Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Αριστερά ακούς;

Το αίμα κυλάει…
και η ακροδεξιά γλείφεται…

Όσο η Αριστερά μένει στις φραστικές καταδίκες υποσκάπτει το πρόσωπό της. Αν κάποιοι θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να πρωτοστατήσουν σε μία τεράστια κινητοποίηση των πολιτών κατά της τρομοκρατίας είναι οι δυνάμεις της Αριστεράς από τον Σύριζα μέχρι όλες τις εξωκοινοβουλευτικές ομάδες & κόμματα.

Αλλιώς, αφήνουμε την αυτονόητη αγανάκτηση και την αυτονόητη οργή κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου στην άθλια και χυδαία εκμετάλλευση του ΛΑ.Ο.Σ και των ακροδεξιών γκάγκστερ.

Τώρα κιόλας, αυτή τη στιγμή πρέπει να βρεθεί το ελάχιστο απαιτούμενο πολιτικό θάρρος να εγκαταλειφθούν τα στερεότυπα και να διοργανωθεί ενωτική μαζική κινητοποίηση με τριπλό αποδέκτη:

1.Την κυβέρνηση, γιατί η κοινωνία δεν θα ανεχτεί παραβίαση των πολιτικών της ελευθεριών στο όνομα της τρομοκρατίας.

2.Την τρομοκρατία, γιατί η κοινωνία όσο απέναντι είναι στην ένστολη τρομοκρατία άλλο τόσο απέναντι είναι στους προβοκάτορες και σκοτεινούς κουμπουροφόρους που δρουν τάχα στο όνομά της.

3. Την ακροδεξιά και ρατσιστική συμμορία εντός και εκτός Βουλής που αποζητά αφορμές για περισσότερη αστυνομοκρατία, για συντεταγμένη ξενοφοβία και κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς την οποιαδήποτε τάση εκδημοκρατισμού της αστυνομίας –ακόμα και την πλέον διστακτική- ως δήθεν χάδι στην τρομοκρατία.

Προσωπικά, ως Πολίτης και ψηφοφόρος της Αριστεράς, απαιτώ αυτή τη στιγμή μια ευφάνταστη κινητοποίηση που μόνο εξ Αριστερών μπορεί να έρθει με μήνυμα και στόχο την απομόνωση κάθε τρομοκρατίας.

Γιατί, η τρομοκρατία,
είτε δήθεν επαναστατική είτε Κρατική
είναι πάντα το διπλό πρόσωπο του Ιανού ή αν θέλετε,
τα δύο χέρια του αυταρχισμού και της καταστολής
που πλένουν το πρόσωπο της ανωμαλίας.


Του Γιώργου Πήττα.
από το TVXS.gr


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διαχειριστά.
Διακρίνω μία ελαφριά παραζάλη να σας ταλανίζει. Είναι η ίδια που ταλαιπωρεί την "αριστερά" και χρησιμοποιώ "" διότι οι όροι δεξιά και αριστερά είναι πλέον παρωχημένοι. Σε κάθε περίπτωση, για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπω στο πρώτο σχόλιο της πρόσφατης ανάρτησης σας για το τρομοκρατικό χτύπημα στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής με τίτλο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟΨΕ.
Γράφει λοιπόν ο σχολιαστής:
"Αυτά έχουν οι δουλειές και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.
Ατυχήματα γίνονται."
Αυτή η νοοτροπία έφερε την λεγόμενη αριστερά στα χάλια που βρίσκεται. Εν μέσω κρίσης του οικονομικού συστήματος να κυριαρχεί η δεξιά και η "αριστερά" να ομφαλοσκοπεί.
Τα κορόιδα ξύπνησαν και δεν μασάνε κουτόχορτο πλέον. Ρωτήστε και τους μετανάστες από το πάλαι ποτέ "Σοσιαλιστικό" μπλόκ.
W

Ανώνυμος είπε...

Άλλο είναι να διαφωνεί κανείς με την πρακτική του αντάρτικου πόλης και να κάνει κριτική στα πλαίσια ενός κινήματος κι αλλο να καλεί σε καταδίκη και συμπόρευση με την εξουσία. Γιατί τότε πολύ απλά σαν αριστεροί έχετε πια χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ή απλώς είστε μέρος της κυριαρχίας και του συστήματος ταξικής και κοινωνικής καταπίεσης. Και μη μας πείτε ότι το πρόβλημα είναι ο δικόμματισμός ή η ορθολογική διαχείριση του συστήματος και γιατί να το κρύψετε άλλωστε; Άντε πέστε τα αυτά στα τρία τέταρτα του πληθυσμού του πλανήτη που ψωμολυσσάει και στα 2,5εκ. νεόπτωχων εδώ στην Ελλάδα και θα σας πάρουν όχι μόνο με τις πέτρες αλλά θα σας πετάξουν χύτρες (άδειες τις έχουν έτσι κι αλλιώς).
Η Αριστερά αντί να συμφωνεί έτσι ασμένως με τη Μπακογιάννη και το Χρυσοχοΐδη ας κοιτάξει και λίγο το δικό της παρελθόν και τους πραγματικούς αγώνες της όταν τους διεξήγαγε. Αλλά βέβαια ας μην ξεχνάμε, κι αυτούς τους αγώνες τους πιο δυναμικούς και πιο ταξικούς κι επαναστατικούς, η ηγεσία της τους πούλησε.
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

Κώστας είπε...

