οτι το κτελ ειναι υπευθυνο; γιατι το λεωφορειο περναει οτι ωρα θελει το πρωι απο την κωμιακη για τη χωρα; στις 7 το πρωι δεν πρεπει να περασει; αμ δε....κ οποιος εχει να ταξιδεψει εκεινη την μερα κ εχει θαρευτει οτι θα προλαβει το πλοιο ειναι μακραν νυχτωμενος γιατι εχει υπολογισει χωρις το.....κτελ, μηπως εχετε να μου δωσετε μια απαντηση για ολα αυτα; ο κ.Κορρες τι κανει για αυτα τα περιστατικα;

Ανώνυμος είπε...

λοιπον, οσοι λετε για το κτελ οτι ειναι καλο κ αλλα τετοια μαλλον δεν θα εχετε ακουσει αυτα που κανουν οι οδηγοι του ( δεν λεω για τον προεδρο, αλλα για τους οδηγους)....να ρωτησω λοιπον γιατι αυτοι οι αψογοι επαγγελματιες δεν πανε το κανονικο τους δρομολογιο; γιατι δεν πανε μεχρι την κωμιακη κ κατεβαζουν τους επιβατες στο σκαδο και πανε στον απολλωνα απο τη μεση ; το κανονικο δρομολογιο ειναι πρωτα κωμιακη κ μετα απολλωνα...ή κανω λαθος; για απαντηστε εσεις που λετε οτι το κτελ ειναι υπευθυνο; γιατι το λεωφορειο περναει οτι ωρα θελει το πρωι απο την κωμιακη για τη χωρα; στις 7 το πρωι δεν πρεπει να περασει; αμ δε....κ οποιος εχει να ταξιδεψει εκεινη την μερα κ εχει θαρευτει οτι θα προλαβει το πλοιο ειναι μακραν νυχτωμενος γιατι εχει υπολογισει χωρις το.....κτελ, μηπως εχετε να μου δωσετε μια απαντηση για ολα αυτα; ο κ.Κορρες τι κανει για αυτα τα περιστατικα;

Ανώνυμος είπε...

to leoforio 9 iora einai kato k to karabi feugi stis 9;30 alla an nomizete oti ua minete exo yparxei k taxi

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μεγάλοι!!! Μας κάνετε απόψε ωραία μαθήματα πολιτισμού!!!!
Δεν έχει πολιτισμό η κυρία που μιλάει για σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά, ευθέως, με το όνομά της και έχουν πολιτισμό αυτοί που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και δείχνουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ο Δήμαρχος της Νάξου έκανε καλή δουλειά σήμερα. Έδωσε γραμμή σ΄ολους τους "αξιόπιστους" και ΄πολιτισμένους να λένε τα δικά τους.
ΑΠό πού κι ως πού βγήκε στη ΝΕΤ ο Μαράκης για το θέμα του ΚΤΕΛ; Καμιά αρμοδιότητα δεν είχε να το κάνει. Αφού ήθελε να βγει,ας μιλούσε για τα δικά του θέματα τα σχετικά με τα σχολείο (στέγαστρα κλπ.). Βγήκε μόνο και μόνο για να φτιάξει το εγκώμιο του κ. προέδρου. Να χαρακτηρίσει αναξιόπιστο καθένα που έχει διαφορετική άποψη και να πει ότι ο κ. Ιάκωβος είναι από τα πιο άξιόπιστα άτομα της ΝάξΟΥ!!!!! Και αναμασάτε και μερκοί από σας τα ίδια πράγματα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στο Ζευς μόστραρε το αυτοκίνητό του καλογιαλισμένο ο κ. Ιάκωβος. Είχε βάλει και πουπουλένια καθίσματα στο ΄πορτ παγκάζ. Έτσι, η γραμμή που πήραν όλοι για να κουκουλώσουν το πράγμα είναι ότι δεν υπάρχει πορτ παγκάζ και ότι υπάρχουν τρεις σειρές καθίσματα (;;;;;;), Τι θα δούμε ακόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, γιατί τις προηγούμενες μέρες που τους ψάχνανε δεν εμφανιζότανε κανείς. Περίμεναν να καταλαγιάσει το πράγμα και να βγαίνουν ανενόχλητοι να μιλάνε και να λένε ό,τι θέλουν; Με κάποιο ΄τρόπο πρέπει να τα φέρουν στα μέτρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Δέσποινα πού πήγες κι έμπλεξες. Πας μόνη να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Κι οι περισσότεροι από μας όχι μόνο δεν ντρεπόμαστε αλλά πετροβολούμε κι από πάνω.
Καλά μας κάνουνε και τα παθαίνουμε αυτά. Τέτοιοι πού είμαστε αυτά μας ταιριάζουν. Την επόμενη φορά θα πάθουμε χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

