Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκρατικό χτύπημα απόψε


Το έχουμε γράψει πολλές φορές καθαρά και με έντονο τρόπο.

Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία και την πρόοδο.

Επειδή δεν ζούμε σε ακραίες συνθήκες, τέτοιου είδους ενέργειες λειτουργούν τελικά σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών και ανοίγουν το δρόμο για κοινωνική αποδοχή για ακόμα πιο αυταρχική εξουσία.

Οι εκτελεστές είτε είναι αφελείς είτε προβοκάτορες, δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

Καταδικάζουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο,, αλλά όπως θα είδες τα εργατικά ατυχήματα και φέτος ήταν στο φόρτε τους.
Πάνω από 100 νεκρούς ως τώρα.
Άστα να πάνε.
Αυτά έχουν οι δουλειές και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.
Ατυχήματα γίνονται.
Να,,,,,χθες κουβαλούσα ένα καρότσι με σκατά και γλίστρησα και παραλίγο να σκοτωθώ με τα σκατά και την τούμπα που έφαγα,,.
Έτσι και τα παιδιά στο τμήμα λοιπόν ,,μάλλον τους είχαν πει ότι μόνο εσείς θα έχετε τα όπλα και θα μαματε τον κοσμάκη στους δρόμους,δεν τους είπαν όμως ότι μπορεί κάποια νύχτα ή΄μέρα να σου βγει κάποιος με κάνα όπλο στη μούρη.
Αυτά έχουν οι δουλειές λοιπόν και την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι ποιο προσεχτικοί με την δουλειά και την επιλογή του επαγγέλματος τους.
Καλύτερα επαίτης παρά αστυνομικός,,,έχουμε και μια αξιοπρέπεια..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι προτιμάς, σκατά στη μούρη ή μια σφαίρα ξώφαλτση, θύμα παράπλευρης απώλειας?
Σε τι κατάσταση ζούμε, σε επαναστατική φάση είμαστε και δεν το ξέρει ο κόσμος?
Πάρε και συ ένα καλάσνικωφ και μπούκαρε στο ΑΤ Νάξου αν έχεις τα κότσια. Γιατί από θεωρία...

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε μου το πρώτο που γράφω είναι ότι έχεις δίκιο, άπλα αυτό που συμπληρώνω είναι ότι ατυχήματα έχουμε στους χώρους εργασίας καθημερινά και μετράμε εκατοντάδες νεκρούς αλλά κανένα καθεστωτικό μ.μ.ε. δεν δίνει βάρος σε αυτά άλλα όταν είναι για τα σκυλιά του συστήματος όλους τους πιάνει ο πόνος.
Πες ότι ήταν άλλο ένα τι να καμομε δλδ αυτά έχουν οι δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

Μη μπλέκετε τα πράματα. Το χθεσινό το θεωρείτε ατύχημα;

Ανώνυμος είπε...

Καταδικαστέα κρίνει την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών του τμήματος της Αγίας Παρασκευής το ΚΚΕ. Κάνει λόγο για προβοκατόρικη επίθεση, χρήσιμη για τα σχέδια καταστολής του εργατικού - λαϊκού κινήματος...

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, "ο λαός πρέπει να σκεφτεί το ποιος ωφελείται από τέτοιου είδους επιθέσεις". Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι "πρόκειται για προβοκατόρικη ενέργεια που είναι χρήσιμη σε όσους επεξεργάζονται σχέδια καταστολής του εργατικού - λαϊκού κινήματος". Επισημαίνει δε ότι "χρειάζεται λαϊκή επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα". Επίσης, εύχεται "την πλήρη και ταχεία ανάρρωση των θυμάτων".

Ανώνυμος είπε...

Για τα χθεσινα θυματα μεταναστες στο αιγαιο μουγκα τα καναλια 3 παιδια και πεντε γυναικες για τον πακιστανο τον Μοχαμεντ Ατιφ που βασανιστηκε στο αστυνομικο τμημα της Νικαιας και πεθανε λιγες μερες αΡγοτερα κουβεντα για τους αλλους 5 μεταναστες που εχουν πεθανει στα χερια των μπατσων σιωπη για το ξυλο που εφαγαν οι μεταλεργατες εξω απο το υπουργειο εργασιας τιποτα για τους καθημερινους εξευτελισμους και την αστυνομοκρατια στο κεντρο της Αθηνας λιγοι ενδιαφερονται η δημοκρατια και η προοδος δεν αφορα το μεγαλυτερο κομματι του πληθυσμου που βιωνει ακραιες συνθηκες . Και βεβαια οι πολιτικοι το κεφαλαιο και η εξουσια ειναι λογικο να μοιρολογουν εκεινους που προστατευον τις ζωες και τα συμφεροντα τους! οι ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λέει ο 12.57 αν δεν είναι προβοκάτορας.
Αυτός θεωρεί τον εαυτό του προοδευτικό!!

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητεις τα στοιχεια;την αποψη;;το τελικο συμπερασμα;η μηπως την ιδια την πραγματικοτητα ολων οσων βρισκονται κοινωνικα και ταξικα στα χαμηλοτερα στρωματα. Οι χαρακτηρισμοι ειναι ευκολοι για αυτους που στερουνται επιχειρηματων8.52 Απο 12.57

Ανώνυμος είπε...

Eeei psit esy ton 5.33 kai 10.35 kai 12.57, eimaste sto 2009 to pires habari? Milas me orologia kai nootropia dekaexari tis dekaetias tou 70.
XYPNAAAAAAAAAAAAAAAA.
Alla prosexe min tin patheis san ton ypnara (Sleeper) tou Woody Allen. O kosmos allaxe.