Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

στο όριο αυτοί, στα όριά μας κι εμείς...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΚΟΣΜΟ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο naxios ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

H αυτοδυναμία ή μη ενός κόμματος,εξαρτάται από την ικανότητα των άλλων κομμάτων να του τη στερήσουν.
Το Πασόκ ζητά να κυβερνήσει...τα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα να αντιπολιτευτούν.
Έτσι πολίτες τους δίνουν ακριβως αυτό που ζητούν

Ανώνυμος είπε...

Το δυστύχημα είναι ότι η Αριστερά στα δύσκολα και στις κρίσεις δεν έχει παρουσία.
Η μοναξιά υπάρχει στις γεροντοκόρες και στα μοναστήρια.
Η αριστερά χαίρεται αν εμείς γαμιώμαστε για να επικαλείται την αδικία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βρούτσης μίλησε χθες το βράδυ στο σινέ "Άστρα" της Χώρας. Είχε κόσμο και παλμό. Έταξε τον ουρανό με τ'... "Άστρα" και ωραιοποίησε την κατάσταση στη Νάξο και γενικότερα. Βλέπω οτι θα επικρατήσει τελικά του Μαύρου, αν και ο δεύτερος δεν είναι εύκολος αντίπαλος και είναι πιο συγκροτημένος και ικανός από τον Βρούτση. Ο Βρούτσης έχει αστέρι...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εξοργισμένος. Μόλις μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη(στο Περιστέρι μένω) και μου είπαν οτι αν είμαι "του χώρου", δηλαδή της Νουδού, να βάλω ένα σταυρό στον Κυριάκο. Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν έχουμε καθόλου αλλάξει στο κυνήγι του σταυρού; Τι υποκριτές είσαστε ρε; Απαγορεύετε το Σάββατο, παραμονή των εκλογών, την εκλογική μάχη, και σεις πάλι την παραβιάζετε; Και στο κινητό τώρα παίρνω sms από Πασοκτζού τώρα υποψήφια, την Κατσέλη. Αίσχος. Καλώ τους ψηφοφόρους να μαυρίσουν αυτούς που τους ενοχλούν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.
Η απαγόρευση των γκάλοπ τους μάρανε;.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΒΡΟΥΤΣΗ-ΜΑΥΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΡΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ. ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΚΑΠΙΡΗ Ή ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι είναι αυτοί 5, 10; όχι παραπάνω. Η εκλογή του Καπίρη θα εξαρτυθεί από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τον βαθμό συσπείρωσης των Συριανών στον Παπαμανώλη και από το ποσοστό διείσδυσης του Ρήγα, αλλά και της Τούντα, στη Νάξο. Μειον για τον Καπίρη είναι το ότι δεν παίρνει πολλούς ψήφους από άλλα νησιά.

Ανώνυμος είπε...

O NAXIOΣ μάλλον τα έχει παρατήσει, δεν είναι και εύκολο να παραδέχεσαι ότι χάνεις. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στη Νέα Δημοκρατία κια τρομακτική αποσυσπείρωση. Αύριο το βράδυ στα κανάλια θα ζήσουμε πρωτοφανή νεοδημοκρατικά μαχαιρώματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.