Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ στη Νάξο είναι στη χθεσινή ή στην επόμενη μέρα

Την Ανάσταση της ημέρας των εκλογών διαδέχθηκε η εβδομάδα(και οι εβδομάδες) των Παθών για το ΠΑΣΟΚ Νάξου.

Τα επεισόδια(κοινώς σήριαλ) συνεχίζονται, έτσι για να γελά και το πικραμένο χειλάκι του ντόπιου νεοδημοκράτη. Χθες ήταν η σειρά του βουλευτή Παν. Ρήγα να επιτεθεί κατά του Γερμ Καπίρη.

Και τι δεν είπε στον «Μεσόγειος FM»…Ότι δεν φταίνε οι θεσμικοί φορείς!(διάβαζε Δήμαρχος και Νομαρχοαντινομάρχες) και οι πολίτες επειδή ψήφισαν όπως ψήφισαν, ότι ο λόγος του Καπίρη είναι απολιτικός, ότι δεν μπορεί σώνει και καλά να απαιτεί ψήφους από τα νησιά, ότι με τη συμπεριφορά αυτή έχει ξεπεράσει τα όρια, ότι πρέπει να αλλάξουμε μυαλά για να προχωρήσουμε και ότι πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση τα αρμόδια κομματικά όργανα…

Σήμερα πήρε τη σκυτάλη ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δ. Καπούνης(και Διευθυντής του ΟΤΕ, παρακαλώ) και είπε, βάζοντας φωτιά στα σπαρτά, ότι θα προσφύγει και αυτός στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Καπίρη(Γι’ αυτό είπαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ότι άρχισαν τα…όργανα).


Ξέρετε ποιος θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά; Κάποιος που είναι μέρος του προβλήματος. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης Γ. Ανωμερίτης(αν φτάσει μέχρι εκεί η υπόθεση).

Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον. Όπως ενδιαφέρον θα έχει και το τι θα γράψει ή δε θα γράψει αύριο το ΒΗΜΑ της ΝΑΞΟΥ.

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mια νέα αρχή για όλους μας .

Το ιστολόγιο μου θα βρίσκεται ξανά κοντά σας σε λίγες μέρες .

Αυτός θα είναι ο ένας από τους τρόπους που θα προσπαθήσω να βρεθώ ξανά κοντά στους φίλους μου, κοντά σε συντρόφους κοντά σε όποιων θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Μέσα από το ιστολόγιο μου θα συνομιλήσουμε θα ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για όλα. Ίσως ανέτειλε μια νέα αρχή για όλους μας .

Γιάννης Μαράκης

Ανώνυμος είπε...

koitaxte ti grafei o giannakis sto marakispasok.blogspot.com, aytos arage kapiri .....stayrvse......

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει ο τρόπος που γράφετε ή μάλλον προσεγγίζετε τις ειδήσεις και που με λίγα λόγια γράφετε πράγματα που μπορούν να χωρέσουν σε πολλές σελίδες. Αν κατάλαβα καλά αυτός ο Καπούνης που είναι στον ΟΤΕ είναι και αγρότης και είναι πρόεδρος της ΕΑΣ; Και ο Γιαννάκης ο Μαράκης δε σας θυμίζει λιγουλάκι τον υιό Σαρκοζί; Συζητούν αυτές τις μέρες στη Γαλλία την εύνοια από τον πατέρα του. Ο νεποτισμός είναι ο ίδιος παντού.

Ανώνυμος είπε...

Aν θέλουν κάποιοι να διασύρονται και να δίνουν βάρος στα προσωπικά και τα ψηφαλάκια τους, δικαίωμά τους. Τι τους φταίει όμως το ΠΑΣΟΚ να το αδικούν έτσι; Γιατί όλοι αυτοί είναι γνωστοί στο νησί, δεν είναι απλά μέλη και δίνουν κακή εικόνα. Δίκαια έμμεσα λέει ο συντάκτης οτι το ΠΑΣΟΚ στη Νάξο είναι στη χθεσινή μέρα, για να μην πω οτι θυμίζει παλιό ΠΑΣΟΚ πριν πολλά χρόνια.
Το Βήμα της Ναξου τι ρόλο παίζει; Ό,τι ο Ψυχάρης με το Βήμα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που κάνει ο Καπίρης ονομάζεται πολιτική αυτοχειρία. Δεν το καταλαβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω να παρακολουθώ αυτο το σίριαλ του ΠΑΣΟΚ της Νάξου. Ούτε τα "Μυστικά της Εδέμ" να ήτανε.

