Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

"χτύπησε" η γρίπη και το ΓΑΛΑΤΣΙ

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης της εξέλιξης της νέας γρίπης από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), και το ΚΕΕΛΠΝΟ και σύμφωνα με την εισήγηση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου προς το Υπουργείο Παιδείας, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, αποφάσισε την παύση λειτουργίας του τμήματος Α1 του 3ου Γυμνασίου Γαλατσίου, του τμήματος Α3 του 8ου Γυμνασίου Αιγάλεω και του τμήματος Πρώιμης Παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ, από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 και για 7 ημέρες, λόγω συρροής κρουσμάτων γρίπης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα στην εκπομπή της Τσαπανίδου (ΝΕΤ) ότι το επικίνδυνο κουνούπι «τίγρης» που πρόσφατα εντοπίστηκε στη χώρα μας, έχει κάνει «αποικία» και στο Γαλάτσι.
Το γνωρίζουν οι Τοπικοί άρχοντες;
Έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα;
Παρακαλώ διαδώστε την είδηση.

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει. ΝΑΙ είναι αλήθεια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Συγκεκριμένα το Γαλάτσι έχει εποικιστεί από μία ιδιαίτερα σπάνια ποικιλία της "τίγρεως", την επονομαζόμενη tsirus naxious, όχι όμως από την Ελληνική Νάξο αλλά από τη Ιταλική Giardini di Naxos, όπου και πρωτοπαρατηρήθηκε το εν λόγω έντομο. Είναι πρασίνου χρώματος, αναπτύσσεται σε ημιυπόγειους χώρους που συνήθως στεγάζουν γραφεία-λέσχες συλλόγων ετεροδημοτών, και έχει μία αδυναμία στην ξυνομυζήθρα.
Θα σας κρατώ ενήμερους για κάθε εξέλιξη, θα πρέπει όμως να αποφευχθεί ο πανικός.

Ανώνυμος είπε...

TO EMATHA KI EGO. SAN LYSH PROTEINETAI I TYPOPOIHSI TOY XYNOTYROY

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΤΟΥΔΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6.11 ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΜΙΑ ΕΥΠΡΕΠΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ, ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ? ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