καλα τωρα πηρατε ολοι φορα σαν το τρενακι!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Δέσποινα πού πήγες κι έμπλεξες. Πας μόνη να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Κι οι περισσότεροι από μας όχι μόνο δεν ντρεπόμαστε αλλά πετροβολούμε κι από πάνω.
Καλά μας κάνουνε και τα παθαίνουμε αυτά. Τέτοιοι πού είμαστε αυτά μας ταιριάζουν. Την επόμενη φορά θα πάθουμε χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στη Νάξο έχει γίνει μεγάλο θέμα. Και ο κόσμος, άσχετα από το πως αντιδρά, καταλαβαίνει την πραγματικότητα. Ξέρουν όλοι ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

nai na prosexei na min tin tsimpisi

Ανώνυμος είπε...

Για το φίλο που μιλάει για πισώπλατα χτυπήματα και άλλα συμφέροντα. Πισώπλατα κτυπά η κυρία που κατάγγέλλει με όνομα επίθετο και διεύθυνση, ή αυτοί ΄που κρυμμένοι πίσω από το δάχτυλό τους κρίνουν και κατακρίνουν. Και αναρωτιέμαι τι συμφέροντα έχει μια μάνα μικρών παιδιών να συκοφαντήσει τον κ. πρόεδρο. Μάλλον μεγάλο κόστος θα έχει, όπως φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, ο αξιόπιστος κ. πρόεδρος, ΔΙΝΕΙ σήμερα και τους συναδέλφους του στο Βήμα της Νάξου. Λέει ότι κάποιοι συνάδελφοί του μεταφέρουν τα παιδιά με ΙΧ και κακώς το κάνουν, όμως εκείνος είχε λόγο να το κάνει (και πώς το έκανε!!!)

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αλιμπέρτης τι ρόλο παίζει; Ο κ. πρόεδρος τονίζει ότι έβαλε ένα παιδί στο μπροστινό κάθισμα, τρία στο πίσω κάθισμα και δύο πίσω. ΆΚουσα προχθές την κυρία Κορρέ στο Μεσόγειος να λέει ότι στο μπροστινό κάθισμα είχε άλλο επιβάτη, τον παπού Αλιμπέρτη. Γιατί δεν βγαίνουν να διαψεύσουν τον ένα από τους δύο; Εντάξει. Δικαίωμα του να του αρέσει να φέρονται έτσι στα παιδιά του. Του αρέσει να χρησιμοποιούν τόσες μέρες το όνομά του. Ας βγει να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας όλα αυτά τα χαριτωμένα
Προτείνω να
πουλήσουμε τα αυτοκίνητα μας και να κυκλοφορούμε με το ΚΤΕΛ,
για ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΕΣΗ.
Δεν θα έχουμε τέλη κυκλοφορίας και δεν θα μολύνουμε το περιβάλλον (αφήστε τους άλλους να το κάνουν).
Προτιμείστε τον καλύτερο άνθρωπο για οδηγό (σας πάει ..... με οποιοδήποτε τρόπο στον προορισμό σας.
Επίσης προτείνω το καλοκαίρι στα "σμήνη τουριστών" να επιβάλονται διαδρομές με το ΚΤΕΛ (με μία μικρή επιβάρυνση στο εισιτήριο) να διοργανώνονται ευχάριστες παραδοσιακές εκπλήξεις στις κλασικές διαδρομές Χώρα * Κάμπος * Χίλια Βρύση και Χώρα * ορεινά χωριά.
(π.χ. αλλαγή λάστιχου, ρήξιμο στιθαίου, 80 επιβάτες σε ένα όχημα
με μουσική στη διαπασόν και κλειστά παράθυρα, και για τους πιο τολμηρούς ταξίδι στο πορτ παγκαζ ή στην σχάρα ΄με μια μικρή προσαύξηση πάντα.

Μετά θα δούμε συνεντεύξεις σε κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας.



