Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ήταν ο ΝΑΧΙΟS


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμβουλος του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. ο Naxios....


... και βοηθός του Μπαμπινιώτη...
Στημένη δουλειά από ακροδεξιά στοιχεία της Ν.Δ. η επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση από Κυκλαδίτη blogger, που:
-Μένει στην Αθήνα (Καλλιθέα) .
-Εργάζεται στο γραφείο του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Βρούτση.
-Είναι άτυπος βοηθός του Μπαμπινιώτη στο Αρσάκειο.
Ο Naxios, που μετά τη μήνυση του υπουργού αναζητείται από την Αστυνομία για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, επί 15 μέρες ανέβαζε εκβιαστικά σημειώματα με ανύπαρκτο θέμα σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση. Όταν το ηλεκτρονικό έγκλημα πήγε στο σπίτι του, έστειλε μήνυμα sos, ζητώντας βοήθεια από τους bloggers. Ο κύριος αυτός, όταν είχαν δεχθεί επίθεση από την google, το troktiko και το nonews έγραφε "καλά κάναν και τους έκλεισαν" .
Μ' αυτή την προϊστορία, ποιος να τον βοηθήσει; ...

NO-NEWS

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή.
Έκλεισαν το στόμα ενός ναξιώτικου μπλογκ, χωρίς να έχει γίνει δίκη και χωρίς να έχει αποδειχτεί κάτι παράνομο. Κι εσείς αντί να πάρετε θέση και να υπερασπιστείτε το μπλογκ απέναντι στην εξουσία, αναδημοσιεύετε από άλλα μπλογκ(πού βρήκαν την είδηση άραγε?) και είναι σαν να χαίρεστε.
Ντροπή.
Άμα ήταν ενας απλός πολίτης, που ξεσκίζεται από δημοσιεύματα, θα έτρεχε έτσι ο Σφακιανάκης?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σύνηθες ούτε εύκολο να κατεβάσουν ένα blog. Αν έχει βάση η θέση του troktiko σημαίνει ότι το θέμα είναι σοβαρό . Δεν νομίζω ο Ραγκούσης ,αν είναι έτσι τα πράγματα να μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία που μόνο φθορά μπορεί να έχει.
Περιμένουμε εναγωνίως νεότερα.

Ανώνυμος είπε...

Τον fileleutheros της Πάρου γιατί δεν τον κλείνουν;

http://fileleutheros.pblogs.gr/2008/01/kataggelia-gia-pieseis-toy-boylefth-toy-pasok-g-ragkoysh.html

Ουσιαστικά λέει τα ίδια με τον Naxio.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα σε δικτυακούς τόπους ότι ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του φερόμενου ως διαχειριστή του ιστολογίου naxios.blogspot.com. Χωρίς να γνωρίζουμε τα επίσημα στοιχεία ή τις ακριβείς κατηγορίες, ο διαχειριστής φέρεται να «εκβίασε» τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση.Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακρίβεια αυτής της καταγγελίας και είναι κάτι που θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Αυτό όμως που μας προξένησε κατάπληξη είναι η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του φερόμενου ως διαχειριστή, μαζί με το αποτέλεσμα της δίκης !!!.

Μεταξύ άλλων δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, ο τόπος εργασίας και η θέση που κατέχει, οι πολιτικές του πεποιθήσεις, οι γνωριμίες του, αλλά – ακόμα χειρότερα – η λεπτομερής περιγραφή της … ψήφου του. Σε δημοσίευμα μάλιστα δικτυακού τόπου, ο εν λόγω φερόμενος ως διαχειριστής, περιγράφεται ως ψηφοφόρος ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Να υποθέσουμε ότι για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, αλλά και εκείνους που διέρρευσαν τα στοιχεία, οι πεποιθήσεις αποτελούν αξιόποινο αδίκημα και ενισχυτικό στοιχείο της υπόθεσης που άνοιξε ο κ.Ραγκούσης;

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: Η δημοσιοποίηση αυτών των αυστηρά προσωπικών δεδομένων, έγινε σε δικτυακούς τόπους που στο παρελθόν έχουν εμπλακεί σε περιπτώσεις εκβιασμών, συκοφαντικής δυσφήμισης και άλλων κατηγοριών αλλά ουδέποτε ταυτοποιήθηκαν οι διαχειριστές.

Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό κύριο Ιωάννη Ραγκούση να έχει όντως ασκήσει δίωξη κατά του συγκεκριμένου φερόμενου ως διαχειριστή του δικτυακού τόπου, τότε θα βρισκόμαστε ενώπιον ενός καταπληκτικού φαινομένου: Να συνεργάζονται πρόσωπα που γνώριζαν την προσφυγή του Ραγκούση στη Δικαιοσύνη με καταζητούμενους που η αστυνομία δεν μπορούσε υποτίθεται να εντοπίσει.

Το μεγάλο βεβαίως ερώτημα είναι από ποιόν/ποιούς έγινε αυτή η διαρροή. Επειδή πέρα από τις διαστάσεις που παίρνει ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης (απόπειρα φίμωσης κάθε ενοχλητικής φωνής για την κυβέρνησης) ο κ. Ραγκούσης καλείται να εντοπίσει τις διαρροές ανάμεσα στους λίγους που γνώριζαν την υπόθεση και να τους παραδώσει στη δημόσια χλεύη – τουλάχιστον.

Αδέσμευτοι Bloggers

http://www.antinews.gr/?p=31739

Από το www. ophioussa.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010
Κατήγγειλαν την ip και την διεύθυνση απ'όπου γίνονταν οι αναρτήσεις και έτσι έπιασαν τον bloggers

H N.Δ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Όταν βγαίνει ένας υπουργός και μάλιστα ένας από τους πρωτοκλασάτους και σε καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση που είναι συστηματική και μάλιστα από την καταγγελία προκύπτει η ip και ο τόπος απ' όπου κάνεις τις αναρτήσεις τότε πολύ δύσκολα θα....

την γλιτώσεις. Και εδώ ο naxios έπαιξε και έχασε. Στελέχη της Ν.Δ. ήταν πίσω από το blog και ήθελαν να περνάνε ανώνυμα συκοφαντίες και δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος ενός πολιτικού. Η εμμονή ποτέ δεν βγάζει σε καλό είτε βάζεις όνομα είτε όχι. Κάποια στιγμή θα χάσεις και την μπάλα. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο συγκεκριμένος έγραφε και για εμάς τα μύρια όσα. Συκοφαντίες και αθλιότητες αλλά λες ότι έτσι είναι το παιχνίδι και δεν δίνεις σημασία. Όμως ένας υπουργός δεν μπορεί να κάθεται να τα βλέπει..
Ο Γιάννης Ραγκούσης μπορεί να έχει δώσει όσα δικαιώματα θέλουμε αλλά δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι που δεν υφίσταται. Να το λες πλαστογράφο έτσι χοντρά κοφτά επειδή έτσι σου αρέσει πάει πολύ.
Πλημμέλημα είναι επειδή το ήθελε ο Ραγκούσης. Αν το πίεζε πολύ θα το έκανε κακούργημα.
Θα μας πείτε καλό είναι αυτό που έγινε; Και θα σας πούμε. ΝΑΙ.

Όλοι θα βάλουμε ένα μέτρο και θα ξέρουμε που σταματάνε τα όρια. Πάντως όχι εκεί όπου παρεξηγείται κάποιος. Τα όρια είναι διακριτά για όλους.

Δεν θα πάμε στο άλλο άκρο που έχουν οι star να γράφεις κάτι για εκείνους και να χάνουν τον ύπνο τους , τρέχοντας στην ΕΛ.ΑΣ να καταγγείλουν τα blog. Αν θίγεσαι θα στείλεις μια απάντηση και αν δεν υπάρξει συμμόρφωση τότε παίρνεις τα μέτρα σου. Τόσο απλό είναι... Για σωπαστε,καλα να παθει. δεν μπορεις να συκοφαντεις εναν υπουργο ετσι επειδη ο συγχωριανος του ειναι βουλευτης τησ ΝΔ. ΣΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΝΑΞΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.


ΕΣΥΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι συκοφαντίες, καλώς έκανε ο υπουργός και άσκησε όλα τα νόμιμα δικαιώματα του.
Δεν έχει κανένα όμως δικαίωμα, κανένας υπουργός και κανένας Έλληνας, να παραβιάζει τα συνταγματικά και νόμιμα δικαιώματα οποιουδήποτε πολίτη.
Τα του Καίσαρος τω καίσαρι. Για κάθε Έλληνα πολίτη του οποίου φιμώνετε το στόμα, θα υπάρχουν δεκαπλάσιοι που θα βγαίνουν μπροστά για να υπερασπίσουν το σωστό και το δίκαιο.
Την επόμενη φορά, θα μιλήσω επώνυμα. Θα προσθέσω δίπλα στην I.P. μου, και το ονοματεπώνυμο μου.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι ξέρω στο μπλογκ σας α-αναξιος ήσαστε κάμποσοι διαχειριστές δεν ντρέπεστε να αφήνετε αυτά τα σχόλια που αποκαλύπτουν τον ναξιο;
Δεν έχετε καμία συνείδηση ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

κλητηρας στο αρσακειο ειναι ο ανθρωπος. τι βοηθος του μπαμπινιωτη και μαλακιες ,ουτε το ονομα του δεν ξερει να γραψει. συγχωριανος του βρουτση,και αρρωστος χουντοπαπαδοβασιλικοδεξιος.

