Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τσικαλαριό…Δε λες κουβέντα

Πρέπει να υπάρξουν πειστικές απαντήσεις.

Ο Γιάννης Βρούτσης κάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές του στις Κυκλάδες να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα ανάμεσα στα οποία :
Υποστηρίζουν την κατασκευή του φράγματος του Τσικαλαριού στη Νάξο; Ένα έργο το οποίο έχει ξεκινήσει η Κυβέρνηση προϋπολογισμού 37,5 εκ ευρώ και θα λύσει οριστικά το πρόβλημα ύδρευσης του νησιού.

Ο Γερμάνος Καπίρης υπογράμμισε, ότι για το περιβόητο φράγμα Τσικαλαριού οι μελέτες έγιναν το 1998, το έργο εντάχθηκε στο Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο και απεντάχθηκε το 2004 από τη ΝΔ, για να το ανασύρει προεκλογικά, προκειμένου να το αξιοποιήσει εκλογικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και μιλάει για όλα ο Καπιρης. ας πει τον λοιπόν την ώρα πήγαινε στο νοσοκομείο το πρωί; και τις εφημερίες που τις έκανε στο νοσοκομείο η στο σπίτι;
Γιώργος Παπαμανώλης
Υ.Γ. και άλλοι Διευθυντές πέντε τον Αριθμό -ούτε ο Ευαγγελισμός δεν έχει τόσους Διευθυντές -τα ίδια έκαναν

Ανώνυμος είπε...

Είσαι προβοκάτορας. Υπογράφεις δήθεν σαν Παπαμανώλης, δείχνοντας το ποιόν σου. Αν είσαι μάγκας βάλε τό ονοματεπώνυμό σου, διαφορετικά γράφε ανώνυμα. Με τέτοια επιχειρήματα θα κερδίσετε την Κυριακή; Κούνια που σας κούναγε. Έχετε ξεφύγει γιατί έρχεται καταστροφή. Και ο πνιγμένος απ΄τα μαλλιά του πιάνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ .ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ .
Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πότε δούλεψε ο Βρούτσης. Επαγγελματίας συνδικαλιστης που τον κυνηγα ακομα ο Τριανταφυλοπουλος

Σ. Μαύρος