Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

"Άρον άρον σταύρωσον αυτούς.."

Δένει γερό κάβο ο νέος… στεριανός κυκλαδάρχης Παναγιώτης Ρήγας.
Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει στη Χώρα και όχι μόνο, το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Νάξου κ. Μαράκης έχει ρίξει όλο το ειδικό του … βάρος, για να ενισχύσει τη δέστρα του κ. Ρήγα

Πρακτικά ο κ. Καπίρης υστερεί σε σύγκριση με τους άλλους συνυποψηφίους του, χωρίς τη γενική υποστήριξη της πεδινής Νάξου…

Ο κ. Γιάννης Βρούτσης φαίνεται να ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό, όμως ο κ. Σταμάτης Μαύρος σίγουρα έχει την κομματική «ευλογία» και μάλλον την εύνοια της Άριας και του πάντα υπολογίσιμου κ. Χωματά…

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ν-Νάξιε έχεις συνειδητοποιήσει ότι αναπαράγεις και διαιωνίζεις την αποδοχή ενός σαθρού συστήματος, χρησιμοποιώντας φράσεις για αυτούς που στην ουσία το έχουν χτίσει όπως "υπολογίσιμος", "υστερεί συγκριτικά" και "ειδικό...βάρος"; Τι ρόλο παίζεις; Τι χάιδεμα είναι αυτό; Και μη μου πεις ότι αυτούς έχουμε άρα τι να κάνουμε; Να πάνε να χεστούνε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Για να μην πω για τη φωτογραφία...ΕΚΛΟΓΕΣ είναι δεν είναι αγώνας !!!! Αλλά όποιος το βλέπει έτσι, το αντιμετωπίζει και ανάλογα...σαν παιχνίδι. Έχεις ξεφύγει και έπρεπε να ντρέπεσαι και λίγο για αυτή σου τη στάση. Τέτοιες απόψεις ξεπερνούν τα όρια και του χιούμορ και της "λεπτης ειρωνίας". Ή τους τα χώνεις ή τους γλείφεις...όλα τα άλλα είναι μεσοβέζικα πράματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας πιεζόμενος από τον Παπαμανώλη και την Τούντα σε όλα τα μεγάλα νησιά (Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Πάρο, Σαντορίνη), αλλά και τις δυτικές Κυκλάδες, έχει πέσει με τα μούτρα να λεηλατήσει τη Νάξο. Αν τον στηρίζει ο Μαράκης, θα κάνει ζημιά στον Καπίρη, ο οποίος δεν έχει λαμβάνειν από άλλα νησιά πλην Νάξου. Παπαμανώλης, Ρήγας, Τούντα, Καπίρης διεκδικούν τις δυο πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Σίγουρη είναι η μια έδρα, γιατί η τρίτη έδρα του νομου μπορεί να περάσει στα χέρια μικρού κόμματος (ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ) λόγω εκλογικού νόμου. Είδομεν.

Ανώνυμος είπε...

Και η Θεολογίτου δεν είναι αμελητέα περίπτωση λόγω και του διωγμού που υπέστη από τον αφελή Νομάρχη, που υπέκυψε στις απαιτήσεις των μαγαζατόρων της Μυκόνου. Ο διωγμός αυτός ήταν και ο λόγος που η κεντρική επιτροπή επιλογής των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να την βάλει υποψήφια παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες του νομάρχη Κυκλάδων να την κόψει, όπως λένε κάποια πουλάκια απ' την Ιπποκράτους..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ( ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ) ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΊ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΤΑΡΑΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΚΟΥΦΑ,Η ΚΟΝΤΟΠΙΔΟΥ, Ο ΥΙΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ, Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ, Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που το γράφεις αυτό και η παρέα tου Καπίρη στηρίζατε στο παρελθόν την Παπαζώη;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΑΞΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΠΙΡΗ.

ΠΡΟΣ Α ΝΑΞΙΟ

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΑ…

«Μανώλης»

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσα άνετα να συμφωνήσω με τον πρώτο σχολιαστή αν ζούσα σε μια άλλη χώρα. Στην Ελλάδα όμως σχεδόν πανηγυρίζουμε που το ποσοστό των δύο κομμάτων εξουσίας το κατεβάσαμε στο 75% !
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την επωνυμία «εκλογές» και τώρα βρίσκεται στη φάση «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Μερικοί όμως, με ένα απύθμενο θράσος, το ...διαλαλούν κιόλας και κτίζουν τις συντεχνίες τους.
Βουίζει η Χώρα για τις κολεγιές!

Το κάνουν επιβεβαιώνοντας ότι η πολιτική εξάρτηση που επιβάλουν στους απλούς πολίτες, ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στην αλληλεξάρτηση συμφερόντων στα υψηλότερα κλιμάκια.
Δεν είναι κακό να ξέρουμε τις πολιτικές «κουμπαριές» διότι ως γνωστόν ισχύει το «στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά»
Αυτά τα άτομα θα τα συναντήσουμε και αύριο μπροστά μας στις δημοτικές εκλογές. Οι επιλογές και τα κίνητρά τους πρέπει να έχουν καταχωρηθεί στον πολιτικό «Τειρεσία».

