Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μέχρι πότε θα μιλάμε με μισόλογα και με νοήματα;

Αν έστω και τώρα δεν πάει «κάθε κατεργαράκος στον πάγκο του», δε θα πάει ποτέ!!!

Όμως, είναι κρίμα κι άδικο και πολιτικά απαράδεκτη πράξη, το λασπο-σοβάντισμα με υπονοούμενα χωρίς παράθεση στοιχείων…

Με αφορμή, διάφορα … ακαταλαβίστικα, για πολλούς και για εμάς, σχόλια, που μυρίζουν αλλά δεν μας βοηθά η όσφρησή μας να τα αντιληφθούμε και μέχρι να μάθει τα νέα η … κυρα-Ρήνη και τα διαδώσει στη ρούγα και μέχρι ο «ανεπάγγελτος (?)» αγοράσει και τη κορυφή του … Ζα (!) πρέπει να είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί.

Όποιος έχει στοιχεία για το οτιδήποτε, ας μην τα αφήσει να μπαγιατέψουν.
Αν δεν θέλει ο ίδιος το e-mail μας είναι γνωστό…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MHN ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ [ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ κλπ.]ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΩΤΙΤΗΣ Ο Ν.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΑΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΕΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ; ΥΠΟΓΡΑΦΗ:Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ -ΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ Ο ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ)ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο Κρασσά και Μανιό συζητάτε. Έχουν σοβαρή άποψη για κανένα θέμα ώστε να έχουν και για αυτό. Ποιος τους υπολογίζει. Ο Δέτσης κάνει για δέκα σαν και αυτούς. Δε μπορούν και δε τολμούν να τον αγγίξουν. Τους έχει όλους στο δήμο δεμένους χειροπόδαρα, γιατί ξέρει τις λαμογιές και τρέμουν να μην ανοίξει το στόμα του. Ας τολμούσαν να μη τον κάνανε αντιδήμαρχο και πρόεδρο της εταιρείας Αριάδνης του δήμου. Κούνια που θα τους κούναγε.
Γιατί να μη τον πάρει ο Μαράκης. Ο Μαράκης δεν είναι Μπαρδάνης που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

AN O MAΡΑΚΗΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΓΡΥΛΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΥΛΑΚΗ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ :ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

για τον φιλο στις 26 Μαΐου 2010 8:52 μ.μ.
θελεις να μου πεις οτι αν αποδειχθει μετα απο ολα αυτα οτι ο μανολιτος εχει φαει... καλα θα κανει ο Μαρακης να τον βάλει στο ψηφοδελτιο του?
ο Παπανδρέου ολους αυτούς τους στελνει... και ο Μαρακης θα τους μαζευει?
πραγματικα δεν θελω να δω αυτό το σεναριο!
οσο αφορα τον Κρασσα και τον Μανιό αν ξερεις κατι πεστο. μην ριχνεις λασπη 'ετσι.