Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

«ποταμός» ο Μανώλης Μανωλάς …

Μπορεί να διαφωνούμε οριζόντια, κάθετα και όπως αλλιώς θέλετε με τις πολιτικές μέχρι και τις … αισθητικές επιλογές του Μανώλη Μανωλά, αλλά δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του Λιμενικού Ταμείου Νάξου από τότε που ανέλαβε …

Σήμερα «κτύπησε» και μίλησε για όλους και για όλα στη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων».

Μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι:

“…είμαστε για γέλια και για κλάματα…”
“…έχω δει έργα μου να γίνονται.
Το Αιολικό πάρκο έφερε τα πρώτα έσοδα στην Κόρωνο…”

Το σπουδαιότερο όμως ήταν η ενεργοποίησή του για το
ΚΟΜΒΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ !

Προτείνει με κάποιες συνοπτικές διαδικασίες να χωροθετηθεί άμεσα και επανέλαβε την προσωπική του άποψη – πρόταση ότι καταλληλότερο σημείο είναι η περιοχή της ΦΑΜΕΡΩΜΕΝΗΣ !

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους αποφάσισαν να φτιάξουν λιμάνι έξω από τη Χώρα. Να το δω και να μην το πιστέψω.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ξερόλα-Μανωλά, με επικρατούντες ανέμους τους βόρειους/βορειοανατολικούς στην περιοχή, το λιμάνι πρέπει να γίνει στα νοτιοδυτικά του νησιού και βέβαια εκεί που θα υποδείξουν οι ειδικοί (που δεν ανήκετε σε αυτούς) και οι (πραγματικές) μελέτες. Βέβαια προς τα εκεί έχετε φτιάξει τις βίλες σας και από τώρα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον αλλού και μακρυά από τα συμφέροντα σας.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, γίνατε και οπαδοί του Μανωλά; Για δείτε στο μπλογκ του Απόλλωνα για το αιολικό πάρκο Κορώνου τα αίσχη του. Λογάς και ουσία μηδέν. Για απαταιωνίες, μη το συζητάς.

Ανώνυμος είπε...

Μανωλάς, Μανωλίτος,...

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο Μανωλάς ήταν από εκείνους που πρωτοστατούσε εναντίνο των 33, τώρα ομολογεί ότι είχαν δίκιο. Η θέση της Φανερωμένη έχει ξανασυζητηθεί και με τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, όλα γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

ποιος Μανωλάς το ΛΑΜΟΓΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Παλιά γάτα ο Μανωλάς. Προτείνει τη Φανερωμένη για νέο λιμάνι. Επειδή όμως δεν πρόκειται να γίνει εκεί, η επόμενη λύση θα είναι να γίνη στην Ατσιπάπη της Κορώνου.
Το γεγονός οτι στην Ατσιπάπη δεν υπάρχει θάλασσα δεν παίζει και πολύ σημασία. Αφού έχει θάλασσα στο Λυώνα.
Αλλωστε υπάρχει Σύλλογος αλιέων Λυώνα με έδρα τη Χώρα Νάξου.
Επίσης στο Λυώνα υπάρχουν και 113 μόνιμοι κάτοικοι ενώ στη Ατσιπάπη μόνο 25 μόνιμοι κάτοικοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;

Ανώνυμος είπε...

Για όνομα του Θεού, για πιο Εμπορικό λιμάνι μιλάτε. Από λόγια, φανφάρες και εξαγγελίες πάμε καλά. Εδώ προσπαθεί 20 χρόνια ο Μανωλάς να κάνει λιμανάκι στο Λυώνα και θα κάνει εμπορικό. Θα τρελαθούμε. Με τον τρόπο που πολιτεύεται, που συνεργάζεται με τις υπηρεσίες, που κάνει τον πολύξερο και για ότι δεν γίνεται φταίνε πάντα οι άλλοι, δεν θα καταφέρει να κάνει ούτε προβλήτα στο Λυώνα και θα κάνει εκεί αλιευτικό και εμπορικό στη Φανερωμένη. Λόγια, λόγια και φανφάρες, που ξεγελούν και εντυπωσιάζουν όσους δεν έχουν γνώσεις πάνω σε αυτά που λέει. Εκατομμύρια έχουν χαθεί από τα χρήματα που έχουν δοθεί στο δήμο Δρυμαλίας για θεομηνίες και τον εναέριο επειδή τα μπλοκάρει για να μη γίνει τίποτα στον Απόλλωνα, την Απείρανθο και τα άλλα ορεινά χωριά, για να γίνουν όλα στη Κόρωνο. Και τελικά χαμένη βγαίνει και η Κόρωνος. Ελάτε στο δήμο να τα μάθετε, όσοι δεν τα ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανωλάς είναι καρκίνος για την ορεινή Νάξο και αποδεικνύεται και μεταστατικός με τη κάθοδο στη Χώρα. Έξω ύποπτε από το μέλλον μας.

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ



ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ

ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ


ΚΕΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΛΙΜΑΝΙ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ; ΝΔ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ.ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΙΜΕΝΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τα λιμάνια θέλουν και καράβια, όχι μόνο εργολάβους και τσιμεντένιους "ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ".
Σήμερα το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε άλλο ένα λιμάνι. αν το φτιάξει ο Μανωλάς θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι. τα γιαούρτια να είναι ληγμένα παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά οφείλω να ομολογήσω πως δεν είμαι ιδιαίτερα κατατοπισμένος για τα της ορεινής Νάξου. Χρόνια άκουγα πάντως το όνομα "Μανωλάς" στον οποίο όλοι αναφέρονταν ως τον σκληρό υπερασπιστή της Κορώνου στα αυτοδιοικητικά. Κάποια στιγμή επισκέφθηκα την Κόρωνο, με θετική πάντα άποψη για το χωριό, την ιστορία, και τον πολιτισμό του για μία εκδήλωση για το Νικηφόρο Μανδηλαρά συνοδευόμενος από φίλους που φιλοξενούσα στο νησί. Ντράπηκα για αυτό που αντίκρισα, ιδίως έχοντας προηγουμένως στην διαδρομή επισκεφθεί το Φιλώτι και την Απείρναθο. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΡΗΜΩΣΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΙΣ. Πλήρης αναντιστοιχία με αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα χωριό που ήταν το χαϊδεμένο της ΠΑΣΟΚικής νομενκλατούρας, και στο οποίο εισέρρευσαν κατά τα λεγόμενα, πακτωλοί χρημάτων όλα αυτά τα χρόνια που ο κος Μανωλάς διαφέντευε τις τύχες του. ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

MEGALE SE LATHOS XORIO PIGES