ο δεξιος είπε...

τι εγινε ρε δημοκρατες συμφωνητε με το κλεισιμο του μπλοκ η με τη δημοσιοποιηση των στοιχειων του?αλλα βεβαια το μεγαλο προβλημα του μπλογγερ ειναι οτι ειναι φιλος του γιαννη βρουτση και βεβαια οχι συμβουλος του,και το πιο μεγαλο του κακο ειναι οτι δηλωνει δεξιος

Ανώνυμος είπε...

Ξαναλέω . Αν ο θιγόμενος δεν ήταν ο Υπουργός Ραγκούσης, αλλά ο τυχαίος κ. Παπαρόπουλος , θα συνέβαιναν αυτά τα πράγματα;
Το blog NAXIOS δεν άντεχα να το διαβάσω. Ήταν πίνακας ανακοινώσεων απόψεων που δεν με εκφράζουν.
Όμως κάπου έγινε χοντρή πατάτα. Στο τέλος θα δικαιωθεί ο ΝΑΧΙΟS και έτσι πρέπει, θα γίνει και τσάμπα μάγκας.

Ανώνυμος είπε...

Για απλή εξύβριση κατηγορείται τελικά ο naxios.

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_6137.html

Υπερβολική πράξη το κατέβασμα του blog, χωρίς μάλιστα μία απάντηση από την πλευρά του Υπουργού πρώτα. Άλλωστε το θέμα του Λιμενικού Ταμείου Πάρου είναι γνωστό και (κακώς) αναμοχλεύεται εν όψει δημοτικών εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα σ' αυτή τη χώρα,καταστρέφουμε οτιδήποτε θετικό γίνεται.Κατι ανάλογο συμβαίνει και με τα Blogs,αφ' ότου κάποιοι δημοσιογράφοι ή εγκάθετοι άρχισαν να "αναγνωρίζουν" την αξία και τη χρησιμότητά τους.

Είναι τόσο εμφανείς οι σκοποί ύπαρξης κάποιων blogs,που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα.
΄
Διάφορα λαμόγια επιχειρούν να "εκμεταλλευτούν" και αυτόν το χώρο.

Galatsiotis

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΞΕΦΡΑΖΕ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν χρήσιμη και απαραίτητη η τοποθέτηση των διαχειριστών στο θέμα που προέκυψε με το blog naxios, διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους.

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκω σωστή και τεκμηριωμένη την άποψη του Blog σας για το σχετικό θέμα,όπως και για πολλά άλλα ζητήματα.GO ON

Galatsiotis

Ανώνυμος είπε...

Οι ξεφτίλες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, γιατί δε μπορούν να ταυτοποιήσουν τα μεγάλα blogs (π.χ. Τροκτικό και σια...)σε βάρος των οποίων έχουν γίνει καταγγελίες επονύμων;
Μόνο τους φουκαράδες κυνηγάνε;;;
Ουστ ρε ξεφτίλες "υπάλληλοι" της διαφθοράς

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο εμφανείς οι σκοποί ύπαρξης κάποιων blogs,που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα.
Διάφορα λαμόγια επιχειρούν να "εκμεταλλευτούν" και αυτόν το χώρο.
To χυδαιομπλογκ του Απόλλωνα το ξέρετε?

Galatsiotis

Ανώνυμος είπε...

a-naxioi se ola sas !
ntroph k mono pou den uposthrizete to naxio, k provallete enan upotithemeno ekviasmo, gegonota pragmatika anefere! egrafe 2,3 upervoles alla poios ekviasmos poianou, patate th mpananoflouda tou ragkoush! Mazeuteite , prin na einai arga!

ΕΧΕΦΡΩΝ είπε...

Όταν ήρθαν για εμένα εσύ αδιαφορούσες, αύριο όμως θα είναι η σειρά σου...

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανάξιοι λόγου