Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


στο Δήμο Δρυμαλίας Νάξου

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων – Επαρχείο Νάξου, ο Δήμος Δρυμαλίας Νάξου, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δρυμαλίας Νάξου, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Δρυμαλίας και οι αθλητικοί φορείς του νησιού μας σας καλούν να πάρετε μέρος στον Απολλώνιο Αγώνα Δρόμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2009, για τέταρτη χρονιά.

Στον Απολλώνιο Αγώνα Δρόμου, ο οποίος αποτελείται από τρεις διαδρομές, μπορούν να πάρουν μέρος άτομα από 8 χρονών έως … 108.

• Η πρώτη διαδρομή είναι αποστάσεως 26 χιλιομέτρων επί του δημοσίου δρόμου και με αφετηρία την Κωμιακή (υψόμετρο περίπου 650 μ. και περνώντας από τα χωριά Σκαδό, Κόρωνο, Απεράθου και Φιλώτι καταλήγει στο Χαλκί.
• Η δεύτερη είναι αποστάσεως 10 χιλιομέτρων και ξεκινάει από τ’ Απεράθου με κατάληξη κι αυτή στο Χαλκί.
• Η τρίτη διαδρομή αφορά παιδιά (8 – 15 ετών), είναι αποστάσεως 2 χιλιομέτρων και έχει ως αφετηρία το Φιλώτι και τερματισμό στο Χαλκί.

Η διαδρομή και στους τρεις αγώνες είναι σχετικά εύκολη ακόμη και για τους … λιγότερο προπονημένους. Το πανέμορφο φυσικό τοπίο ξεκουράζει τα μάτια και χαρίζει ευεξία.
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας ως αθλητές αλλά ακόμη και ως θεατές αυτής της μεγάλης αθλητικής και πολιτιστικής εκδήλωσης του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: