Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε…


Λέτε να μας προσλάβουν διεθνείς επενδυτικοί οίκοι;

Είναι απλά τα πράγματα για όποιον θέλει να είναι ενημερωμένος και να σκέφτεται έξω από τα βαρίδια που τον τραβούν απ το μανίκι και τον εγκλωβίζουν σε τσιτάτα και λαϊκισμούς.

Δείτε τι γράφαμε στις 30 Νοεμβρίου 2009

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έδωσες ρέστα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα; Δυστυχώς πτωχεύσαμε, φίλε, από κάθε άποψη.
Δικαιώθηκε το ΚΚΕ που τάλεγε μια ζωή και τα λέει και τώρα. Εσύ λες και ξελές. Κοίτα αυτό αλλά κοίτα και τα άλλα κείμενα αποκάτω.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιοί του ΚΚΕ ονειρευτείτε την πτώση του καπιταλισμού και κοιτάτε αδιάφοροι και να χαίρεστε για τον κόσμο που δυστυχεί.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δυστυχεί ο κόσμος, έχεις αναρωτηθεί; Αν βέβαια σκέφτεσαι λιγάκι και έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Αλλά το ΠΑΣΟΚ να...ευημερεί και οι Τσουκάτοι και δε βαριέται.

Ανώνυμος είπε...

Φιάσκο τα βιογραφικά

Σε φιάσκο εξελίσσεται η πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση αξιοκρατία και διαφάνεια στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τη δημόσια διοίκηση, μέσω της αποστολής βιογραφικών, καθώς το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρει τους ιθύνοντες είναι το «πράσινο παρελθόν» των υποψηφίων.
Το επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση στις πλάτες εκατοντάδων χιλιάδων άξιων ατόμων με προσόντα, αποκάλυψε στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Μ. Σαλμάς, καταθέτοντας μάλιστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε καίριες θέσεις του δημοσίου επιλέχθηκαν πρόσωπα που έφεραν τις συστάσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως του Ευ. Βενιζέλου, της Β. Παπανδρέου και της Μ. Ξενογιαννακοπούλου.
Ο Μ. Σαλμάς με αφορμή τις επιλογές προσώπων που επιλέχθηκαν για να στελεχώσουν τις επτά υγειονομικές υπηρεσίες, τόνισε πως έφεραν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και κατήγγειλε πως μια προσχηματική επίδειξη δημοκρατικότητας εξελίχθηκε σε έναν πρωτοφανή εμπαιγμό. Μάλιστα, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων όπου είχαν κληθεί προς ακρόαση οι επτά προτεινόμενοι από την υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Ξενογιαννακοπούλου για τις θέσεις των Διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών, ο Μ. Σαλμάς παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ορισμένοι εξ αυτών υπέβαλαν μαζί με το βιογραφικό τους και συστάσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Η αποκάλυψη αυτή, που αποδεικνύει πως κάθε δήλωση περί αξιοκρατίας και διαφάνειας γίνεται για τα μάτια του κόσμου, ενόχλησε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έφθασε στο σημείο να μιλάει για ηλεκτρονική υποκλοπή των εγγράφων από το Μέγαρο Μαξίμου. «Το έγγραφο στα χέρια σας πρέπει να είναι προϊόν υποκλοπής ή προϊόν υπεξαίρεσης», υποστήριξε η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, εγκαλώντας τον γιατί -όπως είπε- να μην χρησιμοποιεί προϊόντα υπεξαίρεσης.

Αυτό είναι το θέμα; Ή αμφιβάλλει κανείς οτι σε λίγες μέρες στο ΚΥ-Νοσοκομείο Νάξου θα διοριστεί κάποιος που διέπρεψε σαν πρασινοφρουρός;

Ανώνυμος είπε...

Καλά να παθετε δημοκρατικοί που ανέχεστε τους δεξιούς να μιλούν για αξιοκρατία.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η κρίση, είναι οι δεξιοί καταλάβετέ το.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χ@@@@ζετε με τα κόμματά σας! Ρουφήξτε την κρίση... Η παπαρήγα, ο Γιωργάκης ή ο Σαμαράκος θα περνάνε καλά...

Ανώνυμος είπε...

«Ελεύθερον Βήμα», φύλλον 1ο, 6 Φεβρουαρίου 1922«ΛΟΝΔΙΝΟΝ, 3 Φεβρουαρίου (του ανταποκριτού μας).

Εξακολουθεί να παραμένη ενταύθα επί σκοπώ εξευρέσεως του δανείου των δεκαπέντε εκατομμυρίων ο πρωθυπουργός. Πολλά διθυραμβικά εγράφησαν εν Αθήναις περί του δανείου τούτου, φαίνεται όμως ότι μεταξύ της υπό της Βρεττανικής Κυβερνήσεως άρσεως του οικονομικού αποκλεισμού και της πραγματικής εξευρέσεως των χρημάτων θα μεσολαβήσουν αρκεταί ατυχώς δυσκολίαι. Ούτως εν των εγκριτοτέρων οικονομολογικών οργάνων του Σίτυ, ο “Αccountant”, γράφει εις το τελευταίον του φύλλον τα εξής σχετικά:

“Είνε προφανές ότι ο τραπεζιτικός κόσμος του Λονδίνου θα ζητήση εγγυήσεις προτού αναλάβη να χρηματοδοτήση την Ελλάδα. Ημπορεί όμως η χώρα αύτη να ανταποκριθή εις τους όρους οι οποίοι θα της προβληθούν; Φυσικά οι όροι ούτοι θα είνε πολύ τραχείς, επειδή ολίγοι εμπιστεύονται σήμερον τους οικονομικούς πόρους της Ελλάδος. Ως προς το ποσόν, το οποίον αναφέρεται εις δεκαπέντε εκατομμύρια, τίποτε δεν είνε εισέτι γνωστόν. Το ποσόν όμως αυτό είνε υπέρογκον, εις τους τραπεζιτικούς δε κύκλους πιστεύεται ότι η Ελλάς θα δεήση να αρκεσθή εις ουσιαστικώς πολύ μικρότερον ποσόν, έως ου η χώρα αποδείξη την ικανότητά της όπως βαστάση τας υποχρεώσεις της”».

Για την αντιγραφή
W.