Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

κ. Μπαμπινιώτη. Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια.


Και όταν λέμε αποδέσμευση του Λυκείου από την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εννοούμε ότι δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση εξάρτησης.

Έσπευσε λοιπόν ο κ. Μπαμπινιώτης να καταθέσει μέσω συνέντευξης το «ειδικό βάρος» του ονόματός του για να προκαταλάβει και να δώσει υπόσταση σε ένα διαβλητό, σύνθετο και άτοπο αλγόριθμο που θα λύσει δήθεν, το πρόβλημα και θα αντικαταστήσει το σημερινό σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αν το έκανε για να σταθμίσει τις αντιδράσεις, είναι έξυπνη κίνηση.
Αν το έκανε για να ξεκινήσουν οι καταλήψεις, είναι ακόμα πιο έξυπνη.
Αν το έκανε επειδή αυτά που λέει τα πιστεύει, τότε κάποιος πρέπει να τον πάρει απ’ το χεράκι, να τον κάνει μια βόλτα μέχρι τη ΓΚΡΑΒΑ μήπως αφουγκραστεί τους παλμούς της πραγματικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προφανώς δεν φτάνουν μέχρι το ηχομονωμένο γραφείο του…

Επιλέξαμε την «παρεξηγημένη» ΓΚΡΑΒΑ, γιατί πιστεύουμε ότι προσφέρει πολύ περισσότερα από τα λεγόμενα «καλά σχολεία».

Τέλος τοποθετηθήκαμε άμεσα και τόσο απόλυτα, στην απαράδεκτη πρόταση του κ. καθηγητή, πριν προφτάσουν οι συντεχνίες, τα κυκλώματα και οι αποκομμένοι από την εκπαιδευτική και κοινωνική πραγματικότητα να δημιουργήσουν κλίμα και τις προϋποθέσεις για μια νέα, πολύ χειρότερη δοκιμασία για τους νέους μας.

ενημερωθείτε για την πρόταση Μπαμπινιώτη ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι προτείνετε εσείς; Γιατί, αφού θέλουμε την αλλαγή του συστήματος, πρέπει να ξέρουμε μέσες άκρες με τι θα το αντικαταστήσουμε. Δεν είναι απλά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

1)ολοι ξερουμε ποίος είναι ο κ. Μπαμπινιώτης και αυτά που προτείνει. 2)Εσείς που το παίζετε ξερό λες ποιοι είστε;
3)Και τι προτείνετε εσείς;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 10:42 πμ
ή δεν έχεις παιδιά
ή δεν έχεις μπει στη διαδικασία των εξετάσεων
ή είσαι δημόσιος υπάλληλος με υποτακτικούς από τα.. stage.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ 11:02 πμ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι πως αν η Διαμαντοπούλου προτείνει τη θέση του Μπαμπινιώτη θα αντιδράσει η ΝΔ!!!