Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Τόσος δρόμος, τόσος κόπος κι ούτε λίγο… μπάτουδο.


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγας έκανε νομίζουμε το αυτονόητο, το οποίο είναι και νόμιμο και ηθικό και πολιτικά επιβεβλημένο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε προγραμματισμένα τα χωριά της Νάξου με σκοπό, όπως αναφέρει «… να συνομιλήσει με τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων και της Χώρας της Νάξου, αφενός για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και αφετέρου για να κουβεντιάσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με στόχο την επίλυσή τους.»

Επισκέφτηκε και την Κωμιακή.

Δεν περίμενε βέβαια να σημάνουν τριπλοκάμπανο και να τρομάξουν στη … Δονούσα, περίμενε όμως να βρεθούν δέκα άνθρωποι να πει μια καλημέρα.

Στο κάτω κάτω αν δεν επιδόσεις στον κυβερνητικό βουλευτή κατάλογο με τα προβλήματά σου σε ποιόν θα τον δώσεις;
Στον παπά της ενορίας που έρχεται δανεικός από την… Κόρωνο;

Η απλή λογική λέει ότι αν σε επισκεφτεί κυβερνητικός βουλευτής, και προβλήματα αν δεν έχεις , πρέπει να … εφεύρεις!

Κατά καιρούς έχουμε λάβει πολλές απόψεις για την κατάσταση στη Κωμιακή.

Κρατήσαμε δύο.

1. Αν καταφέρουν για άλλη μια φορά το … ακατόρθωτο, να εκλέξουν δηλαδή Δημοτικό σύμβουλο από… άλλο χωριό, θα μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και

2. Ξεπέρασαν σχετικά ανώδυνα το στάδιο της … αφασίας και τώρα δραστηριοποιούνται να καθιερώσουν την Κωμιακή σαν Μητρόπολη της… Μπιρίμπας!

Κρίμα.


42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που μιλά στο Ρήγα για προβλήματα του μιλά στη φωτογραφία. Διάβασε τα χείλη του. Για τους άλλους δε ξέρω. Ίσως η Κωμιακή έχει λύσει τα προβλήματά της.Είχε και βουλευτή, έχει και Έπαρχο. Μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με τη ζωή τους. Μπορεί να ζητούν λίγα. Μπορεί να είναι γενικά απογοητευμένοι. Μας είχαν όμως κακοσυνηθίσει να τους βλέπουμε σαν αγωνιστές

Ανώνυμος είπε...

Τα προβλήματα της Κωμιακής θα τα λύσει ο ...κύριος εξ αριστερών της φωτογραφίας, όπως έλυσε και τα προβλήματα του...Συλλόγου. Ο πονηρός Καλαματιανός βέβαια του έχει δώσει υποσχέσεις για..., αλλά ο Παπανδρέου κήρυξε πόλεμο στα ρουσφέτια και ο εξ αριστερών κύριος της φωτογραφίας θα μείνει μόνο με τις φωτο με τον κύριο εκ δεξιών Καλαματιανό.

Ανώνυμος είπε...

Τι ρουσφέτι έχει ζητήσει ο εξ αριστερών(ποιος είναι;) και πως το ξερεις? Σου ζήτησε και σένα? Θα με φάει η περιέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Τους «κουρασμένους» τοπικούς παράγοντες που τους βάζουν με το ζόρι δεν τους κρίνετε. Αλλά αυτή την εποχή είναι απασχολημένοι με τα … ρακιτζά.
Πρέπει όλοι από μόνοι τους να κάνουν στη μπάντα και αν δεν ενδιαφερθούν νέοι με όρεξη να φωνάξουνε το… Μανωλά που είναι και ικανός και δραστήριος.

Ανώνυμος είπε...

ρώτα στην Κωμιακή τι έλεγε ο εν λόγω προεκλογικά στα καφενεία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Κορωνίδας; Ο νυν κομματάρχης του Βρούτση, ο τέως κομματάρχης του Ρήγα, τι άλλο θέλετε εσείς οι Κωμιακίτες;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα γίνει ένας δήμος να δεις τι θα γίνει. Ποιος θα ενδιαφερθεί για την Κωμιακή και όλα τα πάνω χωριά αφου κανένας μεχρι σημερα δεν τα κύταξε.

Ανώνυμος είπε...

Βάλε εσύ για δήμαρχος, για Έπαρχος, για βουλευτής, για το Δ.Σ. έστω ενός Συλλ΄γου ή της ΟΝΑΣ και πάλεψε να βγεις και κάνε όλα όσα δεν έκαναν οι άλλοι, που τους μηδενίζεις. Φαίνεται δεν ξέρεις πώς ήταν πριν μερικές δεκαετίες η ορεινή Νάξος και πώς είναι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

μια παροιμία λέει: όποιος είναι έξω απ' το χορό ξέρει πολλά τραγούδια. Άντε μεγάλε, βουρ, κι εγώ μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα πάμε σαν πρόβατα σε ...σφαγή!
Κανένας δεν έχει πάρει πρωτοβουλία να γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στον Καποδίστρια.
Εκ των υστέρων θα κλαιγόμαστε για την ατυχία μας, όταν άλλοι θα έχουν ρυθμίσει τα πάντα για μας, χωρίς εμάς...