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα όπως πάτε θα το κάνετε κώμμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο καρκίνος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Νάξο τα τελευταία χρόνια είναι οι Μαράκηδες. Η αναφορά γίνεται αυστηρά και μόνο για την πολιτική τους δράση. Με αποκλειστικό πολιτικό οδηγό τις πελατιακές σχέσεις, τα ρουσφέτια και την δημιουργία κομματικού στρατού, στην λογική του η ψήφος του "αγαθού" στην κάλπη μετρά το ίδιο με την ψήφο του "λογικού", ο
-δυστυχώς τελικά- δήμαρχος Νάξου και ο υιός του βρήκαν ελεύθερο χώρο για δράση. Δράση που αναπτύχθηκε σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και αμφισβήτησης από τις εκλογικές ήττες του κινήματος που οδήγησαν πολλούς συντρόφους σε αποχή από τις κομματικές εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο. Είναι μεγάλη η ευθύνη όλων όσων άφησαν ανεξέλεγκτη αυτή την πορεία με την αποχή τους και πάνω από όλα με τη σιωπή τους. Ήταν υποχρέωση των στελεχών του κινήματος να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την τοπική υποψηφιότητα έστω και αν στο τέλος δεν θα έφτανε στο στόχο της εκλογής. Σε έναν αγώνα δεν έχει πάντα σημασία το αποτέλεσμα, έχει πάντα όμως σημασία, ο τρόπος με τον οποίο φτάνουμε σε αυτό. Τώρα είναι η ώρα, με οδηγό το όραμα του προέδρου για "καθαρό" κόμμα και σύμμαχο την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να συνεχίσει με οδηγό ένα δήμαρχο που δηλώνει παρόν μόνο στις κοινωνικές εκδηλώσεις, να επιβιώσουν οι άριστοι και όχι οι αρεστοί. Τα βαρίδια πρέπει να μείνουν πίσω και οι παλαιοκομματικές λογικές να κλειδωθούν για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν λες όμως τι προτείνεις

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ προτάσεις βγαίνουν καθαρά μέσα από τις παραπάνω διαπιστώσεις.

Ανώνυμος είπε...

"Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση με τον Συνήγορο του Πολίτη Γιώργο Καμίνη. «Οι εισηγήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη αποτελούν τη βάση για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη δημόσια διοίκηση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, αμέσως μετά τη συνάντηση.
Η συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη αποτελεί συνέχεια της εισήγησης του κ. Καμίνη στο πρώτο υπουργικό Συμβούλιο, ενώ όπως τόνισε ο Γ. Ραγκούσης θα υπάρξουν αλλεπάλληλες και συνεχείς συνεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών".
Συντροφια, αυτές οι ειδήσεις έχουν αξία κι όχι το ξεκατίνιασμα. Αυτές οι ειδήσεις κάνουν πολλούς της τοπικής εξουσίας στη Νάξο και τις Κυκλάδες να χάνουν τον ύπνο τους. Αν τολμούν να βγουν και να μας πουν πόσα πορίσματα του Συνηγόρου του πολίτη υπάρχουν σε βάρος τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι Μαράκηδες. Ο Μαράκης τυχαία αναδείχθηκε; Και είναι καλύτεροι οι Φουτάκογλοι; Όμοιος ομοιο κι η κοπριά στα λάχανα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σηνήγορος του πολίτη ρε φίλε? Πότε ασχολήθηκε αυτός με τη Νάξο, για πες μου δυο τρεις υποθέσεις. Η κυβέρνηση θα θέλει, όπως βλέπω, συνήγορο σε λίγο και δε θα βρίσκει.

Ανώνυμος είπε...

Με 1600άρι κυκλοφορεί ο πρωθυπουργός. Ποιος μεγαλοπασόκος της Νάξου καταδέχεται αυτά τα κυβικά?

Ανώνυμος είπε...

Οι ταχυδρόμοι φέρανε σήμερα ξυνομυζήθρα;

Ανώνυμος είπε...

