Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Πέρασε με…ΚΟΚΚΙΝΟ και όποιον πάρει ο χάρος…


Ο τέως Περιφερειάρχης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου (Νοτίου Αιγαίου) Χαράλαμπος Κόκκινος τα έκανε…λίμπα σήμερα το πρωί στον ραδιοσταθμό «Μεσόγειος» της Νάξου.

Και μάλιστα-δυστυχώς- χωρίς δημοσιογραφική αντίσταση.

Συνηθισμένος στους μονολόγους και με πάθος πολιτικού χούλιγκαν και φανατικού ΟΝΝΕΔίτη ωραιοποίησε τη θητεία του(δεν υπήρχε πιο κομματικός Περιφερειάρχης ανά την Ελλάδα, λέμε εμείς) και επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης, επειδή τον απέλυσε μέσω του διαδικτύου και δεν του έδωσε τη… χαρά να παραδώσει στον αντικαταστάτη του!

Φρύαξε, επειδή η κυβέρνηση έκανε δεκτή την παραίτησή του! Ήθελε να την βρίζει από το θώκο του Περιφερειάρχη.

Πάει καλά ο άνθρωπος;

Δάσκαλε (Περιφερειάρχη) που δίδασκες…(αν μπήκες ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας).
Μέχρι προχθές, παρόλο που λες ότι παραιτήθηκες πριν ένα μήνα, έτρεχες να δεις εκτελούμενα έργα στα νησιά, για να μη χάσεις την προβολή και των τελευταίων ημερών. Άλλωστε δεν έκρυψες ότι θα είσαι «παρών» στις επόμενες εκλογές.

«Εδώ είμαστε και θα τα πούμε», βροντοφώναξε οργισμένα, μήπως τον φοβηθούμε. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ως ανίκανη και εμπαθή, που αθετεί τις υποσχέσεις της, δημιουργεί θολό τοπίο, κάνει διωγμούς και επιδίδεται σε ρεβανσισμό…

Αλήθεια κ. Κόκκινε;(μπλε, τέλος πάντων, για να μη ξεχνιόμαστε). Αν ένας Περιφερειάρχης έπρεπε να σαλπάρει, αυτός θα ήσουν εσύ, ο πρώτος εκλεκτός του Πάκη (ξέρεις εσύ).

Είπες ακόμα ότι θα πας από αύριο στη Ρηγίλης, στην κεντρική διοίκηση της ΝΔ. Πού θα πήγαινες δηλαδή; Αναπληρωτής σε κανένα σχολείο;

«Φεύγω πλήρης ημερών», είπες. Ξέρεις πότε χρησιμοποιείται αυτή η φράση;
Ή μάλλον πότε την λένε άλλοι και δεν τους ακούει αυτός που έχει… φύγει;

Το καταλαβαίνουμε ότι εννοούσες κάτι άλλο. Αλλά πώς φεύγεις πλήρης «πολιτικών» ημερών αφού από την άλλη λες ότι θα μείνεις;
(Κάτι μας λέει ότι το βουλευτιλίκι σε ενδιαφέρει….).

Εκείνο όμως που έκανε άσχημη εντύπωση στους ακροατές είναι το χαμηλό, το ανεπαρκές επίπεδο της τοπικής δημοσιογραφίας. Η κα Μπράουν ούτε μια στιγμή δεν τον στρίμωξε, δεν του έκανε ούτε μια οχληρή ερώτηση, δεν έκανε έστω το συνήγορο του διαβόλου. Απεναντίας, συμφώνησε ότι είναι ανίκανη η κυβέρνηση, επειδή δεν έχει ακόμα ορίσει…Αρχηγό της Αστυνομίας!!!

Τέλος επένδυσε και στη… Ντόρα, άρα κιμωλία είναι δύσκολο να πιάσει στο χέρι του…


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

moy aresei pou to paizete kai anexartitoi kai ameroliptoi.
Emena moy thymizete to
"thelei i ....... na kryftei ki i hara den tin afinei"

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΩΤΑΚΟΓΛΟΥ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΤΕ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ε... ήταν λίγο κομματικός, κι ας είμαι από άλλο ανέκδοτο

Ανώνυμος είπε...

Όποιος αμφισβητεί την κομματική αμεροληψία του α-νάξιου και την δημοσιογραφική ικανότητα τς μπράουν είναι πολύ καλά πληροφορημένος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είχε ξαναγίνει. Υπουργικό Συμβούλιο με όλα τα κανάλια εκεί και στη γιγαντοοθόνη να παίζει ο προϋπολογισμός από το Διαδίκτυο.

Βεβαίως μπορεί να έχει σημασία η ουσία, αλλά και η παρουσίαση παίζει το ρόλο της και ήταν πράγματι εντυπωσιακή.

Ο Παπανδρέου επίσης μίλησε ανθρώπινα. Παραδέχτηκε τις μεγάλες δυσκολίες, βρήκαν τα μεγέθη τα οικονομικά χειρότερα απ' ότι τα περίμεναν αλλά ταυτόχρονα μίλησε και για ανθρωπιά που συνήθως σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει στο πρόσωπο της εξουσίας...

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε άδικοι.
Μόλις άκουσαν την Brown οτι είναι ανίκανη η κυβέρνηση, επειδή δεν 'εχει ακόμα βάλει αρχηγό αστυνομίας, συνήλθε το ΚΥΣΕΑ και τον όρισε. ΟΚ.
Είδες τι θα πει αποτελεσματική δημοσιογραφία?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Ρήγας μιλάει σεμνότερα και ανθρώπινα; Μη χέσ... ! Έπειτα ο Κόκκινος, τελείωσε. Ο νέος που θα τον διαδεχθεί να δούμε τι θα κάνει. Όλοι κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος.

Ο ΛΥΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ειναι το ίδιο ο περιφερειάρχης που τον βαζει η κυβέρνηση αλλα πρέπρι να υπηρετεί όλο τον κόσμο, με ένα βουλευτή;

Φρατζέσκος Φατούρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.