Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γερμάνος Καπίρης στο Γαλάτσι


Μεγάλη και ενθουσιώδη πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε την Παρασκευή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ γιατρός Γερμανός Καπίρης.

Αναφέρθηκε στα κύρια προβλήματα της Νάξου: στο Νοσοκομείο, την Ακτοπλοΐα, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το Υδρευτικό-Αρδευτικό(με ειδική επισήμανση για το φράγμα Τσικαλαριού), την Γεωργία και την Πράσινη Ανάπτυξη(με έμφαση στην ταυτοποίηση των προϊόντων μας), τον τουρισμό.

Για το Νοσοκομείο τόνισε ότι δεν έχει γίνει ούτε ΕΝΑΣ νέος διορισμός ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ενώ λείπει από τον εξοπλισμό του πολύτιμο και αναγκαίο ιατρικό μηχάνημα, αξίας 300.000 ευρώ.

Περιέγραψε τη μη ικανοποιητική οργάνωση και κατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών, κάτι που έχει δυσμενή αντίκτυπο και στο τουριστικό προϊόν. Υπογράμμισε, επίσης, ότι για το περιβόητο φράγμα Τσικαλαριού οι μελέτες έγιναν το 1998, το έργο εντάχθηκε στο Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο και απεντάχθηκε το 2004 από τη ΝΔ, για να το ανασύρει προεκλογικά, προκειμένου να το αξιοποιήσει εκλογικά.

Ο Καπίρης, με την παρουσία και τον πολιτικό του λόγο, έδειξε, σύμφωνα με τους παριστάμενους, ότι βάσιμα απαιτεί την εμπιστοσύνη και την ψήφο των Ναξιωτών. Αφουγκράζεται και τον πολιτικό(εκτός από τον φυσικό) σφυγμό και την ανάσα του κόσμου-όπως μας είπαν- και είναι έτοιμος και εξοπλισμένος πολιτικά να βοηθήσει τη Νάξο να αποκτήσει νέο βηματισμό και νέα πνοή.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΜΑΥΡΟΣ,ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ ΠΑΝΤΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα, ρε. Άσε τα κροκοδείλια. Κοτζάμ άντρας δε ντρέπεσαι να κλαις; Θα κλάψεις πραγματικά στις 5 του Οκτώβρη.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά, προεκλογική εκστρατεία κάνουν οι πασόκοι από το παρόν μπλογκ; Και νόμιζα ότι ήταν σοβαρό μπλογκ το συγκεκριμένο που δε θα ανακατευόταν με τα πίτουρα...
Υπογραφή: Μια που είναι ενάντια στους πολιτικούς αλλά υπέρ της πολιτικοποίησης όλων μας

Ανώνυμος είπε...

Άμα ήταν αυτή μεγάλη συγκέντρωση με 100-120 άτομα τότε του Βρουτση με 1500-1600 τι ήταν; http://www.ivroutsis.gr/index.php?ID=video
Όσο για το αν βγει ο Βρουτσης ή Μαύρος θα συνιστούσα στον πρώτο φίλο να μην παίζει τυχερά παιχνιδιών βάση των επιθυμιών του. Όχι τίποτε άλλο άλλα θα βγαίνει χαμένος και είναι αμαρτία.
Γιάννης Βρούτσης

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι διαχειριστές,
Η ανάρτηση αυτή εκφράζει την άποψή σας ή είναι ανακοίνωση του Καπίρη;
Θα λυπηθώ πολύ να αλλάξει ο τρόπος που «βλέπετε» τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσατε παρακαλώ να μας ενημερώσετε εάν στην συγκέντρωση του κου Καπίρη παρίστατο και ο κος Γιακουμής;
Επιπλέον γιατί κάποιοι πράσινοι στην Χώρα σκάβουν τον λάκκο του εκ Μονής υποψηφίου;

Ανώνυμος είπε...