Οι εισηγήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη αποτελούν τη βάση για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη δημόσια διοίκηση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, αμέσως μετά τη συνάντηση.με τον Συνήγορο του Πολίτη Γιώργο Καμίνη. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω, υπάρχουν δεκάδες πορίσματα του Συνηγόρου του Πολίτη σχετικά με τη Νάξο. Ρώτησε τον Έπαρχο Νάξου και θα μάθεις, αν φυσικά σου πει.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου ένα πόρισμα, ΕΝΑ. Είμαι περίεργος. Εκτός κι αν τόδες απόψε στον ύπνο σου και ξύπνησες από τους εφιάλτες.

Ανώνυμος είπε...

oxi to provlima den einai oi marakides. o gios marakis einai monon, to terastio provlima poy kanei kako kai ston dimarxo poy einai sostos. afoy omos den exei ta arxidia na dioxi ton mikro poy einai o ant aytoy tha katastrafi.

Ανώνυμος είπε...

πορίσματα του Συνηγόρου του πολίτη για τη Νάξο; Μπες στην ιστοσελίδα του Συνηγόρου του Πολιτη και ψάξε.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν έχουν ακόμα καταλάβει, δήμαρχος Νάξου είναι ο Γιαννης Μαράκης και όχι ο Νίκος Μαράκης. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... Ένα μέρος μόνο έχει βγει στα τοπικά μέσα του νησιού. Φέροντας τον τίτλο του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στο νησί, εύλογα αναρωτιέται κανείς με όσα βλέπει αν αυτό είναι το πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Η πτώση του δημάρχου θα οφείλεται στις όποιες δραστηριότητες του υιού του. Αν ο δήμαρχος δεν ενέκρινε τα όποια όσα πεπραγμένα και ειπωμένα του Γιάννη θα είχε διαχωρήσει τη θέση του και δε θα είχε εκτεθεί τόσες φορές στην προσπάθειά του να τον στηρίξει - όπως η διαγραφή του Πολυκρέτη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, όμως το κόμμα τι θέσει παίρνει σε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που μιλάει για τα πορ'ισματα του συνηγόρου του πολίτη γιατί δεν με διευκολύνει να μου τα πει .Τα ψάχνω στην ιστοσελίδα και δεν τα βρίσκω. Με ενδιαφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

-Ποιος κήρυξε την επανάσταση στη Νάξο;
-Ο (Παλαιών Πατρών) Γερμανός Καπίρης.!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ τα έχω διαβάσει στις ετήσιες εκθέσεις που εκδίδει κάθε χρόνο το ΑΣΕΠ. Είναι τόμοι ολόκληροι. Θα ψάξω και θα σου γράψω. Φαίνεται δεν ταβάζουν όλα στην ιστοσελίδα τους. Μην αμφιβάλλεις όμως ότι υπάρχουν και όζι μόνο απ' τον Συνήγορο του Πολίτη, αλλά και από το Ελεγκτικό Συνέδριο και από τον Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται .
Με αφορμή τα όσα ακούγονται και γράφονται σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και blog σχετικά με τη στάση μου στις εθνικές εκλογές νιώθω την ανάγκη να αναφέρω: Όπως κάθε νοήμων και ελεύθερος άνθρωπος είχα το δικαίωμα να επιλέξω ποιόν θα ψηφίσω και ποιός επιθυμώ να με εκπροσωπήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο, παρόλα αυτά όμως ουδέ ποτέ έπραξα αυτά για τα οποία αναφέρεται ο σύντροφος Γερμανός Καπίρης.

Στη Δημοκρατία δεν χωρούν υπεκφυγές και διλλήματα, ο λαός κρίνει και κρίνει με τα σωστά και αντικειμενικά κριτήρια.

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τι χώρα μας τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις σαν αυτές του συντρόφου τίποτα απολύτως δεν έχουν να προσφέρουν, αυτή η κουβέντα πρέπει και θα γίνει στα αρμόδια όργανα του κινήματος.

apo to marakispasok.blogspot.com
ekane kai aytos dhlvsh, kalh einai pantvs krataei isoropies kai kobei me to bambaki