Υ.Γ. Μετά την βροχή ήξερα ότι βγαίνουν οι σαλιάκοι, τώρα έμαθα ότι βγαίνουν οι μαιντανοί


ΠΙΣΩ ΚΡΕΤΙΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά χάθηκε η ουσία και συζητάμε για ...
Έκανε την αρχή ο Μαράκης και πήραν φόρα όλοι οι κολλητοί του Γιακουμή Κορρέ. Ή μπορεί και ένας ή και κανένας, ποιος μας λέει ότι όλα δεν τα έγραψε μόνος του;
Προσπάθησαν τα σχόλια να μας πείσουν πόσο καλός άνθρωπος είναι.
Δεν τον είπε κανένας άτιμο. Έχετε δει μετά από δολοφονίες που μιλάνε με τη γειτονιά, όλοι ένα καλό λόγο έχουν να πουν για το δολοφόνο...
Η κυρία Κορρέ είχε το θάρρος της γνώμης της και μόνο που δεν την στήσαμε στο απόσπασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί είναι τόσα χρόνια πρόεδρος ο Κορρές στο ΚΤΕΛ; Γιατί έχει συναδελφικό πνεύμα!
Διαβάσατε στο Βήμα της Νάξου τις δηλώσεις του; Οι υπόλοιποι οδηγοί είναι απαράδεκτοι που βάζουν στο Ι.Χ. τους τα παιδιά μόνο αυτός δικαιολογείται γιατί είχε χαλάσει το λεωφορείο.
Αυτό το λεωφορείο που έκανε και το επόμενο δρομολόγιο!!!!!
Ότι έκανε ήταν για να πάνε τα παιδιά πιο γρήγορα σπίτι για να μην περιμένουν τα άλλα στη Χώρα.
Μας συγκίνησε με το πόσο νοιάζεται για τα παιδιά μας!
Όσο και για τους συναδέλφους που εκπροσωπεί;

Ανώνυμος είπε...

kala tora to thema paei pros xabale!!telos panton o kathenas xerei pos tha to krini to uema!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥτός είναι πολιτισμός. Τέτοιο πολιτισμό πού να τον πιάσουν οι κεραίες της κας Κορρέ και όποιου τολμάει να τους πάει κόντρα.
Πολιτισμός φαίνεται ότι είναι να προσπαθείς να καλύψεις τα ρεζιλίκια σου με ένα σωρό ψέματα, να προσπαθείς να βγεις καθαρός αδιαφορώντας ακόμα και για τους συναδέλφους σου. Να κατηγορείς για συκοφάντη όποιον τολμάει να πει μια αλήθεια.
Θα πω κι εγώ: ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που γράφει ότι κανένας δεν έχει να πει για το ΚΤΕΛ ζει αλλού ή τον μεταφέρει ο Μαράκης με το τζιπ;
Ας ρωτήσει τους κατοίκους της ορεινής Νάξου να πουν τη γνώμη τους για το ΚΤΕΛ και για τον κύριο Κορρέ.
Ποιος είναι πολιτισμένος η Δέσποινα Κορρέ που προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά της και των άλλων που μάλλον αδιαφορούν ή αυτοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ξεστομίζοντας ένα σωρό ψέματα;

Ανώνυμος είπε...

politismos file shmenei dialogos? giati h k. korre den phge na vrei ton proedro tou ktel prin kinhthei etsi?

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε κάτω και να δούμε πως θα αλλάξει η κατάσταση;
Και ας αφήσουν κάποιοι τις φοβέρες για να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους.
Αλλιώς θα συνεχιστούν τα παράπονα και οι θαρραλέοι τις καταγγελίες.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει να βρει η κυρία τον πρόεδρο;
Ο ίδιος της είπε παρουσία δεκάδων ατόμων ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο να κάνει καταγγελία. Το θεωρούσε αδιανόητο να συμβαίνει...
Κρίμα που δεν πήγε να τον παρακαλέσει να κάνει σωστά τη δουλειά του...
Από ότι μάθαμε ο κ. Γιακουμής δεν έκανε και τον καλύτερο διάλογο στη συνάντηση που είχε γίνει στο Χαλκί. Τσαμπουκάς πήγε να το παίξει κι εκεί όπως τώρα.
Θεωρεί ότι επειδή οδηγεί μεγάλο όχημα ανεβαίνουν και τα δικά του...κυβικά και δεν υπολογίζει κανένα;

Ανώνυμος είπε...

popo ti oraia pou ta lete!!!!eiste kataplixtikoi!xaxa!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟΙ!!! ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!
ΣΚΕΤΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μονο διλυτηριο σκετη φωτια!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που εχεις τοσες αποριες σου ειπα και χθες εισαι εμπιρογνωμονας!!!!εισαι ο προστατης της Ναξου!!!!εισαι ο Ζορο!γιατι ρωτας τον κοσμο να σου πει αφου μονος σου ρωτας μονος σου απαντας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

oi odigoi einai oi kaluteroi.ayto to krinoi o laos!!!kai oxi 2 atoma!einai xronia epaggelmaties kai exoyn xekinhsei ap to mhden.....Esas sas ftaine ola!!!Eseis exete to problhma kai na to koitaxete!!!akoma kai an exei 10mpofor aera ftaiei o Dhmarxos.sobareythtai ligo!

Ανώνυμος είπε...

ta 2 teleytaia sxplia den paizonte.mpravo file den pezise!!!bgaltous ta matia!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΥΝΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ 500gr ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.................ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ!!ΓΙΑΤΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ,,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΝΑ ΠΗΓΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΨΑΛΜΟΔΙΕΣ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΑΕΙ ΤΙΟ ΙΧ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΡΟΤΥΝΩ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ!!ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΟΓΡΑΦΟ ΚΙΟΛΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ere paidia poios asxolite tora me aytous toys (ilithious) opos xaraxtirizi enans poios pano,mia xoufta olithii.tora opos katalabame toys ftene oloi!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!ΝΤΡΤΟΠΗ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά η μεταφορά των παιδιών με Ι.Χ. είναι καθημερινό φαινόμενο και προς τη Χίλια Βρύση - Κάμπο και προς το Δανακό και ποιος ξέρει που αλλού;
Απλώς ο Κορρές το τράβηξε στα άκρα και έβαλε και στο πορτπαγκαζ.
Παράπονα δεκάδες από τους κατοίκους των χωριών. Επειδή έχουν δεχθεί τη μοίρα τους και δεν μιλάνε; Όχι να τους θεωρήσουμε και χαζούς και να τους...
Το μόνο που ενδιαφέρει όλους μας είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι οδηγοί. Την κάνουν; Τι μας νοιάζει από που ξεκίνησαν και πόσο καλοί άνθρωποι είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΕ ΕΜΠΙΡΟΓΝΟΜΟΝΑΣ.Κ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις οι μαιντανοί (οι υποστηρικτές με την λατινική γραφή, οι υποστηρικτές και παναγιώτατοι)γράφετε σχόλια μέρα μεσημέρι.
Για μένα λοιπόν είστε ή αργόσχολοι, ή οδηγοί ή υπάλληλοι αυτών που υποστηρίζεται....
Και κυρίως είστε θαραλλέοι και τα βάζεται με μια ΚΥΡΙΑ γιατί έχει το θάρρος της γνώμης της και υποστηρίζει τα παιδιά της.

ΠΙΣΩ ΑΞΕΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον απο πάνω, έτσι ταβαλατε και με την δασκάλα μας που σήμερα αθώωθηκε πανηγυρικά.

Ανώνυμος είπε...

τι ωραια που τα λεσ γυρισε κανενα εργο.τα ξερεισ Ο Λ Α. δεν ειμαστε οδηγοι,βεβαιως θα τους υπερασπιζομαστε μεχρι τελευτεως ρανιδος του αιματος μας............ειναι οι πρωτοι παγκοσμιος....... μη τους πιανετε στο στομα σας,,,,,,,, δεν ειστε αξιοι''''ουτε να τους γυαλισεται τα παπουτσια τους!!! Για φαντασου ενα ατομο να δυσφημησει ολη τη ναξο!!και συνεχιζει κι επιμενει και γραφει.

Ανώνυμος είπε...

