Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Το έλλειμα, το ασφαλιστικό και τα λαμόγια οδήγησαν στην παραίτηση Καραμανλή


……Και εδώ δίδεται η απάντηση για ποιό λόγο ο Καραμανλής έκανε πάσα την Κυβέρνηση:
Γιατί γνώριζε - και μάλιστα πολύ καλά τα προβλήματα - από πριν.
Γιατί είχε καταλήξει στην διαπίστωση πως με τους άχρηστους και τα λαμόγια που τον περιστοίχιζαν θα ήταν αδύνατο να δοθούν λύσεις.
Γιατί βλέποντας να τον πνίγουν τα αδιέξοδα, έκρινε πως έπρεπε βέβαια να παρθούν σκληρά μέτρα -το είπε- αλλά δεν ήταν σε θέση να τα λάβει εκείνος. Και έτσι αποφάσισε να παραχωρήσει το "μαγαζί".
Και έτσι πήγε στην παραίτηση και με αίτημα για "νωπή εντολή" προκήρυξε τις εκλογές του Οκτώβρη. Και μάλιστα "υποσχέθηκε" να εφαρμόσει δυσάρεστα και σκληρά αντιλαϊκά μέτρα για να βγει η χώρα από την κρίση (διεθνή ή εγχώρια).Το θάρρος του έφτανε μέχρι εκεί.
Δεν είχε περισσότερο (μάλλον το έχασε στου Μπαϊρακτάρη) ώστε να βγει και να ομολογήσει ότι τα διάφορα κοπρόσκυλα "έφαγαν τα πάντα" κι ότι το "ταμείον είναι μείον"….

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΛΌΓΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΓΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ .ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΔΉΘΕΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΙΜΗΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΆ ΕΡΓΑ ) ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον 13/11 5:10. Ποιος σας είπε ότι χρειάζεται να διαβάζεις Α-νάξιο; Δε χρειάζεται. Εγώ μπαίνω σε όλα τα blogs από τα οποία αντιγράφει. Απλά καμιά φορά πέφτει το μάτι μου στην πλαϊνή στήλη που τον έχουν άλλα blog και φρίττω. Πού είδατε να καταθέτει ο διαχειριστής άποψη; Το 90% των αναρτήσεων είναι απόψεις άλλων από τις οποίες καμιά φορά παίρνει και αποστάσεις για να το παίξει και πλουραλιστής. Εγώ όσα καλά και να θέλω να δω, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ το ότι ο Διαχειριστής δεν απαντά ΠΟΤΕ σε κριτική που του κάνουν.Πάντα μπαίνει ως ανώνυμος έτσι ώστε αν εκτεθεί, ναμπορεί να αρνηθεί τα πάντα. Αυτή είναι η υπευθυνότητά του. Δεν εκτιμώ ότι αφού του έγραψαν το σχόλιο στις 5:10, μπήκε και άρχισε να επικολλεί από άλλα sites θέματα. Από τις 5:58 έως τις 6:08 ανέβηκαν 3 αναρτήσεις προκειμένου να θάψουν αυτήν εδώ!!!! Και στις 6:09 (Ένα λεπτό μετά την τελευταία ανάρτηση) μπαίνει ένα ανώνυμο σχόλιο (δικό του),με α-σαφή θέση και άποψη. Αν αυτό δε λέγεται αλητεία και ύπουλος φασισμός πώς λέγεται; Αυτά εσύ που ψάχνεις αφορμές να σκέφτεσαι, τα έχεις σκεφτεί ή το σβήνεις το μηχάνημα, μόλις πατάς το x του Internet Explorer;
14 Νοέμβριος 2009 1:12 μμ