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΡΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΣΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρώτε, τώρα κατάλαβες ότι πρόκειται για «αγώνα» με πολύ ντόπα για το τίποτα;
Καλά κάνουν και μας λένε τις συμμαχίες γιατί τελικά ζούμε σε μαύρο σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο πρώτος σχολιαστής. Για τον από πάνω μου και για τον σχολιαστή στις 28 Σεπτέμβριος 2009 12:29 μμ . Καταρχάς προφανώς δεν το κατάλαβα τώρα ότι πολλοί Έλληνες το εκλαμβάνουν σαν αγώνα και κοιτούν ποια ομάδα θα νικήσει για να ποντάρουν σε αυτήν. Το θέμα είναι γιατί να εξακολουθώ να παρακολουθώ και να "καταγράφω" κάτι τέτοιους τύπους στον "πολιτικό Τειρεσία", όταν ήδη τους έχω συλλάβει με "πλαστές πολιτικές ακάλυπτες επιταγές εκατομμυρίων";;
Οι τύποι έχουν τελειώσει. Έπρεπε να έχουν απομονωθεί, να έχουν "συλληφθεί" και δε χρειάζεται να κάθομαι να ασχολούμαι με τις..."καινούργιες" και τις παλιές συμμαχίες τους. Δε θα ψηφίσω κανέναν από αυτούς και δε θα το έκανα χωρις καν να ξέρω αν έχουν κάνει συμμαχίες, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί πιστεύω πως η μόνη περίπτωση του να μην έχουν κάνει είναι απλώς να μην το έχω μάθει ΕΓΩ.
Επομένως ΚΑΚΑ κάνουν και μας τα λένε. Έτσι καθιερώνεται υποσυνείδητα αυτή η "τακτική συμμαχιών" ως λογικό και επόμενο...ως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Έτσι πράγματι δε θα αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα.
Κρίμα στη φαιά ουσία που χαλάτε για να μάθετε τις συμμαχίες των Βρούτσηδων, των Ρηγάδων, των Χωματάδων και των Μαράκηδων. Για εμένα όλοι αυτοί είναι καμένο χαρτί, καριερίστες πολιτικοί με όραμα την κοινωνική και οικονομική τους ανέλιξη και χόμπι την πολιτική αναρρίχηση. Ειλικρινά καλύτερα να συζητούσατε για μετεγγραφές σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

o Mαυρος θα παλεψει στα ισα με Βρουτση και ο Καπιρης με Παπαμανωλη.Η Ναξος θα μοιραστει σε Μαυρο-Βρουτση και Ρηγα-Καπιρη.

Ανώνυμος είπε...

tote einai xamenoi apo xeri kai oi duo naxiotes.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ΑΞΙΟΣ Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί θερμό συμπαραστάτη, συνοδοιπόρο και δεινό υποστηριχτή του. Ενας ΑΝΑΞΙΟΣ (χωρίς παύλα στο α) Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί δυναμικά απέναντί του.
Ενας απλά Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί ουδέτερο και αδιάφορο. Εξηγείστε μου γιατί ΜΟΝΟ η καταγωγή και όχι οι ικανότητες, η πορεία, η ποιότητα, και ο πρότερος βίος στα κοινά, θα πρέπει να είναι το κριτήριό μου ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανένας να μας πει ποιός γέμισε τη Νάξο φυλλάδια συκοφαντικά κατά του Καπίρη στις προηγούμενες Βουλευτικές? Ποιός υπέγραφε σε αυτά ως "Ο Πασοκαράς"?

Ή μήπως το ξεχάσατε?

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρίζει ο Μαράκης το Ρήγα? Ε, μαζί με τα σκ@τ@ και το φτυάρι...

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο και στον Άσπρο και στο Βαλέ και στη Ντάμα.
Ψηφίστε τους λεγόμενους ΜΙΚΡΟΥΣ. Τους άλλους τους ξέρετε.
Ξυπνήστε επιτέλους.

Mitsaki είπε...

Anonime syntrofe me to kata seira tetarton post sou,
kai mono pou egrapses KontopidOY kai oxi KontopidH(pou einai kai to swsto epi8eto ths) apokalufthikes POIOS eisai. kanei terastio bam!

filika
H 8ugatera ;)

Ανώνυμος είπε...

Και στο 83' θα κάνει αλλαγή με Diogo και θα προωθήσει τον Γερμάνο στο γκολποστ. ΟΥ ΡΕ ΖΩΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. Είστε Οφσάιντ. Διαβάστε λίγο αυτά που γράφετε ΚΑΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κάνατε μεγάλη ζημιά στα λαμόγια. Υποπτεύονται και τη σκιά τους και στη Χώρα κυκλοφορούν πολλά χαμηλωμένα κεφάλια. Μαγκιά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΓΑ. ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αν η Μπινοπουλο και Χωματας υποστηριζουν Μαυρο,νομιζω οτι το παιχνιδι για τον Βρουτση εχει ηδη χαθει.Ο Μαυρος ειχε παρει περιπου 6500 ψηφους το 2007.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΞΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΞΟ? ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΡΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ

Ανώνυμος είπε...

EΣΥ ΦΙΛΕ ΣΤΟ 4οPOST ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ
Κ Α Π Ο Ι Ο Ι ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ)
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ)
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΙ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ?????