Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Το πολιτικό ταξίδι του Γιάννη Πρωτονοτάριου στις Κυκλάδες

“Περιδιαβαίνοντας τα κυκλαδονήσια 3 βδομάδες τώρα, διαπιστώνει κανείς πόσο αναντικατάστατη είναι η απ' ευθείας συζήτηση με τον κόσμο.

Η έγκυρη ενημέρωση, η ζωντανή αντιπαράθεση, που τόσο πολύ απουσιάζουν στις τελευταίες προεκλογικές εκστρατείες, αναδεικνύονται σε σημαντικό στοιχείο της Δημοκρατίας.


Πάρα πολλοί συμπατριώτες μου στις Κυκλάδες ελάχιστα γνωρίζουν για τη δράση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα προβλήματά τους.

Μου δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν να τους ενημερώσω για τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στα προβλήματα των εργαζομένων του Νεωρίου στη Σύρο. Για τις επανειλημμένες αναφορές του στη Βουλή για το συγκοινωνιακό πρόβλημα ιδιαίτερα των μικρών νησιών.

Για την προβολή από το ΣΥΡΙΖΑ της αναγκαιότητας ανέλκυσης του Sea Diamond. Για τα κέντρα υγείας που υπολειτουργούν, για τους ΧΥΤΑ που λείπουν, για το χωροταξικό που όλο εξαγγέλλεται και όλο αναβάλλεται.

Οι Κυκλαδίτες κατανοούν έτσι πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αδιάκοπα στο πλευρό τους σε κάθε διεκδίκηση της λύσης των προβλημάτων τους. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν σ' αυτές τις εκλογές και να συμβάλουν κι αυτοί στην ισχυρή παρουσία του στη νέα Βουλή.”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ, Καθηγητής στο ΕΜΠ και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ
(Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 2 Οκτωβρίου)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος με Ήθος, Εντιμότητα και πολιτική Αρετή. Αξίζει την υποστήριξή μας.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουνε να πούνε μια καλή κουβέντα για το Πρωτονοτάριο και την Ευδοκιά αλλά τη Κυριακή θα ψηφίσουνε τσ’ άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης είναι ένας εκλεκτός Ναξιώτης, πραγματικός ιδεολόγος με προσφορά στη Νάξο, παλαιό στέλεχος της ΟΝΑΣ την εποχή που η Ομοσπονδία πάλευε για τον τόπο.
Καλή επιτυχία Γιάννη.