Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος


άραγε ασχολείται καμιά φορά και με θρησκευτικά ζητήματα ή μόνο με τη «δεξιά του Κυρίου»

Γράφει λοιπόν αυτός ο «άγιος» άνθρωπος με αφορμή δήθεν μια επιστολή που έλαβε, η οποία σημειωτέον κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καιρό τώρα..

«Έλαβα και δημοσιεύω αμέσως το παρακάτω κείμενο.. Μοιάζει σαν εφιάλτης! Και τα μισά αν είναι αλήθεια, ζήτω που καήκαμε! Αλλά το σενάριο, που παρατίθεται στη συνέχεια, δεν φαίνεται να είναι και τόσο φανταστικό. Αν κάποιος το παρακάτω κείμενο μελετήσει στοχαστικά, θα διαπιστώσει ότι δεν φαίνεται και τόσο φανταστικό.»

Ο Γιωργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές.
Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.
Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:
1. ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη
Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.

Ο Καλλικράτης θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι !


…Τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έλθει όταν οι Παπανδρεϊκοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους; Διότι είναι σίγουρο ότι μόλις ολκληρώσουν το έργο τους με τον Καλλικράτη δεν θα μπορούν πια να μείνουν στην εξουσία.
Τι θα κάνει τότε ο λαός; Θα ακολουθήσει την Παπαρήγα και τον Τσίπρα για να υλοποιήσουν τα σενάρια "made in USA" ή θα αναδειχθεί κάποιος νέος ηγέτης μέσα από τα συντρίμια που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες;



http://mkka.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: