Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Ανωμερίτης….


… Διευθύνων Σύμβουλος στον Ο.Λ.Π !

Ζεστό και αποκλειστικό.

Δεν έχουμε βέβαια τα πρώτα σχόλια των… Κινέζων και τον αριθμό πρωτοκόλλου της … αίτησης που υπέβαλε ηλεκτρονικά.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο...καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται. Και ο Ανωμερίτης έχει τη γνώση και τον τρόπο να διαχειρίζεται κρίσεις, αν και το συνδικάτο του Πειραιά είναι δύσκολο και η σύμβαση της ΝΔ με πολλές τρύπες. ¨ασε το ΠΑΣΟΚ που έχει εκτεθεί προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΓΡΆΨΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ Ή ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή καθ’ αυτή η είδηση είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης. Πολύ καλό.
Τελικά την καυτή πατάτα την ήθελε άραγε ο πατριώτης ;

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυόί που γράφανε εδώ μέσα οτι είναι ξοφλημένος ο Ανωμερίτης; Μπορεί να έγραψε στο Βήμα της Νάξου για αυλή του προέδρου, αλλά ο πρόεδρος τον βόλεψε.

Ανώνυμος είπε...

Το μαρτύριο του … Κινέζου, το ξέρετε;
Μάλλον του την είχε στημένη ο Γιώργος.

sailor είπε...

Τον "έστειλε" κανονικά τον καπετάνιο

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έξω θα πεσεις.

Ανώνυμος είπε...

Στον ΟΛΝ(Οργανισμό Λιμένος Νάξου) ποιος θα πάει;

Ανώνυμος είπε...

Εχει πολλούς κομματικούς-αργόσχολους η Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Κρίνοντας από το ποιος πήγε στον Πειραιά, κάποιος που τον έχουν πολύ άχτι

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε τι γράφει η σημερινή "Ημερησία", μήπως βάλεις μυαλό, αν και δεν είναι πιθανό.


Αλλαγή σκυτάλης

O δύσκολος ρόλος του «καπετάνιου» που θα βγάλει τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς από τη σημερινή επικίνδυνη τρικυμία ανατίθεται στον Γιώργο Ανωμερίτη, καθώς ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΠ.

Η άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το πρώτο λιμάνι της χώρας ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε η τοποθέτηση του κ. Ανωμερίτη, αφού από τη θητεία του στο υπουργείο Ναυτιλίας έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων που υπάρχουν σε όλα τα λιμάνια της χώρας. Γι΄ αυτό θα αναλάβει και την προεδρία του συντονιστικού οργάνου όλων των Οργανισμών Λιμένων, καθώς πρόθεση της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει ενιαία πολιτική για τα λιμάνια και ο Γ. Ανωμερίτης θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς με εντυπωσιάζετε. Ομολογώ. Καλά λόγια από μία εφημερίδα του αιματοβαμμένου κεφαλαίου. ΝΤΡΟΠΗ αριστεροί εσείς!!! ΑΙΣΧΟΣ. Αν σε παινεύουν οι εχθροί σου τότε....

Ανώνυμος είπε...

«Casus beli» για το λιμάνι ο Ανωμερίτης

* Πολιτικός... καφές

| 05/11/2009 - 12:15
Λάδι στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει η επιλογή της Κυβέρνησης να ορίσει τον πρώην Υπουργό Γιώργο Ανωμερίτη πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ. Ο κ. Ανωμερίτης έχει εμπειρία από τον χώρο της
ναυτιλίας, λόγω παλαιότερης κυβερνητικής θητείας του, στην παρούσα φάση όμως η παρουσία του θεωρείται «casus beli» για τους εργαζομένους, εκπρόσωποι των οποίων συζητούσαν χθες ότι θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο τον διάλογο μαζί του, λόγω του παρελθόντος του στον σκληρό πυρήνα των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82/%C2%ABcasus-beli%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Στον Ο.Λ.Ν. (Οργανισμό Λιμένος Νάξου) θα πάει ο Μαράκης. Με ότι έχει ασχοληθεί... τρύπα στο νερό. Στο λιμάνι έχει πολύ νερό, θα παίζει με τις ώρες :-)

* ΥΓ: Το Νίκο Μαράκη εννοώ, ο άλλος πάει για βουλευτής. :-D

Ανώνυμος είπε...