Ανταπάντηση σε ένα κενό περιεχομένου σκουπίδι.

Όσο οι πατριώτες μένουν στις φραστικές καταδίκες, υποσκάπτουν το πρόσωπό τους. Αν κάποιοι θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να πρωτοστατήσουν σε μία τεράστια κινητοποίηση των πολιτών κατά της Αριστερής θολοκουλτούρας, είναι οι δυνάμεις των πατριωτών από τον ΛΑ.Ο.Σ μέχρι όλες (σχεδόν) τις εξωκοινοβουλευτικές ομάδες & κόμματα. Του Γιώργου, μέλους της ΝΕ.Ο.Σ.

Αλλιώς, αφήνουμε την αυτονόητη αγανάκτηση και την αυτονόητη οργή κάθε ηθικά, εθνικά και πατριωτικά σκεπτόμενου ανθρώπου στην άθλια και χυδαία εκμετάλλευση του (Τ)ΣΥ.ΡΙΖ.Α και των ακροαριστερών, απάτριδων, άθεων και θολοκουλτουριαραίων γκάγκστερ.

Τώρα κιόλας, αυτή τη στιγμή πρέπει να βρεθεί το ελάχιστο απαιτούμενο πολιτικό θάρρος να εγκαταλειφθούν τα στερεότυπα και να διοργανωθεί ενωτική μαζική κινητοποίηση με τριπλό αποδέκτη:

1.Την κυβέρνηση, γιατί η κοινωνία δεν θα ανεχτεί παραβίαση των πολιτικών της ελευθεριών στο όνομα της τρομοκρατίας, ούτε θα ανεχτεί απεμπολή των εθνικών της δικαίων, των δικαιωμάτων της και της ιστορίας της.

2.Την αριστερή (ή μη) τρομοκρατία, γιατί η κοινωνία όσο απέναντι είναι στην τρομοκρατία και στην αριστερή θολοκουλτούρα, άλλο τόσο απέναντι είναι στους προδότες που καθημερινά προσβάλουν το Ελληνικό έθνος, τα ήθη και την ιστορία των Ελλήνων.

3. Την ακροαριστερά και Σταλινική συμμορία εντός (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και εκτός Βουλής (αναρχικοί) που αποζητά αφορμές για περισσότερο κάψιμο μαγαζιών και σπάσιμο αυτοκινήτων, για συντεταγμένη εθνοπροδοσία και εθνική μειοδοσία και κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς την οποιαδήποτε προσπάθεια της αστυνομίας (ακόμα και την πλέον διστακτική) να κάνει τη δουλειά της (δηλαδή να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα τσογλάνια που αυτοαποκαλούνται “αναρχικοί”, “αριστεροί”, “αντιεξουσιαστές” κ.τ.λ.) ως δήθεν χάδι στον φασισμό.

Προσωπικά, ως Πολίτης και ψηφοφόρος της Ριζοσπαστικής Πατριωτικής Λαϊκής Δεξιάς (και συγκεκριμένα ατόμων που δηλώνουν “εθνικιστές” ή απλά πατριώτες), απαιτώ αυτή τη στιγμή μια ευφάνταστη κινητοποίηση που μόνο εξ πατριωτών και υγειώς σκεπτόμενων Ελλήνων μπορεί να έρθει, με μήνυμα και στόχο την απομόνωση κάθε θολοκουλτούρας και εθνικής μειοδοσίας.

Γιατί, η προδοσία του έθνους, είτε δήθεν αριστερά επαναστατική είτε Κρατική, είναι πάντα το διπλό πρόσωπο του Ιανού ή αν θέλετε, τα δύο χέρια του αριστερού Σταλινικού και αναρχικού αυταρχισμού και της απεμπολής (κάθε υπερηφάνειας που είμαστε Έλληνες) που πλένουν το πρόσωπο της ανωμαλίας.

Πηγή:
http://melostisneos.wordpress.com/2009/10/29/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81/#comment-45

Ανώνυμος είπε...

Ωπα αποφασισανε να ξετονισουνε τα ασπονδυλα βρε κακομοιρη μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν τα καταλαβαινεις γιατι ετσι αποδεικνυεται το ευρος της διανοητικης σου καθυστερησης και συναισθηματικης σου συγχυσης... ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διαχειριστά
Απολαμβάνω τον διάλογο εις "ώτα μη ακοώντων" που αναπτύσσεται εδώ.
W