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα ζηλεύουν και μάλιστα πολύ, για να μας πουν αυτοι οι κύριοι που βρίζουν τουσ Μαράκηδες γνωρίζουν ότι το μεν Δήμαρχο τον εχει εξελέξει ο λαός της Νάξου 3 φορές πρώτο δημοτικό σύμβουλο και την τελευταία φορά Δήμαρχο.
Ο μεν γιοσ του εχει φτασει τοσο ψηλα στο ΠΑΣΟΚ και στην πρωσοπική του ζωη που καποιοι απο εσασ ουτε στα ονειρα σας , αν ασχολείτε με το Δήμο το κανει μα ανειδιωτέλια και για να βοηθήσει. Οσο για το αν κανει κακο στο Δημαρχο το ακριβωσ αντιθετο, τον βοηθαει τοσο οσο δεν λεγεται. ο μικρόσ αξιζει να παει ψηλα και θα παει, αλλωστε τη δυναμη θα του τη δωσει ο κοσμοσ και οχι καποιοι σαν εσασ που βλεπετε τα πραγματα με παροπιδεσ

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να με υιοθετήσει ο Ν. Μαράκης, γίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε (15/10/09 20:16) σε ευχαριστώ για την παρεμβασή σου καθώς μέσα από το κειμενό σου οι αναγνώστες του μπλοκ θα κατανοήσουν πολύ πιο εύκολα τι εννοώ σε προηγούμενη αναφορά μου για "αγαθούς" κομματικούς στρατούς.
Θα προσπαθήσω να αντιπαραθέσω τις σκέψεις μου...
1. όσα αναφέρεις για το Ν.Μαράκη και την εκλογή του από το Ναξιακό λαό είναι γεγονότα. Ως αντιδήμαρχος μπορούσε εύκολα να πετύχει την επανεκλογή του γιατί το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να διατηρεί τις πελατιακές του σχέσεις. Είναι τυχαίο πως μετά την πρώτη του θητεία ως Δήμαρχος(θέση στην οποία πρέπει να δείξεις χειροπιαστό έργο) όλο και περισσότεροι αμφιβάλλουν για το πρόσωπό του? Και σε ρωτώ, τώρα που βρισκόμαστε στη δύση της τετραετίας, ποιά είναι τα έργα και οι κινήσεις που χαρακτηρίζουν τη θητεία Μαράκη στο Δήμο και που στόχο είχαν και έχουν την πρόοδο του νησιού? Μήπως η Νάξος έχει μείνει το λιγότερο, απλά στάσιμη?
2. Ο μικρός για το επίσημο Πα.Σο.Κ. δεν υπάρχει εδώ και καιρό.
Ειδικά μετά τις εξαγγελίες του ΓΑΠ για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος δεν χωράει πουθενά με τους τρόπους που κινείται και έχει κινηθεί στο παρελθόν πολιτικά.
Τα προσωπικά δεν αποτελούν πολιτικά κριτήρια και κακώς τα αναφέρεις. Σε ότι αφορά το τοπικό επίπεδο θα επιβιώσει μέχρι την οργάνωση και ορθή λειτουργία των οργάνων του κινήματος. Ως γνωστόν οι φελλοί επιπλέουν και φαίνονται, αλλά στην τρικυμία που θα προκληθεί απο μια ανασύνταξη με πολιτικά κριτήρια, μακριά από μηχανισμούς και ξύλινες γλώσσες στο δημοκρατικό χώρο του νησιού, θα εξαφανιστούν.
Η κριτική που γίνεται αφορά αποκλειστικά πολιτικές και τρόπους δράσης. Έτσι αν μπεις στον πειρασμό να απαντήσεις προσπάθησε να αντιπαραθέσεις πολιτικά επιχειρήματα και όχι προσωπικές επιθέσεις.
Άραγε πως βλέπουν με παρωπίδες όσοι κρίνουν με βάση τα έργα και δεν βλέπουν με παρωπίδες αυτοί που απλά στέκονται στα πρόσωπα και στις προσωπικές τους επιτυχίες?
Επίσης σου θυμίζω πως σύμφωνα με την Wikipedia με τον γενικό όρο πολιτική εννοείται το σύνολο των μέτρων που λαμβάνονται και των μεθόδων και διαδικασιών που ακολουθούνται, μέσω των οποίων, ομάδες ανθρώπων οργανώνονται και λειτουργούν, προκειμένου να πετύχουν κατά τον καλλίτερο τρόπο και με το μικρότερο δυνατό κόστος τους σκοπούς που επιδιώκουν σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες ασχοληθείτε λίγο με τις γυναίκες σας κι αφήστε το ιντερνετικό λακριντί

Ανώνυμος είπε...

