Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Λ. Βαζαίος: Δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ. ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΑΓΑΝ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ,ΦΥΛΑΚΙΣΗ ,ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΓΕΙ. ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

Nai kala, les k ftaine oi politikoi. Sigoura kapoioi ftaine, alla an kapoios ftaiei einai ta lobby kapoiwn epixeirhmatiwn k sigoura o kosmos pou de kserei pou pan ta 4. 8a mou peis oti o kosmos einai paraplanhmenos apo ta MME k thn pagkosmia propaganda, alla k pali ftaiei. Eleos pia oloi me tous politikous. Papagalakia twn epixeirhmatiwn exoun ginei oi ellhnes.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα δεν αφήνεις για μετά και βλέπουμε φίλε των 12:43. Δηλαδή θα αφήνουν τα λαμόγια να αλωνίζουν μέχρι να μπουν στη φυλακή κάποιοι πολιτικοί. Είναι γνωστή η αριστερίστικη προπαγάνδα που βολεύει τους φοροκλέφτες, τα λαμόγια, επιχειρηματίες, τραγουδιστές κλπ. Γιατί δεν μπορεί δηλαδή να γίνοντε όλα συγχρόνως. Απλούστατα η αρρωστημένη προπαγανδήστικη λογική που σας επιβάλλουν και εσεις την αναπαράγετε (τόσο μυαλό έχετε) και που θέλει να ακηρώσει κάθε προσπάθεια που γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση, έχει ως στόχο να συνεχίζεται το μπάχαλο, να ξεσηκώνεται η κοινωνία, να ξεφεύγουν οι απατεώνες και έτσι τα κοματικά σας αφεντικά να βρίσκουν έδαφος για δήθεν αγώνες κατά του κατεστημένου. Τι θα κάνανε, τι θα είχανε να πουν αν μπει μια τάξη στο μπάχαλο που υπάρχει. Το μπάχαλο σας βολεύει, γιατί κατεβάζει κόσμο στους δρόμους και από αυτό κάτι τελικά θα κερδίσετε. Κάποιες στρατεύσεις, κάποα ψηφάκια, όλο και κάτι θα βγεί.Όπως λέει ο λαός στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Να χαίρεστε τα κοματικά σας αφεντικά και τα λαμόγια που ίσως κάποιοι από σας τα υπηρετήτε άθελα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ? ΧΑ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ...