Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αναζητείται blogger για εκβιασμό μετά από καταγγελία του υπουργού Γ.Ραγκούση


Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται διαχειριστής blog στην Νάξο, για εκβιασμό κατά του υπουργού Γ.Ραγκούση!

H δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ένας εισαγγελέας μπήκαν στο σπίτι του Βασίλη Γ. και κατέσχεσαν υπολογιστές και όλα τα πειστήρια του αδικήματος που φέρεται να έκανε ο αναζητούμενος blogger. Και πάμε στην ουσία.
Ρε παιδιά δεν το παίζουμε ξύπνιοι αλλά δεν γίνεται επί 15 ημέρες να έχεις μια φωτογραφία ενός υπουργού και να λες ιδού ο Πλαστογράφος και ότι σε 1-2 ημέρες θα κάνουμε αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν όλη την Ελλάδα.
Πέρασαν όχι δύο αλλά και 15 ημέρες και ακόμα δεν αποκαλύφθηκε τίποτα! Όμως η ανάρτηση παραμένει δεξιά και κατηγορεί σαν πλαστογράφο έναν υπουργό. Ούτε τον ξέρουμε τον Ραγκούση και ούτε θα τον μάθουμε ποτέ. Αλλά ...
δεν υπάρχει ασυλία στα blogs να γράφουμε ότι θέλουμε
. Και εμείς βάζουμε την φωτογραφία του Γ.Κουρή και λέμε για το σκάνδαλο με τα τιμολόγια. Με μια διαφορά.

Ότι ζητάμε να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Αν αθωωθεί θα του πούμε μαγκιά του. Εδώ λοιπόν ο Γ.Ραγκούσης δεν έχει κατηγορηθεί ΠΟΤΕ για την πλαστογραφία που γράφουν και μάλιστα έχει γίνει προκαταρκτική επί Ν.Δ και η υπόθεση δεν είχε καμία βάση(σύμφωνα με την δικαιοσύνη) και μπήκε στο αρχείο.
Χαλάει η μανέστρα στα blogs με τέτοια πράγματα και όταν μάλιστα ο κάθε Ραγκούσης σε προειδοποιεί και σου λέει βγάλε ότι θέλεις αλλά με στοιχεία και εσύ δεν βάζεις κάτι που να στοιχειοθετεί αδίκημα ή κατηγορία!
Τελικά έκανε την καταγγελία ο υπουργός και αναζητείται ο blogger που τα στοιχεία και οι αναρτήσεις βρέθηκαν στο σπίτι του.Ε, δεν έχουμε και στην ασυλία να μην μας κυνηγάει κανένας όταν μάλιστα μας έχει προειδοποιήσει και δεν δείχνουμε κατανόηση όταν ΔΕΝ υπάρχει θέμα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blogger.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΒΡΟΥΤΣΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ;


NAXIOS TO ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΟΥ... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!


O εκβιαστάκος από τη Νάξο έπαιζε περίεργα παιχνίδια. Ο αρμόδιος εισαγγελέας τον τσίμπησε με έφοδο στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Πρόκειται για κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. εργαζόμενο στη διοίκηση του Αρσακείου! Ήταν ψηφοφόρος του Βουλευτή Κυκλάδων και τομεάρχη της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση. Ο Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε καλή δουλειά, καθώς ο... υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό. Τον εξύβριζε χυδαία επί 3 μήνες. Ο γαλάζιος τραμπούκος (έχουμε το όνομα του) εξύβριζε και εμάς. Ας πρόσεχε...

FIMOTRO
Πάντως, εκτός από τον Βρούτση, πρόβαλε και τον Λεβογιάννη. Κρίμα που έκλεισε.

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο αντιδραστικά μπλογκς και στοιχεία πρόβαλε, αλλά αν δεν έβριζε και συκοφαντούσε δεν θα πείραζε κανένα, μόνο αυτούς που έχουν μια ανεκτή αισθητική. Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ? ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΊ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΊΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

και τον Ανωμερίτη πρόβαλε και ton υποστήριζε στο θέμα του ΟΛΠ, σημαίνει κάτι αυτό; Κατά κανόνα όλους τους Ναξιώτες πολιτικούς τους έχει βρίσει (Χωματά, Λεβογιάννη, Καπίρη κ.λ.π.).

ο δεξιος είπε...

τολμαγε να λεει οτι ειναι δεξιος και με το γιαννη βρουτση.παρανομος παρτε του το κεφαλι!!!!!!!!!!