Καλά ε ο Ρήγας ούτε για αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής δεν προτάθηκε από τον ΓΑΠ. Μπράβο εκτίμηση. Και τα παπαγαλάκια του διέδιδαν προεκλογικά ότι θα γίνει και Υπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης στην Κωμιακή δήλωνε προεκλογικά ότι θα υποστηρίξει τον χ υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ γιατί του υποσχέθηκε ότι θα βάλει τα παιδιά του σε μόνιμες θέσεις στο δημόσιο. Άντε Μάκη καλά αναμονή ως την άλλη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας ήταν καρα-βενιζελικός, τι περίμενες και τι περιμένει;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΤΑΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ?
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΩΡΑ Η ΜΗΧΝΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ , ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΟΣΕΙ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΑΡΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΦΡΑΓΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ? ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΟΤΟΝ ΛΙΓΟ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΡΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

μανωλη απο πλακα συμφωνω μαζι σου, επιτελουσ ασ σταματησει η λασπη προσ τουσ ανθρωπουσ που αγωνιζονται για τη ναξο. πατερασ και γιοσ εχουν αφησει τα παντα και ασχολουνται για το καλο του νησιου μασ

giannis

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, ο Γιαννάκης άρχισε να μιλάει ή μάλλον να γράφει πάλι. ΄Του αξίζει ο τίτλος του τοπικού διασκεδαστή. Αλήθεια αυτός που έγραψε να ασχοληθούμε με τις γυναίκες μας γιατί έχει ως δεδομένο πως μόνο μουστακαλήδες γράφουν στα blogs?

Ανώνυμος είπε...

Γιαννάκη στο βιογραφικό σου γράφεις:

"Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Απριλίου του 1983.

· Είναι γιός του Νικολάου Μαράκη και της Μαρούσας Καπινιάρη

· Από το 1983 μέχρι και σήμερα ζει και δραστηριοποιείτε μόνιμα στη Νάξο.
-----------------------------------
· Διατηρεί εταιρεία παραγωγής, εκτύπωσής, εμπορίας διαφημιστικού υλικού και προβολής επιχειρήσεων."
-----------------------------------

ΑΡΑ το "ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ" σου ανήκει.
ΑΛΛΑ δε φαίνεσαι πουθενά.
Παίρνεις λοιπόν δουλειές από τον μπαμπά κι ας είσαι πρώτου βαθμού συγγενής.
ΑΡΑ έχουν δίκιο όσοι σε κράζουν.
ΟΜΩΣ τι επαγγέλεσαι επίσημα?

Αλήθεια τι σπουδές έχεις κάνει?
Δεν γράφεις τίποτα - Μόνο έντονη ΠΑΣΟΚική δημόσια δράση.
Αλλά τα κομματικά είναι επάγγελμα?

Να περιμένουμε απάντηση?

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεβογιάννης γιατί δε παίρνει δημοσια θέση για το μαλλιοτράβηγμα στη Νάξο, δεν τον αφορά ή ειναι αλλου ή κρατά πισινη;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Κ.Λ.Π ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΡΙΣΜΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΩΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΚ, ΘΑ ΦΥΤΟΖΩΕΊ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ? ΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ? ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΡΟ-ΤΗΝΟ-ΜΥΚΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥΝΗΔΕΣ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξε ρε μεγάλε ένα ναξιώτικο think tank και βάλε με και μένα μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Μετάφραση:
Δεξαμενή σκέψεων, προβληματισμού, forum ιδεών…
«Χ»

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί σύντροφοι.
Η πρόταση για το Ναξιακό Think Tank με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Είναι μία πρωτοποριακή ιδέα και μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν την σκέφτηκε, και δεν την υλοποίησε, μέχρι τώρα. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως. Όπως το σκέπτομαι αυτή η "δεξαμενή σκέψεων", θα είναι αρκετά μεγάλη, πλην όμως το περιεχόμενο της, οι σκέψεις, ελάχιστο. Δεν πειράζει. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μπορούμε μέσα εκεί, θα γίνει με κοινοτικές επιδοτήσεις σίγουρα, να αποθηκεύσουμε, γραβιέρα, προβίδια, ή άλλα εδώδιμα. Και στην χειρότερη των περιπτώσεων μπορούμε ακόμα να μαζέψουμε την λυματολάσπη από τον ΒΙΟΚΑ του Απόλλωνα.