Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Όπως τα σαλιγκάρια…

… που μετά τη βροχή «ανεβολάζουνε», οι υποψήφιοι Δήμαρχοι βγήκανε σήμερα παγανιά στα ραδιόφωνα .

Την τιμητική του είχε ο Μανόλης Μαργαρίτης που ανακοίνωσε τον «πυρήνα» του συνδυασμού του.

Τοτόμης Πρωτονοτάριος, Αντώνης Μανιός, Βασίλης Κρασσάς, Αργύρης Ανεβλαβής, Μανώλης Πολυκρέτης, Γιάννης Δρυμαλίτης, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιάννης Μαμουζέλος έχουν κάνει καλό … ζέσταμα!

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπαρδάνης πάει για την Περιφέρεια και αναζητούνται επειγόντως τουλάχιστον … 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ λόγω ποσόστοσης!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβει και εκλεγεί ο Ρήγας, τότε γίνεται ο Καπίρης από σπόντα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
Αν δεν εκλεγεί ο Ρήγας που είναι το πιθανότερο γιατί στα Δωδεκάνησα που μετράνε πολύ σε ψήφους δεν έχει προσβάσεις, τότε τι γίνεται με τον Καπίρη;
Δεν θέλω να το πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως μου άρεσαν οι ακομμάτιστοι και καλά Ενεργοί Πολίτες που ήθελαν Ενιαίο Ψηφοδέλτιο και πρώτος ο Μαμουζέλος κατεβαίνει με την Νέα Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαμουζέλος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει σαν μονάδα. Οι Ενεργοί Πολίτες δεν έχουν συνταχθεί με κανέναν και ισχύει η πρότασή τους για ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Εξάλλου, η "Κίνηση" είναι η μόνη που απαρτίζεται, αποδεδειγμένα, από άτομα που εκφράζουν όλους τους πολιτικούς χώρους. Από την άλλη ο κ. Μαργαρίτης δήλωσε για "ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο" παρουσιάζοντας έναν καθαρά "νεοδημοκρατικό" πυρήνα!!! Ίσως τους Πασοκους και τους αριστερούς του ψηφοδελτίου να τους παρουσιάσει κάποια επόμενη φορά. Περιμένουμε και τα δελτία τύπου που ανέφερε ότι θα στέλνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δούμε θέσεις και προτάσεις του. Καιρός είναι να ακούσουμε και κάποιον άλλο, γιατί μέχρι σήμερα μόνο οι "ενεργοί" ακούγονται.

Ανώνυμος είπε...

Εχει και ΠΑΣΟΚους. Μαθαίνω ότι ο Γιακουμής κατεβαίνει με Μαράκι και
ο Ιάκωβος με Μαργαρίτη. Φέτες γίνεται
αυτό το παιδί για το καλό του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Που θα δώσωμε του Μάργα-
ρίτη πάλι ψήφοι κάργα.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Ποια είναι η θέση του συνδυασμού του κ. Μαργαρίτη για την διαχείριση των απορριμμάτων και τον ΧΥΤΑ;

Συμφωνεί ο κος Μαργαρίτης με τους Ενεργούς Πολίτες (και τον κ. Μαμουζέλο) που δεν θένε πουθενά ΧΥΤΑ στην Νάξο και μέχρι να εξευρεθεί "κατάλληλη θέση για την δημιουργία Χώρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης" (σε 10 χρόνια δηλαδή) να συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται οι υπάρχοντες ΧΑΔΑ (των Εγγαρών, του Φιλωτίου και της Απειράνθου);

Συμφωνούν με αυτή την θέση οι Φιλωτίτες Β. Κρασσάς και Α. Μανιός και οι Απεραθίτες Τ. Πρωτονοτάριος και Ελ. Ελευθερίου; Αν ναι, έχουν ενημερώσει τους συγχωριανούς τους;

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αντιγράφω από την ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών:

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Νάξου λέει «όχι» στην κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. οπουδήποτε στη Νάξο και «ναι» στην εξεύρεση κατάλληλης θέσης για τη δημιουργία Χώρου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, που και κοινωνική αποδοχή θα έχει και αποτελεί λύση οριστική, ουσιαστική και μακρόβια.

...Γι’ αυτό και μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος, απαιτούμε από τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα για την ελαχιστοποίηση του όγκου των απορριμμάτων που αποτίθενται στο Χ.Α.Δ.Α. Απαιτούμε να δράσουν άμεσα ώστε να λειτουργήσει, επιτέλους, η ανακύκλωση στο μέγιστο δυνατό βαθμό (αντί του ποσοστού 2-3% που γίνεται σήμερα), με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος, ώστε να επιφορτίζεται όσο το δυνατό λιγότερο ο υπερφορτωμένος Χ.Α.Δ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατη η ωκταδα του Κου Μαργαριτη... Καλο ξεκινημα και καλη επιτυχια...

Ανώνυμος είπε...

Με την ανακοίνωση του ακομματικού πυρήνα του ψηφοδελτίου του ο Μαργαρίτης απέδειξε στη πράξη ότι είναι συνεπής με την πρώτη δέσμευση του «Το νησί είναι το κόμμα μου κιευτό δεν έχει χρώμα». Μπράβο σου Μανόλη. Εγώ που είμαι πανοχωρίτης και Πασόκος τώρα θα είμαι μαζί σου, αφού τουλάχιστο οι τέσσερις ορεινοί υποψήφιοι που ξέρω πολύ καλά είναι απόλυτα ακομματικοί και δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα. Ας βρεθεί π.χ. ένας να πει ότι ο Τοτόμης ξεγεννά μόνο νεοδημοκράτισες, ο Μανιός δασκαλεύει μόνο νεοδημοκρατάκια, ο Μαμουζέλος ξεδοντιάζει μόνο νεοδημοκράτες και ο Κρασσάς σερβίρει μόνο γαλάζιους. Ας βρεθεί έστω και ένας. Μόνο πρόσεξε μη παρεξηγηθεί ο Βρούτσης που πας να του πάρεις μερικά πρωτοπαλίκαρα του.

Ανώνυμος είπε...

ειναι σιγουρο αυτο με τα ονοματα γιατι καπιοιστη παραλια μιλανε για ενα λομπυ ενος μηχανικου,ενος μεγαλογιατρου,ενος μικρογιατρου παλιου,ενος αλλου μικρογιατρου,μιας κυριας ενος παραθαλασιου εμπορου,και ενος δηθεν ξενοδοχου και λιγων ευτυχως αλλων που ψαχνουν για καινουργιο νεοδημοκρατη υποψηφιο δημαρχο??

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΟΠΑΡΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΖΩΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑΤΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΦΟΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΤΛΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.