eimai apolyta symfonos me ton filo apo panw[[ mhn stayrvnetai anthrwpoys gia to tipota!
den lynonte etsi ta problhmata,
lysh dinoume sto problhma me ton dialogo oxi me to poios tha kanei thn kaluterh kataggelia!
toso kairo diabazw ametoxos ta mnata olwn ekeinwn poy thaboun ton k.Korre kai toys odhgous.nomizw einai ntroph.As stamathsei autos o exeytelismos edw!
kai den nomizv oti oi goneis sta psila xwria einai katadikasmenoi kai dexonte ta pragmata anymporoi na kanoyn kati!tha mporousan na kanoun kati an to thelan!an to ekrinan aparaithto giati kanenas gonios an exei thn paramikrh yponoia oti to paidi toy kindyneyei den dexetai tipota!to xeran kai htan symfwnoi!giati den htan kati epikyndyno!
giayto as stamathsoume edw!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε, αν αβάζουν τα παιδιά σου στο πορτ παγκαζ ενώ θα έπρεπε να έρχονται σπίτι με το λεωφορείο θα θεωρούσες ότι έρχονται ασφαλή;
Ή δεν έχεις παιδιά ή είσαι κακός γονιός. Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει. Κάνε μια βόλτα στα ορεινά και θα το διαπιστώσεις. Από τον καναπέ δεν λύνονται τα προβλήματα...
Η κυρία Κορρές αναγκάστηκε να κάνει καταγελία και δεν νομίζω ότι έγινε η Νάξος ρεζίλι επειδή το ΚΤΕΛ της είναι ανίκανο να εξυπηρετήσει, άλλωστε αυτό το έχουν μεταφέρει και όσοιεπισκέπτες το έχουν χρησιμοποιήσει. Αυτοί που περιμένουν στη στάση για πολύ ώρα μέχρι να θυμηθεί να έρθει το λεωφορείο, αυτοί που φοβούνται από την ταχύτητα, που βγαίνουν ζαλισμένοι από τα σκυλονησιώτικα του Μπαρμεράκη, Γιαννούλη, Λιαούρη, και λοιπών καλλιτεχνών που λατρεύουν οι οδηγοί, που τους αναγκάζουν να πάρουν ταξί γιατί τα δρομολόγια είναι χάλια κ.λ.π.
Δεν πέριμεναν την καταγγελία να μας μάθουν.
Αλλά απ' ότι φαίνεται το μάθημα δεν γίνεται πάθημα!
Αφού βρίσκονται κάποιοι όμοιοι τους και τους στηρίζουν γιατί να αλλάξουν; Χαζοί είναι να χαλάσουν το τόσο βολικό πρόγραμμα. Τη τσέπη τους κοιτάνε και την άνεση τους. Σιγά που θα νοιαστούν για μας και τα παιδιά μας.
Συνεχίστε παιδιά, άλλωστε πώς θα δουλέψουν και τα ταξί που κάποιοι από σας έχετΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΜΩΣΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE FILE... TI PERNAS PIA... ARXIZO NA SE LIPAME... STO KATO KATO PARE ENA I.X. AN TO PROVLHMA THS ZOHS SOY EINAI TO KTEL, H PIGENE SE ENA PSIXOLOGO AN EXEIS KATA8LIPSI, H KYRIA DE MILHSE APLA.. EVGALE NTELALI... EGO PANTOS MIA XARA EKSIPIRETOUME APO TO KTEL, OPOTE PROTHNO SE MERIKOUS NA MHN GENIKEUONTE...

Ανώνυμος είπε...

θα γινεις ο υπερασπιστησςτων ορεινων χοριων,,,, θα εισαι ο ζορο,,,, θα ισε ο μπατμαν,,,,, μη γραφεισ αλο,,τα ξερεισ ολα. ισε ποληξερη,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην εσυ που λεσ για σκυλοτραγουδα δεν μπαινεις μεσα σε λεωφορειο.Εχεις αγνεια!
αν εμπαινες δεν θα τα λεγες αυτα!!

Ανώνυμος είπε...

εγω αγαπητε φιλε ειμαι γονιοσ και μαλιστα παρα πολυ καλος!!!αν λοιπον το παιδι μου ενιωθα οτι κινδυνευει απ το λεωφορειο θα εκοβα το λαιμο μου να βρω τροπο να μεταφερω το παιδι μου!δεν θα περιμενα απο κανεναν αλλο!γιατι αν το κτελ ειναι υποχρεωμενο μια φορα να μεταφερει το ποαιδι μου εγω ειμαι ακατο!θα περνα ενα ταξι θα πηγαινα εγω ο ιδιος!!αλλα το ταξι εχει και λεφτα ξεχασα!

Ανώνυμος είπε...

επειδη τυγχανω να γνωριζω καποιουσ οδηγους και το μαρτυριο που τραβανε για να μασ εξυπηρετησουν κι εσυ που τα λεσ ολα αυτα δεν εχεισ ιδεα καλυτερα μην μιλασ καθολου!
αν θελεισ να μιλασ να πιασεισ το τιμονι για 2 -3 μερεσ μονο και τοτε τα ξαναλεμε!!
και σε βεβαιωνω οτι ουτε τη τσεπη τουσ κοιτουν ουτε την καλοπεραση τους!
ειναι μια δυσκολη και επικυνδυνη δουλεια!και οι δρομοι που εχουμε δεν βοηθουν και παρα πολυ
βραβειο επρεπε να τουσ δυνεται και οχι να τουσ βριζεται!
ειστε απαραδεχτοι!
και δεν ειναι ΛΙΑΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

apoti katalabame den axizi na milame mautous tous anthropous!!!den asxolounte me tipota allo..................................................................mono asxolounte me to k.iakobo k tous odigous!asta araxoun ta leoforia gia na eiste k ayxaristimeni!!!