Εσύ το βιολί σου με τους Μαράκηδες. Τι σούκαναν και πίνεις...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»

Συνομιλητής με την Cosco ο Γ. Ανωμερίτης


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, την ώρα που οι λιμενεργάτες αποφάσιζαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να καταστήσει «αφεντικό» του ΟΛΠ και συνομιλητή των Κινέζων της Cosco τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας, Γ. Ανωμερίτη.

Ο επικεφαλής της επιτροπής δεοντολογίας της Ιπποκράτους «επιστρατεύτηκε» σε μία προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο στις προβλήτες του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και «να καλμάρουν τα νερά» στον κόσμο της ναυτιλίας, που εκπέμπει σημάδια δυσαρέσκειας μετά την κατάργηση του ομώνυμου υπουργείου.

Η συνεννόηση του πρωθυπουργού με τον στενό συνεργάτη του στο κόμμα έλαβε χώρα σε δύο διαδοχικά τηλεφωνήματα, στη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκε ο Γ. Ανωμερίτης να αναλάβει και διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος.

Το πρώτο θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη και το δεύτερο εντός 20ημέρου, μόλις συνεδριάσει η γενική συνέλευση του οργανισμού. Στην ευθύνη του θα έχει όλα τα λιμάνια της χώρας, ενώ οι λιμένες της Αττικής ειδικότερα θα ενσωματωθούν στον ΟΛΠ. Με αυτό τον τρόπο, ο πρώην υπουργός συγκεντρώνει στα χέρια του εξουσία, που έκανε μέλη του κυβερνητικού σχήματος να τον χαρακτηρίζουν... «άτυπο υπουργό Ναυτιλίας»!

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η κυβέρνηση στην κρίση στα λιμάνια είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε τη διαδικασία της... απευθείας ανάθεσης και όχι της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, όπως έκανε με τους γενικούς και τους ειδικούς γραμματείς των υπουργείων και των περιφερειών. Το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, διέψευδε πως η τοποθέτηση του Γ. Ανωμερίτη αποτελεί μομφή στους διαπραγματευτικούς χειρισμούς της Λ. Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Ανωμερίτης προοριζόταν για διοικητής της ΑΤΕ, θέση που επιθυμούσε, καθώς έχει διατελέσει και υπουργός Γεωργίας.

Γ. ΑΝΤΥΠΑΣ


Από την ΑΤΕ(το είχατε γράψει και σεις πολύ παλιά) στον ΟΛΠ. Δεν είναι και το καλύτερο, έτσι όπως μυρίζει μπαρούτι ο Πειραιάς.

//www.parapolitika.gr είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ(το είχατε γράψει και σεις πολύ παλιά) στον ΟΛΠ Ο ΦΙΛΩΤΙΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Άκου άτυπος υπουργός Ναυτιλίας ο Ανωμερίτης. Μπαίνει δηλαδή από την πισω πορτα στο ατυπο υπουργικο συμβούλιο.
Και γω που νόμιζα οτι ήταν ξοφλημένος και τον κούρεψε σαν αυγό ο Παπανδρέου.
Το παλιο ΠΑΣΟκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Θα γράφει τώρα κ. Φουτάκογλου στο Βήμα της Νάξου ο κ. Ανωμερίτης; Χλωμό το βλέπω. Θα πέσουν οι πωλήσεις της εφημερίδας αλλά απο΄την άλλη μπορεί να πάρει καμιά διαφήμιση του ΟΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Από το σημερινό "ΒΗΜΑ"

O κ. Γ. Ανωμερίτης θα έχει αρμοδιότητες διαπραγματευτή μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ, αλλά και βαρύνοντα λόγο σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την πολιτική της κυβέρνησης στα λιμάνια της χώρας. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ο κ. Ανωμερίτης θα αναλάβει στην ουσία ένα μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου της κυρίας Κατσέλη, η οποία καλείται να συμβιβαστεί με μια πρώτη, σημαντική, προσωπική πολιτική ήττα.