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΕΡΜΗ ΚΩΜΙΑΚΗ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα τη σώσει ο πρώην Πρόεδρος του Συλλ΄γου και φωτογραφιζόμενος με τον καλαματιανό. Έαν ρουσφέτι που γυρεύει είναι να πάει για...πρόεδρος του χωριού. Αφού διέλυσε τον Σύλλογο θέλει να διαλύσει και την Κωμιακή. Νταμπάκης Νο 2!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΧΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ? ΟΙ ΒΑΡΑΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΕΙΣ.
Α, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

γιατί τόση εμπάθεια με τους συμπατριώτες και τους έντιμους πολιτικούς; Αυτούς θα τους συναντήσεις και αύριο, τους άλλους πού θα τους βρεις;

Ανώνυμος είπε...

http://amartolipoli.yooblog.gr/1-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/

Ανώνυμος είπε...

άτιμος είναι ο Ρήγας?

Ανώνυμος είπε...

Α-ΝΑΞΙΕ ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ;ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ . ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ . ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΝΕ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΡΙΣΗ ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ(MEXRI ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ0
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο Α-ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΠΡΩΤΟΝ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ο.ΝΑ.Σ., ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΜΙΑΚΗΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ( ΕΠΕΙΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΗ ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΞΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΌΣ ΣΑΣ.
ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΟΝ Λ Α Ζ Α Ρ Ο Θ Ε Ο Φ Ι Λ Ο. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΙΟ?
ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΡΕΣ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ.
ΠΟΙΟΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΤΑΜΠΑΚΗΣ- ΤΑΜΠΑΚΑΗ- ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗΔΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ . ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΩΤΑΝ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΜΙΑΚΙΤΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΤΑΜΠΑΚΙΤΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οι «πολιτικοί» μας μόλις ξυπνήσουν το πρωί ξέρετε τι κάνουν;
Ενημερώνονται από τα blogs. Όχι βέβαια από αυτά που τους λιβανίζουν, αλλά από αυτά που τους κρίνουν ή τους αντιπολιτεύονται.
Όταν διαβάζουν σχόλια όπως μερικά από τα παραπάνω λένε:
- καλά πάμε, παίζουμε χωρίς αντίπαλο. Αστους να κατατρώγονται με μικρότητες και με προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Θα συνεχίσετε να βάζετε βούτυρο στο ψωμί τους;

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΝΤΑΜΠΑΚΗΔΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ,ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ . ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

όχι και θύμα ο Μάκης!!! Για ψάξε λίγο το πέρασμά του απο τον Σύλλογο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ Γ...ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εισηγητής στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, για θέματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο Κυκλαδίτης βουλευτής Παν. Ρήγας. Ο…Καλαματιανός, όπως γράφουν ειρωνικά κάποιες εμπαθείς πένες, δεξιές και δήθεν πασοκικές. Όταν ήταν νομάρχης δεν τους ξίνιζε…

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου αρέσει η αλήθεια ε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα μας διαφωτίσει περισσότερο για τα συμβόλαια που δημοσιεύει το άλλο Απολλωνιάτικο blog για το οικόπεδο του ΟΤΕ στον Απόλλωνα;
Ρώτησα εκεί,αλλά με πήραν απ' τη μούρη. Πολύ άγριοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Από Απολλωνιάτες τι περιμένεις.Και από μπλογκ που ασχολείται μόνο με σκατά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10:25 ανεγκέφαλο

γιατί έχεις τη διαστροφή να ξεστρατίζεις τη συζήτηση;

Ν-ΝΑΞΙΟΣ είπε...

Υποθέσεις για τους διαχειριστές ΟΧΙ ΕΔΩ.
Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΘΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ξαναλέω, ψάξτε λίγο, εσείς του Συλλόγου (Ν-ΝΑΧΙΟς) την περίοδο του Μάκη στον Σύλλογο; Ρωτήστε και τον γιατρό-διευθυντή τότε της εφημερίδας;

Ανώνυμος είπε...

na feroume ton triantafilopoulo na riksi fos stin upouesh

Ανώνυμος είπε...

Τα έχεις γράψει στο μπλογκ του Απόλλωνα. Πέστα και στο σύλλογο που λες. Είναι δουλειά του μπλογκ και μάλιστα αυτού εδώ; Σε πείραξε μάλλον η φωτογραφία και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα για να μην μπαίνεις στην ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΟΣΟ ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΓΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ayto einai to provlhma?

Ανώνυμος είπε...

ola provlimata einai. Giati oxi kai auto?