Ανώνυμος είπε...

ασχολουμαστε για να περναμε την ωρα μας στο internet k οχι οτι μας μοιαζει το θεμα του κτελ!!!το κτελ μας,οτι μπορει για να μας εξυπηρετησει κ εσεις προσπαθητε να το καταστρεψετε!!τροπησας!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, νομίζετε ότι οι παραπάνω είναι οδηγοί;. Αποκλείεται. Στη Νάξο γίνεται χαμός. Οι οδηγοί λεωφορείων είναι έξω φρενών με τον πρόεδρό τους. Αφού τους έδωσε λέγοντας στις συνεντεύξεις τους ότι όλοι τους κάνουν αυτά που καταγγέλλονται εκτός από τον ίδιο που αναγκάστηκε μια φορά, και τώρα πληρώνει τα λάθη όλων των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Για το ντελάλη που λένε παραπάνω. Μένω στη Νάξο και όλες τις τελευταίες μέρες δεν άκουσα και δεν είδα πουθενά την κα Κορρέ να μιλάει και να κατηγορεί. Οι ίδιοι βάζουνε τα χεράκια τους και βγάζουνε τα ματάκια τους. Πάνε να καλύψουνε το ένα ψέμα με ψέματα και τα έχουνε κάνει μπάχαλο. Όλοι γελάνε μαζί τους. έχουνε γελοιοποιηθεί τελείως. Εις βάρος τους είναι τα όσα αυτές τις μέρες προσπαθούν να πούνε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΜΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρεζιλιδες ειστε εσεις!!!που δεν βλεπετε τα πραγματικα χαλια του νησιου.τα πραγματικα παραπτοματα που συμβαινουν στο νησι!που ειναι πραγματικα τεραστια μπροστα σε αυτο!!κοσμοσ πεθαινει αβοηθητος που δεν εχουμε γιατρους!αν πραγματικα νοιαζεστε για τον τοπο μασ κοιταξτε λιγο περα απο τον εγωισμο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ... Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ Η ΜΕ ΤΟ Κ. ΚΟΡΡΕ Η ΚΑ ΤΟ ΚΤΕΛ Η ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ...ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτος που λεει οτι οι οδηγοι ειναι εξω φρενων με το προεδρο τους, ενα εχω να πω... κοιματε ορθιος!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΗΜΑΤΙΚΟ ,,, ΤΟΝ ΚΗΡΙΟ ΚΟΡΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,,,,,ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ,,,, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΗΓΕΝΕ ΚΗΤΑΞΕ ΤΟ ΟΣΟ ΙΝΕ ΝΟΡΙΣ''''ΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΡΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ......ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ <> ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ....ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΟΥΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΚΑΖ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΥ..ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ π.χ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΥΣΗΧΟΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΙΝΕΣ ΑΛΛΟΥ....ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΚΟΡΡΕ ΠΗΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ......

Ανώνυμος είπε...

san poli exoume asxolithi mauto to uema tou ktel k ton k.korre!as stamati mexri edooooo!!!!!!barethika na apantao se sxolia pou den axizoun!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΈΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ego goustaro na ta grafo etsi!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai poly kala kaneis!ki egw etsi goustarw

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΡΑΒΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΕ ΕΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΩΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΤΙΔΕΣ???? ΓΙΑ ΜΕΖΕΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΤΑ ΑΥΤΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΜΑΤΗΣΗ Η ΕΠΙΚΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ.....................

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ...........ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΟΙ ΑΠΩΠΑΝΩ..........ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ .............ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΟΜΩΦΟΝΑ.................ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ .....ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΑ............ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ .........ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΗΜΩΡΙΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΣΕΛΗΔΑ Κ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ,,,,,,ΤΙ ΛΕΣ ΜΟΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ,,,,,ΝΑ ΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ ΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.....................ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ........Ε Χ Ε Ι Σ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΞΕΤΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ!!!ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΑΝΤΗΚΟ ΛΟΓΟ!!!ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕ!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ???ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ???ΟΙ ΤΑΞΙΩΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΗ Η ΜΕΤΑΦΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΗ Η ΜΕΤΑΦΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?????

