Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;

Έπεσε από τα σύννεφα όταν «κόπηκε»
από τις λίστες υποψηφίων βουλευτών,
αλλά φαίνεται προσγειώνεται πολύ ομαλά…


Μεταξύ φήμης και είδησης πλανάται τις τελευταίες ώρες στη Νάξο η πληροφορία ότι ο Γιώργος Ανωμερίτης θα αναλάβει Διοικητής της ΑΤΕ, αν το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένατε να βολέψει εσάς , ε κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Τα παπαγαλάκια μοίρασαν τις θέσεις από τώρα; Άλλα λέει ο Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως κουστούμια έχουν φορέσει ή έχουν παραγγείλει πολλοί και στη Νάξο. Διαδίδουν οτι έχουν επαφή με το Χαλίφη και θα πάρουν θέση στη νέα εξουσία, παραμυθιάζουν τον κόσμο για να μη ξεχνιούνται, εμφανίζονται τώρα, ύστερα από εξαετή απουσία ή υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ,και δηλώνουν "παρών". Παρόντες σε τι; Τι νέο έχουν να πουν; Ο λουφές της εξουσίας ενώνει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα τα ανακάλυψες; Σώπα. Άει στο διάλο...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα νοιώθαμε έκπληξη αν ήταν πάλι υποψήφιος.Την ίδια έκπληξη που νοιώασμε για κάπoispraους άλλους "μόνιμους",τους οποίους βέβαια θα μαυρίσουμε.
Κλητήρας στην ΑΤΕ,ίσως γίνει,γιατί από το Πασόκ όλοι αυτοί έχουν πάρει πολλά.Στην άκρη τωρα..

P.M

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΕ.
ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΥΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΝΑΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΥΡΙΟ. ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΣΥΓΟΥΡΓΙΑ????
ΓΥΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Καιστη Νάξο τρομοκρατούν οι πρασινοφρουροί. Γιατί και εδώ έχει κάτι μπουμπούκια που περιμένουν πως και πως σαν τα κοράκια. Από την εκπαίδευση μέχρι την πολεοδομία. Καταλαβαινόμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Προχθές η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δημοσίευσε τα εξής για τον Γ. Ανωμερίτη:
«ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ γραμμή του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ είναι ο Γιώργος Ανωμερίτης, καίτοι απών αυτή τη φορά από το ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών.
Χθες το μεσημέρι, ο Ναξιώτης πρώην υπουργός Γεωργίας και Εμπορικής Ναυτιλίας ήταν ο βασικός ομιλητής στην κεντρική συγκέντρωση του κόμματός του στη Μυτιλήνη, ενώ προχθές πήγε στην Κρήτη εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην κηδεία του πρώτου αιρετού νομάρχη Ηρακλείου Γιάννη Γαρεφαλάκη. Παρ' ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για την επόμενη μέρα και οι ενασχολήσεις του είναι πολλές στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ της οδού Ιπποκράτους, ο κ. Ανωμερίτης «δουλεύει» εδώ και καιρό πάνω σε ένα νέο εκλογικό σύστημα (τύπου Γερμανίας) με «σπάσιμο» των μεγάλων εκλογικών περιφερειών και, όπως λέει ο ίδιος, το σύστημα αυτό έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς μεταξύ των υποψηφίων όλων των κομμάτων...»

Ανώνυμος είπε...

Θα αναφερθώ στο πνεύμα των λεγομένων,που οι περισσότεροι δυστηχώς αποδέχοντε δηλαδή,
την αγοροπωλησία της ψήφου-βόλεμα-τακτοποίηση-φτιάξιμο κλπ
Ποιός πουλάει? Ο ΑΝΑΞΙΟΣ αυτός που δέν μπορεί να τα καταφέρει στα ΙΣΙΑ ο ελλιπής ο ελαττωματικός για κάτι.ΠΟΙΟΣ αγοράζει?Αυτός που θα κερδίσει περισσότερα απο διάφορες πλευρές.
Με λύπη μου παρατηρώ οτι αρκετοί σχολιαστές είναι έτοιμοι(όχι εντιμοι)
να πουλήσουν,το μέλλον των παιδιων τους,τα παιδιά τους ή ότι κάτσει για ένα Β Ο Λ Ε Μ Α
(ΑΝΑΞΙΟΣ δέν σημένει Α-ΝΑΞΙΟΣ)
Κυνηγάρας...

Ανώνυμος είπε...

Ν’ αγιάσει το στόμα σου ΚΥΝΗΓΑΡΑ
(ναι με κεφαλαία)

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνοψίζεται στη φράση «λιγότερο και καλύτερο κράτος». Εάν κινηθεί προς την κατεύθυνση που περιγράφει, θα έχουμε ένα πιο ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, μικρότερη και αποτελεσματικότερη δημόσια διοίκηση και μικρότερο κόστος για τη λειτουργία του Δημοσίου. Ο κ. Παπανδρέου έχει αποδείξει ότι είναι συνεπής προς αυτά που λέει και ότι κάνει πολιτικές κινήσεις που στηρίζονται σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες.
Γνωρίζει ότι η εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος που περιγράφει θα προκαλέσει την αντίδραση του κομματικού, συνδικαλιστικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συγκεκριμένων στελεχών. Γι’ αυτό καταγγέλλει σε κάθε ευκαιρία αυτούς που ράβουν κοστούμια της εξουσίας και εκείνους που επιδεικνύουν την κομματική ταυτότητα σε μια προσπάθεια να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη δημόσια διοίκηση και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα της οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

1) Κι όμως κουστούμια έχουν φορέσει ή έχουν παραγγείλει πολλοί και στη Νάξο. Διαδίδουν οτι έχουν επαφή με το Χαλίφη και θα πάρουν θέση στη νέα εξουσία, παραμυθιάζουν τον κόσμο για να μη ξεχνιούνται, εμφανίζονται τώρα, ύστερα από εξαετή απουσία ή υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ,και δηλώνουν "παρών". Παρόντες σε τι; Τι νέο έχουν να πουν; Ο λουφές της εξουσίας ενώνει.

2 Οκτώβριος 2009 5:26 μμ/Η Ανώνυμος είπε...

2) Καιστη Νάξο τρομοκρατούν οι πρασινοφρουροί. Γιατί και εδώ έχει κάτι μπουμπούκια που περιμένουν πως και πως σαν τα κοράκια. Από την εκπαίδευση μέχρι την πολεοδομία. Καταλαβαινόμαστε;

2 Οκτώβριος 2009 8:56 μμ

Γιατί δε λέτε ονόματα;

Ανώνυμος είπε...

πολύς πόνος σας έπιασε για τον Ανωμερίτη. Για τον Πασβαντίδη που τον έκοψαν κι αυτό απ' τη Β΄Περιφέρεια Αθήνας δε μιλάτε.

Ανώνυμος είπε...

το ίδιο είναι ο Πασβαντίδης με τον Ανωμερίτη; Και στο κάτω-κάτω ο δεύτερος είναι πατριώτης μας.