Να σου λύσω την απορία, αν και δεν είναι τόσο καλόπιστη η ερώτησή σου. Ναι, ήταν εκεί και ο κ. Γιακουμής. Μη με ρωτήσεις πόσο θερμό ήταν το χειροκρότημά του. Όσο για την αντι-καπιρική παρεούλα της Χώρας, χωράει δε χωράει στον τηλεφωνικό θάλαμο του Δημαρχείου. Άλλωστε δεν έχει δικαίωμα να υποστηρίζει άλλο υποψήφιο;

Ανώνυμος είπε...

Δε χάνει συγκέντρωση για συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ αυτό το παιδί. Φαίνεται τραβάει η ψυχή του τη «γιούχα». Δεν το βάζει κάτω και προβλέπεται μεγαλύτερη καζούρα. Αφού κ. Γιακουμή δεν σε σηκώνει το βουλευτιλίκι. Πάρτο αλλιώς. Εμείς πάντως σε ενθαρύνουμε γιατί γουστάρουμε καλαμπαλίκι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε ποιο τηλεφωνικό θάλαμο να μπουν ,εδώ δεν φτάνει ένας στον Μαρακι.
όσο για τον κ. Γιακουμή πάει για Δήμαρχος Δρυμαλιας.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι νε είχατε το ήθος του ΓΙΑΚΟΥΜΗ. Ψάχνετε να βρειτε ευκαιρια να την πεσετε σαν πιράνχας. Αυτό σας χαρακτηρίζει αλλά και σας φωτογραφιζει.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ΑΞΙΟΣ Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί θερμό συμπαραστάτη, συνοδοιπόρο και δεινό υποστηριχτή του. Ενας ΑΝΑΞΙΟΣ (χωρίς παύλα στο α) Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί δυναμικά απέναντί του.
Ενας απλά Αξώτης υποψήφιος θα με βρεί ουδέτερο και αδιάφορο. Εξηγείστε μου γιατί ΜΟΝΟ η καταγωγή και όχι οι ικανότητες, η πορεία, η ποιότητα, και ο πρότερος βίος στα κοινά, θα πρέπει να είναι το κριτήριό μου ;

Ανώνυμος είπε...

o κ. Γιακουμή στηρίζει μόνο ΠΑΣΟΚ και έχει πάει σε όλους τούς υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ .Δεν ξέρω αν πάει για Δήμαρχος Δρυμαλιας ,σίγουρα πάντως τον ενδιαφέρει η αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

τον καπιρη τον πολεμαει λυσσαλεα ο υιος μαρακης και η αυλη του που στηριζει ριγα. ο γραμματεας σεργης κανει οτι δεν βλεπει και κανει γαργαρες αντι να καλεσει τον μικρο που κανει και φανερα γκαλοπ μαζι με τις συναυλιες. ο εκ των εσωμοραπ

Μουτσουνιώτης είπε...

Πρωτίστως είναι ηθικός
σαν πεινασμένος πίθηκος.

Το Πνεύμα του και η Ηθική
δεν άρεσε σε μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς το Μουτσουνιώτη
που ντο συμπαθώ διότι
είχε ηθική και πνεύμα
μα ντο χτύπησε το ρεύμα

Ανώνυμος είπε...

Θα κυκλοφορήσει γειγβολάν και αυτή τη φορά ο μικρός Μαράκης κατά του Καπίρη? ή θα βρεί άλλο τρόπο να τον συκοφαντήσει?

Ανώνυμος είπε...

Οχι πισώπλατες μαχαιριές ο ένας στο άλλο. Οχι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
Πνεύμα και ηθική κύριοι, προ πάντων πνεύμα και ηθική. Άντε και ... αγαπηθείτε παράσιτα του ΠΑΣΟΚ που τρώγεστε σαν τους χοίρους

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς χοίρους ρε φίλε,
σαν τα πιράνχας τρώγονται
και τρώνε τις σάρκες τους
συναμεταξύ τους. Σκέψου να
γίνουνε και κυβέρνηση δηλαδή.