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 389.000€ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

διπλα στου μεσολλογκιτη τα γληκα εχι ψηχιατριο,,,,,,,,,, μην αργεισ,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ego tha protina katefthian sto dafni!

Ανώνυμος είπε...

Στο Γυμνάσιο της Χώρας λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, δεν πάτε καλύτερα πρώτα εσείς από κει μήπως μάθετε ορθογραφία αλλά κυρίως να σέβεστε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala k me tin orthografia ta evales tora!!!me tipota allo tha ta valeis??

Ανώνυμος είπε...

προσωπικα χαιρομαι πολυ που τα βαλατε με την ορθογραφια το κυριου!αυτο δειχνει οτι δεν εχετε αλλα επιχειρηματα,
και ασχολειστε με τα ορθογραφικα λαθη του καθενος!
και βεβαιως εχετε χασει την ουσια του πραγματος!
Φυσικα δεν σας χρειαζεται ψυχιατρειο ,αλλά καποια αλλα μετρα πιο δραστηκα!!!Ωστε να συνελθεται!το χετε κανει καραμελα και καταντατε να γελιοποιηστε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

NA ROTISW KATI....TI DOULEIA KANETE ESIS?I OIKOGENEIA SAS TI DOULEIA KANEI?EGW PISTEVW OLOI KANOUME LATHOI PANW STIN DOULEIA MAS oANTHROPOI EIMASTEo...KRINETE PROTA TA LATHI POU KANETE ESEIS KAI META ELATE KAI KRINETE TOUS ALLOUS.O K.KORRES EINAI XRONIA STO KTEL KAI EXEI KANEI PARA POLLA KALA PRAGMATA KAI TORA EKANE ENA LATHOS KAI TON oPIROVOLATEo SINEXEIA.

Y.Γ.
MIN MILATE XORIS NA SKEFTESTE

Ανώνυμος είπε...

Για τον από πάνω που σκέφτεται πολύ:
Ναι, όλοι κάνουμε λάθος. Μπορεί και ο λόγος να είναι γιατί δεν γνωρίζουμε το σωστό.
Αφού λοιπόν ο κ. Κορρές αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος, γιατί φέρεστε έτσι; ¨οταν κάνεις λάθος το αναγνωρίζεις και προσπαθείς να το διορθώνεις. Δεν τα βάζεις μ'αυτούς που ανέδειξαν το λάθος σου. Στη Νάξο όλοι ξέρουν και συζητιέται έντονα ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει ο κ. πρόεδρος και η κλίκα του. Ας έμενε στο να παραδεχτεί το λάθος του και θα ήταν υπέρ του. Με ψέματα και βολές δεν ελαφρύνει τη θέση του.
Αλήθεια, έχω μια απορία, Διατυμπανίζει ότι χάλασε το λεωφορείο. Μήπως ξέρει κανείς να μού πει. Η κατοικία του είναι στη Χώρα, το λεωφορείο το διανυκτερεύει στον Κάμπο, πώς βρέθηκε το Ι.Χ. του στις Εγγαρές την ώρα που χάλασε το Λεωφορείο; Και πώς σε είκοσι λεπτά το πήρε, πήγε στη Χώρα για το επόμενο δρομολόγιο των 2.30΄; Και μετά, ξαναχάλασε πάλι το ίδιο λεωφορείο στο ίδιο σημείο και συνέχισε για δεύτερη φορά με το Ι.Χ;
Δεν ταιριάζουνε όλα αυτά.
Ηρεμήστε λοιπόν παιδιά και μην πιπιλάτε τόσες μέρες τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Από το Βήμα της Νάξου/28-1-2010:
<.... το λεωφορείο που μετέφερε τα παιδιά έφτασε μέχρι την Απείρανθο, όπου και ακινητοποήθηκε, εξαιτίας του παγωμένου δρόμου. Ενημερώθηκε το Επαρχείο, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.....
... Οι γονείς κλήθηκαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα και να μεταφέρουν τα παιδιά στην Κόρωνο, το Σκαδό και την Κωμιακή. .....
.... Ο Εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ κ. Τσάφος δήλωσε ότι "μετά τα τελευταία γεγονότα, όπου εμπλέκεται το ΚΤΕΛ, είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Κρατήσαμε τα παιδιά μέσα στο λεωφορείο, όπου υπήρχε θέρμανση, μέχρι να βρεθεί λύση".

Δέσποινα, σου χρωστάμε όλοι. Τέτοια επιμέλεια και υπευθυνότητα, σαν ψέματα μού φαίνεται.
Αφού παραδέχονται ότι είναι προσεκτικοί εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων.

Φτάνει να μην το ξεχάσουνε σύντομα. Τώρα όμως ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Στις ηλεκτρονικές εφημερίδες (zougla κλπ) κυκλοφορεί σήμερα άρθρο με τίτλο "ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΝΑΞΟΥ".

Μην τρομάζετe. Είναι επαναδημοσίευση του άρθρου από το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ της πτοηγούμενης εβδομάδας, όπου αναφέρεται ότι ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό και ότι ο Έπαρχος ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να τον παραπέμψει.

Μήπως γνωρίζει κάποιος από τη Νάξο, η Δέσποινα ίσως, να μας ενημερώσει αν έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα ή θα μείνουμε στο ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ και στο ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ''ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΗ-ΑΓ.ΑΝΝΑ).ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ''ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ'' ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΕΡΩΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

παντα οι οδηγοι του κτελ ηταν προσεκτικοι, ποτε δεν εχει συμβει το παραμικρο που να θετει σε κυνδινο την ασφαλεια των επιβατων.

Ανώνυμος είπε...

nio8ei tora kala h k. korre pou to 8ema exei ftasei mexri to triantafillopoulo... x8es to eipan ston ANT1. sa de ntreponte merikoi na ek8etoun toso eukola an8ropous

Ανώνυμος είπε...

Οδηγος
το γεγονος ειναι σιγουρα κατακριτεο .σιγουρα συμβαινουν και αλλα πιο σοβαρα που δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μας.κατα καιρους ολοι εχουμε γινει μαρτηρες καποιον περιστατικων που δεν τιμουν κανεναν και καθεναν απο εμας.καιρος ειναι να αρχησουμε να εφαρμοζουμε τον Κ.Ο.Κ.και συγχρονως να θυμηθουμε το φιλοτιμο την ευγενια και το σεβασμο σε αυτο που ειναι και αισθανετε καθε Ναξιος-Ελληνας.οι επισκεπτες του τοπου αυτου, καλα θα κανουμε, αν ειμαστε νοημονες,να θυμουντε φευγοντας οσο το δυνατον λιγοτερα ασχημα πραγματα για το νησι και τους ανθρωπους του.ασ καθησουμε ολοι να σκεφτουμε ποσα λαθη εχουμε κανει οσον αφορα την συμπεριφορα μας στο δρομο και να σταματησουμε να τρωγωμαστε σαν τα κτηνη.το ΚΤΕΛ Ναξου ειχε και εχει καποιους που η συμπεριφορατους δεν ειναι η πρεπουσα,αλλα εχει και καποια παιδια οδηγους,οχι τοσο ιδιοκτητες,οσο υπαλληλους,που δεν ξερω γιατι,η μαλλον φανταζομαι,δεν στεριωνουν εκει μεσα,που η συμπεριφορα τους ειναι υποδειγματικη παντα βοηθουν τους ηλικιωμενους,τα μικρα παιδια καιτους τουριστες.ΑΣ καθησουν αυτοι που ειναι αρμοδιοι να ελεγχσουν τα κακως κειμενα στο ΚΤΕΛ και να βγει ο εκπροσωπος τους να μας ενημερωσει,και οχι να ΚΑΘΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΥΖΗΤΟΥΝ'ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΣΤΕΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΔΗΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥΧΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!...?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μας, σ΄όλες τις δουλειές περνάμε κρίση αυτή την εποχή. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Αντίθετα, αυτό πρέπει να μας κάνει να είμασατε ακόμη πιο προσεκτικοί και πιο επιμελείς για να σταθούμε και να επιβιώσουμε στην κατάσταση αυτή. Η οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με κλαψούρα και ζαμάν φου. Χρειάζεται μεγαλύτερος ζήλος, μεγαλύτερη υπευθυνότητα μήπως και μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ'αυτήν την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ζ Ο Ρ Ο ΗΡΘΕ΄΄΄΄΄ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΟΡΑ ΙΝΕ ΣΤΟ ΒΑΣΑΛΑΚΗ....... ΑΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΚΟΝΤΕΒΙ ΝΑ ΡΘΕΙ΄΄΄΄΄΄΄ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Ε Ξ Τ Ρ Α

Ανώνυμος είπε...

και 'ρομπεν των δασων' μπορει να ντυθει... και θα την ονομασουμε... 'ρομπεν των απανωχωριανων'